VIP АГ Варна - 3

• 114 796
  • 785
  •   1
Отговори
# 90
DramaQueen коментирах поста ти именно, защото не ми се е сторил маловажен. Мисля, че изчерпателно отговорих на въпросите ти - именно, за да ти бъда полезна с опита си /повече горчив за съжаление/. Престояла съм в тази болница повече от 2 месеца и без да имам претенции да съм "много отворена и компетентна" смятам, че съм добре информирана за нещата, които се случват там. Съжалявам, ако съм те засегнала по някакъв начин. Ще отдам недотам добрия ти тон на положението, в което се намираш и хормоните, които бушуват в теб Wink
Успех ти желая и помни, че най - важното в случая е да си тръгнеш от там с живо и здраво бебче. Всичко друго са бели кахъри Hug

# 91
е как ще е глупост голотата. Не дай си боже се наложи да те реанимират искаш да губят време да ти режат нощницата ли??? Ако си мислиш, че ще те заглеждат и коментират как изглеждаш, си е само твое внушение. Те не виждат нищо повече от това, което биха видели и в едно празно легло. Аз съм притеснителна и не се показвам гола и пред майка ми, но въобще не ме притесни да вляза гола в реанимация. Вижда те само екипа, не и други родилки. Клизмата също не е страшна, нито пък болезнена. 
Бебето ти го носят да го видиш към 4 следобед, ако не се е наложило да го сложат на кислород. остава при теб на третия ден след 11 ги носят

Благодаря за информацията, на мен лично ми подейства успокояващо! Хубаво е, че споделят мами минали по този път и ни окуражават!

# 92
she_moto много ти благодаря, това е доста грубо при положение, че в Окръжна болница ми казаха, че не заплаща. Дано да не се наложи и това да купувам. Cry

# 93
ди_ва ами вече толкова емоции се насъбират накрая, и толкова неща ми се случват за пръв път, че ... Благодаря за отговорите ! Приключвам тази дискусийка ! Права си и благодаря  - Такава съм си Кралица на драмата Hug she moto благодаря и на теб -  Peace

# 94
she_moto  айде  недей да коментираш моите притеснения тогава - съвсем нормални са си като не съм минавала през това, кво толкова се учудваш??? сякаш не си се притеснявала и ти като ти е било за пръв път. Много отворени и компетентните да не отговарят що за притеснения били ! Ами такива, подминавайте такива постове, като моите -  като ви се струва маловажно нали за това е форум да се пита егати.
Не съм казала, че са ти ненормални притесненията. А че голотата на операционната маса хич не е глупост. Иначе едва ли на някого му е приятно да се разчекне гол  пред 10 души. Има достатъчно неща, които може да те притеснят. Писах ти този коментар с идеята да си спестиш поне едното. Сега поне ще си психически подготвена за част от нещата, които те чакат.

Maia_ES, стискам палци да не ти се наложи да я купуваш. Те трябва да ти дадат резултат с кръвната група на бебето до 48 часа, а ваксината ако се наложи се слага до 72 ч. Все пак ги подсещай да ти дадат резултатите, че да не забравят. Важно е, защото съм чувала, че не винаги поддържат наличности в аптеките, а времето си тече.

# 95
Здравейте, и аз имам едно въпрос че аз съм с отрицателен резус фактор чувала съм, че здравната каса поема анди Д ваксината, а някъде някой спомена, че се плаща. Това вярно ли е ако да колко струва и само в АГ ли се заплаща или и в другите болници.
Ако детето е с + резус фактор тогава се слага. Аз имах този "късмет" и ме накараха да си я купя. Понеже трябва да се действа бързо, може в последствие да подадеш жалба и ще ти върнат парите, но са доста разправии. Иначе цената преди година беше 180 лв. Купиха ми я от аптека Валя Дечева срещу окръжна болница

she_motoБлагодаря ти отново. А ако се наложи къде да подам жалбата, защото аз съм допълнително здравно осигурена и ако и това трябва да си платя незнам .

