VIP АГ Варна - 3

• 114 803
  • 785
  •   1
Отговори
# 105
Моля ви, ако някоя от вас вече е раждала с планирано секцио при д-р Г.Георгиев нека да сподели впечатления. Всички мнения, които намирам за него са от преди минимум 2 години.

# 106
Моля ви, ако някоя от вас вече е раждала с планирано секцио при д-р Г.Георгиев нека да сподели впечатления. Всички мнения, които намирам за него са от преди минимум 2 години.
Съжелявам че не мога да споделя от личен опит но аз преди 6 дни родих в Аг и там се запознах с една мама която беше планово секцио при Георгиев и беше изключително доволна а и аз доколкото се запознах с него на визитациите беше адски любезен и много добър. Едва ли съм ти особено полезна с коментара си но реших все пак да ти пиша  Peace

# 107
За Георгиев мога само хубави  неща да кажа. Единствен слага дренаж на шева, за да не се пълни с кръв. Белегът е мнооого ниско, прав, тънък. Отношението е  перфектно, внимателен, спокоен.

# 108
Много благодаря, поуспокоих се. Надявам се и аз да остана с такива добри впечатления от него Simple Smile

# 109
  • Варна
Въпреки,ч е раждах преди 1г8м при Георгиев ще си кажа и аз - отново: най-добрия за мен. Без него нямаше да успея. Както написах по-напред секциото ми трябваше планово да бъде, но го изтеглихме с 5 дни напред. Сега сестра ми е при него и живот и здраве след около месец ще си имаме още едно бебче, изродено от моя любим АГ  Grinning

# 110
на 09/05 и аз бях секцио при него СУПЕР ОТНОШЕНИЕ,нямах грижи от операцията след седмица

# 111
на 09/05 и аз бях секцио при него СУПЕР ОТНОШЕНИЕ,нямах грижи от операцията след седмица

Моето секцио беше на 16.06.при Г.Георгиев днес ходих да ми махат конците. От шевовете и по-точно там където бяха възелчетата тече секрет. Моля ако някой е имал подобен проблем да сподели. Д-р Георгиев ми изписа антибиотик за орално приложение и вече го пия, но изтичането на секрет доста ме стресира.

# 112
  • UK
Вип-а, нали е на 7 етаж? А там, прави ли секцио и д-р Иван Танев? bouquet Разбирам, че не се дават никакви списъци там, нито искат нещо да се носи или newsm78
И как е отношението на акушерки, санитарки, ако някой може да сподели Blush

# 113
Вип-а, нали е на 7 етаж? А там, прави ли секцио и д-р Иван Танев? bouquet Разбирам, че не се дават никакви списъци там, нито искат нещо да се носи или newsm78

ВИП-а е на 7-я етаж. Носиш само мокри кърпи и 10 бр.памперси за бебето. Стаите са с климатик и телевизор с жетони. Близките ти могат да те посещават по всяко време. Могат да направят снимки на бебето още докато го къпят след раждането. Родилката носи за себе си нощница и тоалетни пренадлежности. Определено отношението на акушерките е добро. Не съм раждала на друго място за да го съпоставя, но според мен си заслужава ВИП-а.

# 114
  • UK

ВИП-а е на 7-я етаж. Носиш само мокри кърпи и 10 бр.памперси за бебето. Стаите са с климатик и телевизор с жетони. Близките ти могат да те посещават по всяко време. Могат да направят снимки на бебето още докато го къпят след раждането. Родилката носи за себе си нощница и тоалетни пренадлежности. Определено отношението на акушерките е добро. Не съм раждала на друго място за да го съпоставя, но според мен си заслужава ВИП-а.

Много благодаря за изчерпателния отговор, определено ми хареса  bouquet

# 115
записвам се да ви следя Peace

# 116
Здравейте на всички:)
На 12ти юли със спешно секцио се роди нашето малко момченце, като оператор беше д-р Мария Ангелова. Много съм доволна от нея, много е мила и внимателна. Въпросът ми обаче е друг - аз се следях в Майчин Дом, но в 32 седмица се наложи да извадят бебчо, защото вдигнах много високо кръвно. В момента - 28ми ден - много бих искала да отида на консултация и съответно преглед, но честно казано не знам дали в АГ се правят подобни прегледи и по-специално без направление, като частен гинекологичен преглед. След операцията докторката ми махна конците, гледа ми матката на ехограф и каза, че всичко е ок, но бих искала да направя още една консултация и се чудя как става - трябва да й се обадя да се разбера с нея или ... ?

# 117
  • UK
Здравейте на всички:)
На 12ти юли със спешно секцио се роди нашето малко момченце, като оператор беше д-р Мария Ангелова. Много съм доволна от нея, много е мила и внимателна. Въпросът ми обаче е друг - аз се следях в Майчин Дом, но в 32 седмица се наложи да извадят бебчо, защото вдигнах много високо кръвно. В момента - 28ми ден - много бих искала да отида на консултация и съответно преглед, но честно казано не знам дали в АГ се правят подобни прегледи и по-специално без направление, като частен гинекологичен преглед. След операцията докторката ми махна конците, гледа ми матката на ехограф и каза, че всичко е ок, но бих искала да направя още една консултация и се чудя как става - трябва да й се обадя да се разбера с нея или ... ?

Не мисля, че нямат такива опции, там само раждания водят докторите, освен ако в спешния кабинет на 1-вия етаж те обслужат Crazy
Защо не попиташ на някой от телефоните в АГ болницата Crazy

# 118
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Принципно най-отдолу на епикризата пише мисля,че имаш право на на 1 или 2 прегледа след изписването.Погледни там.На мен също никой не ми каза,но в последствие прочетох,но бях изтървала срока за прегледите.

# 119
Още един положителен глас и от мен за д-р Георгиев! Той ми следи цялата бременност и раждах при него, изключително мил човек и страхотен професионалист! След постъпването ми в болницата беше до мен през цялото време, а след, като родих всеки ден идваше да ни види как сме с бебка!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт