VIP АГ Варна - 3

• 114 784
  • 785
  •   1
Отговори
# 675
А сега д-р Танев е сред номинираните за Бяла лястовица 2017 година и нека всяко, която желае да го подкрепи Simple Smile
Къде можем да го подкрепим?
На сайта на господарите Simple Smile
https://gospodari.com/nominations

# 676
Гласувах, мерси. Hug

# 677
Здравейте, а ако се наложи по- продължителен период на престой в болницата значи ли това, че и сумата която трябва да се плати ще се увеличи?

# 678
Здравейте, а ако се наложи по- продължителен период на престой в болницата значи ли това, че и сумата която трябва да се плати ще се увеличи?
На седмия мисля, че не, но за 5-тия, ако си плащаш допълнително стая мисля, че си заплащаш и останалите дни.

# 679
Да, на 7мия не се доплаща. Ние бяхме един ден на лампа и не ни изписаха на 5тия ден, а на 6тия. Не съм доплащала. Може би ако пътеката покрива продължителния престой, и на 5ти няма да се плаща за двойна стая. Единичните се плащат на ден.

# 680
А ако например трябва да се остане повече от един ден, да речем 4-5, доплаща ли се нещо?

# 681
А ако например трябва да се остане повече от един ден, да речем 4-5, доплаща ли се нещо?
Зависи от причината, и дали клиничната пътека го поема. Ако искате да останете по желание, тогава мисля че се доплаща.

# 682
https://spravochnik.framar.bg/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1% … D0%B0%D0%BD%D0%B5

Това е клиничната пътека за раждане.

Това е телефона на родилно отделение. 052/613792

# 683
Благодаря за отговорите. А ако се наложи приложение на анти-RH фактор трябва ли да се доплаща, въпреки че е включен в клиничната пътека? И ако се ползва еписурална упойка доплаща ли се също?

# 684
За епидуралната се доплаща 220-230 лв. мисля 230 лв. това е цена от края на януари преди да актуализират цените за раждане. Може да са я вдигнали и нея. Анти-RH фактор щом е включен в пътеката не би трябвало да се доплаща, но за всеки случай е добре да се пита.

# 685
  • Варна
Момичета, в потрес съм. Хванала съм въшки докато бях в АГ Scream (не бях на 7-ми етаж, за жалост).

# 686
При раждане трябва да сте обръсната напълно.
Как пък се е получило, може би мръсно спално бельо ли??

По предишните въпроси, не се доплаща щом оставате по предписание на лекаря.
Естествено ако плащате самостоятелна стая на 5ет, тя се плаща.

# 687
  • Варна
Въшките може да са главови, не е уточнено в поста какви са. Последните години, особено миналата, градът беше пълен с въшки в училища и градини. За жалост, пропускателния режим в АГ е безумен според мен за здравно заведение от този тип. Бях там на преглед и взимане на резултат по време на грипната епидемия. Непонятно за мен, нито едно медицинско лице не носеше маска, влизаха и излизаха свободно, посетители също се качваха извън часовете за свиждане.

# 688
Момичета, в потрес съм. Хванала съм въшки докато бях в АГ Scream (не бях на 7-ми етаж, за жалост).
Ужас. Cry
Това е от ромското присъствие със сигурност. #2gunfire

# 689
Извинявам се, въобще не се светнах, че говори за главови.
100% е от ромките.. Мн неприятно!

Общи условия

Активация на акаунт