# 96
Мисля в регионалната здравна каса, но щом имаш допълнително здравно осигуряване говори първо с тях. Те могат да им направят по-голям проблем  Wink

# 97
Мисля в регионалната здравна каса, но щом имаш допълнително здравно осигуряване говори първо с тях. Те могат да им направят по-голям проблем  Wink
Да не съм се замислила да питам Допълнителното здравно осигуряване. Много ти благодаря.

# 98
Момичета, искам да се обърна към тези от вас, които са били с планово секцио - какви изследвания ви правиха предния ден преди операцията? Имаше ли някакви по - особени процедури? Ще се радвам да споделите !

# 99
Момичета, искам да се обърна към тези от вас, които са били с планово секцио - какви изследвания ви правиха предния ден преди операцията? Имаше ли някакви по - особени процедури? Ще се радвам да споделите !
Здравей DramaQueen  преди 5 дни родих планово секцио .Предния ден преди операцията ми взеха кръв слушаха тоновете на бебето мериха ми кръвното и попълвахме документи. Ако искаш някакви подробности около операцията питай насреща съм с прясна информация   Simple Smile

# 100
Здравей DramaQueen  преди 5 дни родих планово секцио .Предния ден преди операцията ми взеха кръв слушаха тоновете на бебето мериха ми кръвното и попълвахме документи. Ако искаш някакви подробности около операцията питай насреща съм с прясна информация   Simple Smile

На мен също ми предстои планово секцио и ще съм много благодарна за всякакви подробности около операцията. В деня на операцията ли постъпи в болницата или от предходния? Утре съм в АГ за последен преглед преди операцията и ми е много притеснено.

# 101
  • UK
Запис и от мен  bouquet

# 102
Предния ден преди операцията отидох само за изследвания приеха ме по документи  и след това се прибрах. На следващия ден рано сутринта отидох в 7 часа ( така се разбрахме с лекаря който ми направи секциото)  слушаха отново тоновете на бебето и ми казаха да се кача на 4 етаж да се преоблека по нощница и да изчакам някоя акушерка да ме извика. И това беше всичко след около час  станах майка на прекрасно момиченце. Ако все пак има нещо което конкретно ви интересува а аз не съм го написала питайте  Peace  Simple Smile

# 103
Предния ден преди операцията отидох само за изследвания приеха ме по документи  и след това се прибрах. На следващия ден рано сутринта отидох в 7 часа ( така се разбрахме с лекаря който ми направи секциото)  слушаха отново тоновете на бебето и ми казаха да се кача на 4 етаж да се преоблека по нощница и да изчакам някоя акушерка да ме извика. И това беше всичко след около час  станах майка на прекрасно момиченце. Ако все пак има нещо което конкретно ви интересува а аз не съм го написала питайте  Peace  Simple Smile

Благодаря за информацията. Тръпна в очакване на срещата с моето малко момиченце Simple Smile
Днес лекарят, който ми води ЖК, ми каза, че имам разкритие 3см и аз се чудя дали това би променило предварително планираната дата за секцио? Тъй като утре съм в АГ има ли вероятност лекарят да реши, че трябва да остана, въпреки, че нямам контракции и водите ми не са изтекли?

# 104
  • Варна

Благодаря за информацията. Тръпна в очакване на срещата с моето малко момиченце Simple Smile
Днес лекарят, който ми води ЖК, ми каза, че имам разкритие 3см и аз се чудя дали това би променило предварително планираната дата за секцио? Тъй като утре съм в АГ има ли вероятност лекарят да реши, че трябва да остана, въпреки, че нямам контракции и водите ми не са изтекли?

Има вероятност - да Simple Smile Аз бях така... Уж отидох за преглед, но ми каза да се качвам и да си обличам нощницата "дето ще ми звъниш през ноща..." и така... но пак зависи кой ти е лекаря. Можеш да си вземеш твоя багаж за всеки случай утре   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт