VIP АГ Варна - 3

• 114 960
  • 785
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
амиии... незнам...  newsm78 аз говоря от мое име! още на първия преглед той ме пита: Как искаш да раждаш? Отговорът ми беше, че искам нормално и така родих. Дано и при теб се случат нещата както искаш!   bouquet

# 211
  • Варна
много ме притеснява факта, че изчетох доста постове за Георгиев, при които е поел нормално раждане, но в последния момент са станали на секцио... нормално е това да бъде 1% от случаите, а не 99%... Очевидно повечето не са били за секцио...

В темата от 2009г. пишеше, че Георгиев отказвал нормални раждания, или всички ставали секцио... За Танев пишеше, че приемал нормални... сега май е станало обратно...

Не искам секцио, освен ако не се налага... но как да имам 100% доверие за това на лекаря...

Георгиев изобщо не отказва нормални раждания  Wink Това, че от нормално понякога се е налагало в хода на раждането секцио не трябва да те притеснява. Повярвай ми, не е по-добре да се налага секцио, а лекаря да продължава да опитва да изроди нормално /това ми се случи първата бременност, не завършиха добре нещата/. Искам да кажа, че щом лекаря се е решил на този ход, значи е трябвало за доброто и на майката и на бебето  Peace А относно предпочитанията му, давам пример със сестра ми, трябваше да роди секцио , но на предния ден преди датата получи контракции неочаквано и докато иде до болницата беше с почти 10 см разкритие, Георгиев беше до нея през цялото време /както и аз  Mr. Green/ всичко мина успешно. Той е повече от страхотен!

# 212

Георгиев изобщо не отказва нормални раждания  Wink Това, че от нормално понякога се е налагало в хода на раждането секцио не трябва да те притеснява. Повярвай ми, не е по-добре да се налага секцио, а лекаря да продължава да опитва да изроди нормално /това ми се случи първата бременност, не завършиха добре нещата/. Искам да кажа, че щом лекаря се е решил на този ход, значи е трябвало за доброто и на майката и на бебето  Peace А относно предпочитанията му, давам пример със сестра ми, трябваше да роди секцио , но на предния ден преди датата получи контракции неочаквано и докато иде до болницата беше с почти 10 см разкритие, Георгиев беше до нея през цялото време /както и аз  Mr. Green/ всичко мина успешно. Той е повече от страхотен!

Да, вярно, е че не отказва но във предната тема до 2009г., поне 90% да не кажа и повече от нормални раждания са станали секцио... На почти всички уж главата се е оказала по-голяма или тоновете станали по-слаби...

Не разбрах сестра ти нормално ли е родила...

# 213
  • Варна
Да нормално. Тя е 46 кг. качи 12... а бебето беше 3500, с тесен таз...

И заслабените тонове не са шега работа  Peace

Всеки сам си решава разбира се! Но искам просто да направя уточнения някакви от мои наблюдения лични, на сестра ми, на снаха ми и на поне още 10 приятелки раждали при него преди по-малко от година  Peace

# 214
  • Варна
и при мен тоновете бяха започнали да отслабват, но тогава доктора ми каза да се мобилизирам и да дам всичко от себе си, за да се гушна детето си по-бързо! След малко тя проплака...  Heart Eyes Благодарна съм му много!
Наистина случаи има най-различни и няма две еднакви раждания. Важното е резултата - майката и бебчето да са живи и здрави!  baby_neutral

# 215
Аз искам да родя нормално, засега нямам показания за секцио. Но каквото прецени той на финала, това ще е. Ако всички разбирахме толкова, щяхме да раждаме сами вкъщи. Ще му се доверя изцяло.

# 216
  • Варна
Хелия, дано се случат както ти искаш нещата! Пожелавам ти леко раждане и усмихнато бебче  baby_neutral

# 217
Хелия, дано се случат както ти искаш нещата! Пожелавам ти леко раждане и усмихнато бебче  baby_neutral
Мерси, Ели  Hug
Иска ми се да стискам колкото мога след изтичането на водите, да отида в болницата с голямо разкритие ( за да не ми слагат окситоцин, доколкото знам в тези случаи се обезсмисля приложението му ) и докато си попълня документите, да минат другите манипулации и до 1-2 часа да родя Joy

# 218
Да нормално. Тя е 46 кг. качи 12... а бебето беше 3500, с тесен таз...

И заслабените тонове не са шега работа  Peace

Браво на сестра ти Simple Smile

Да заслабените тонове са сериозно нещо... ето защо е нужен добър доктор, за да прецени кога и как да се действа... и дано не се спекулира с това, защото майката в този момент нищо не може да направи, нито да вземе решение...

