VIP АГ Варна - 3

• 114 779
  • 785
  •   1
Отговори
# 690
Да заклеймим пак ромските сестри и братя там, ужас!!! Те не спират да се въдят тия, почти всеки път докато чаках доктора да слезе за преглед пред приемния имаше по две, по три ромки. Щастлива съм, че на седмия не виреят, не въшките Grinning, а сестрите и братята роми и не се разминавах с такива муцуни по време на моя престой там Simple Smile

# 691
Лош късмет е, според мен,
 и докато си на 7мия може да хванеш от асансьора или от фоайето...Персонала как не е пламнал не знам. Това  е отвратително, според мен трябва да се подаде сигнал към ръководството.  #2gunfire

# 692
Офф много тъпа работа, че и аз в четвъртък съм на преглед  Confused То почти е сигурно от къде е тръгнал проблема ама те гадинките и по чистите коси обичат да ходят, а персонала е един в цялата болница. Чак се зачудих дали да не си взема един лосион профилактично в чантата.

# 693
Да, разбира се че можеш да хванеш въшки и на 7-мия, аз за това и ги изключих, като казах, че не виреят на 7-мия. И аз се зачудих как не е пламнал и персонала, да сигнал си трябва, но ние на какво основание, нека потърпевшите да го сторят в крайна сметка, те може би вече знаят. Това е  пълен ужас, такава сложна ситуация може да настъпи.

# 694
  • Варна
То хубаво сигнал, ама как мога да докажа, че са именно от там?
И като се замисля колко легла смених за тези 5 дни и на колко въшливи възглавници съм била бррррр...

# 695
Направо не мога да си го обясня как няма да сменят след всеки пациент... Sick
Като ми донесоха бебето, беше увито в някаква гнусна пелена...представям си колко циганета са били увити в нея преди това...жалка история.  #Cussing out

# 696
По принцип сте права jerry_soprano, така е. То всъщност е неизбежно да го разберат, те въшките не стоят по въшливите възглавници, така че, все някой ще забележи, на дай Боже ще хване Wink

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 16:57 от Mama_86

# 697
So Lucky, до колкото знам за пелените поне държат ниво на хигиена, но нали знаеш и у дома има пране, което не е искрящо бяло, но не е неизпрано. И силно се съмнявам да не сменят бельото след всеки пациент..., но т'ва въшките са упорита напаст.

# 698
И мен ме съмнява да не поддържат добра хигиена на чаршафите . След всеки сменят. То и в нас си поддържаме всичко ок. Но все пак понякога и нашите деца ги хваща тази напаст( които имаме по големи).
 Нзн как ги е хванала, но наистина много неприятно..
Бързо изчистване....

# 699
Здравейте, да попитам дамите родили наскоро колко е топло в стаите на 7ми етаж и с какво са облечени и завити бебетата? Носихте ли дрешки (какви) и чаршафи ,одеалце?

# 700
Аз раждах декември на седмия за мен беше многооо топло хем обичам на топло. Направо си беше горещо.
Първо бебка беше с боди с дълъг ръкав и жилетка. После вече я посъблякох, ама то и аз докато дойда на себе си.
Леко одеялце и мятах и само по боди. Единия ден беше даже с боди с къс ръкав само. Ама то не се дишаше, а и като напечеше съвсем
Дрешки задължително, боди чорапки и комплект някакъв горен. Три четери на брой. Одеалцето си носех чаршафи не съм. Пелени искаха но никой не ги потърси.  Застлах с тях легълцето. Вземете си бебешка хавлийка.

# 701
И през април беше мноооого топло. Бебето беше облечено с боди с дълго ръкавче, ританки или панталонче, чорапки. Аз също му застилах коша с тези памучни пелени, които искаха и не потърсиха след това. Завивах го с пеленка тип одеалце.

# 702
И аз си носех пеленки и одеалце, дрешки...Топло е но една нощ парното беше спряло и звъннах да ми дадат дистанционно за климатика. Стоплихме се.

# 703
При мен дистанционното за климатика беше в чекмеджето на нощното шкафче, но не се наложи да ползваме климатика, даже напротив с мацката до моята стая отваряхме вратите, за да разхлаждаме, че на моменти не се траеше от жега Simple Smile 

# 704
При мен нямаше дистанционно,а беше станало толкова студено, че ръцете на бебка бяха студени. Нямаше проблем, веднага откликнаха.

Общи условия

Активация на акаунт