# 219
и при мен тоновете бяха започнали да отслабват, но тогава доктора ми каза да се мобилизирам и да дам всичко от себе си, за да се гушна детето си по-бързо! След малко тя проплака...  Heart Eyes :

Elle, ти при Георгиев ли ражда...

в кой месец трябва да отида при него, за да може той да ми поеме раждането...
На Ивайло 1 ли му е кабинета...

Георгиев в кабинета си има ли този колан за прослушване тоновете на бебето, което се прави при узряла плацента...Питам, че май моята гинеколожка няма, а ако се наложи мога направо при него да ходя...

# 220
и при мен тоновете бяха започнали да отслабват, но тогава доктора ми каза да се мобилизирам и да дам всичко от себе си, за да се гушна детето си по-бързо! След малко тя проплака...  Heart Eyes :

Elle, ти при Георгиев ли ражда...

в кой месец трябва да отида при него, за да може той да ми поеме раждането...
На Ивайло 1 ли му е кабинета...

Георгиев в кабинета си има ли този колан за прослушване тоновете на бебето, което се прави при узряла плацента...Питам, че май моята гинеколожка няма, а ако се наложи мога направо при него да ходя...
Таласъмче, в кой месец си? Аз още в началото на седмия му звъннах и той каза, че е рано, уговорихме се да се запознаем след 20 дни. Извика ме в АГ-то на първия етаж в ляво, там е всяка сряда от 14 до 16 ч. Висок, с очила, разхожда се с handsfree Laughing Отиваш и си чакаш реда, без записване, просто първо му се обади, кажи му в кой месец си и кога може да се запознаете. Мен ме извика в края на август, но като му казах, че нося снимка от последния ехограф преди 10 дни, отказа да ме прегледа и ме извика отново на 24.09. пак в АГ-то, иначе беше готов да ме прегледа. Записа ми имената, термина, телефона и каза ако има нещо междувременно, че винаги мога да му се обадя. Ще се видим другата седмица и пак ще пиша отзиви Wink

# 221
сега съм в 6-ия месец, но от лунарните, от гестационарните съм в 7-ия... кой от двата трябва да се гледа...
На този телефон, който е даден в болницата ли трябва да звънна д-р Георги Димитров Георгиев -0888837994

От момента, в който той започна да те преглежда спря ли да ходиш на ехограф при другата гинеколожка.... Защото аз всеки месец трябва да ходя на ехограф при нея- т.е ако отида при него ще имам по 2 ехографа на месец...

# 222
сега съм в 6-ия месец, но от лунарните, от гестационарните съм в 7-ия... кой от двата трябва да се гледа...
На този телефон, който е даден в болницата ли трябва да звънна д-р Георги Димитров Георгиев -0888837994

От момента, в който той започна да те преглежда спря ли да ходиш на ехограф при другата гинеколожка.... Защото аз всеки месец трябва да ходя на ехограф при нея- т.е ако отида при него ще имам по 2 ехографа на месец...
Т.е. терминът ти е декември-януари, предполагам newsm78 Ако е така, рано ти е още, аз съм за средата на ноември и тепърва ще се виждаме с него. Иначе телефонът му е точно този.
ЖК си е задължителна до края на бременността, дори в осмия месец 2 пъти месечно. А това дали той ще те преглежда всеки път на ехограф - както той прецени. Със сигурност ще иска първия път да те види, но на мен лично ми отказа, защото му казах, че последния ми преглед е бил преди 1 седмица. Предполагам, че това го е спряло, иначе аз сама си казах. Ако не го бях споделила, 100 % щеше да ме гледа на ехографа, явно си има съображения колко често може да се прави.

# 223
  • Варна
Да, при д-р Георги Георгиев раждах. Телефонът му е : 088 8 83 79 94. Преглежда в сряда от 14 ч. без предварително записване на 1-вия етаж в АГ болница ( точно до приемния кабинет ). Аз отидох в края на 7-мия месец, прегледа ме, записа ми данните и датата на термина и ми каза кога пак да отида. На всеки  преглед ми казваше дата за следващия. Като естествено ако има нещо се обаждам. Пригответе се за чакане пред кабинета, защото наистина има доста бъдещи мами  Wink

# 224
Да, при д-р Георги Георгиев раждах. Телефонът му е : 088 8 83 79 94. Преглежда в сряда от 14 ч. без предварително записване на 1-вия етаж в АГ болница ( точно до приемния кабинет ). Аз отидох в края на 7-мия месец, прегледа ме, записа ми данните и датата на термина и ми каза кога пак да отида. На всеки  преглед ми казваше дата за следващия. Като естествено ако има нещо се обаждам. Пригответе се за чакане пред кабинета, защото наистина има доста бъдещи мами  Wink
Абсолютно по същия начин се получиха и при мен нещата, поне на този етап. А би ли споделила и за самото раждане? Какво се случи след като му се обади?

Общи условия

Активация на акаунт