VIP АГ Варна - 3

• 114 981
  • 785
  •   1
Отговори
# 360
  • Нейде из лудите гори...
Много ти благодаря!
Пожелавам ви всичко най-прекрасно!

# 361
Благодаря момичета!
Багащата с вълци-да,това принадлежности за теб,дрешки за бебето,хавлийка,аз нося и еднокр.чаршавчета като сменям памперси. За себе си взех и памперс гащи,с тях ми е най-удобно първите дни.
Успешно раждане!

СВетле, честито бебче! Да е живо и здраво. Нормално ли роди? Откъде ги купи тези памперс гащи?

# 362
  • Варна
Благодаря момичета!
Багащата с вълци-да,това принадлежности за теб,дрешки за бебето,хавлийка,аз нося и еднокр.чаршавчета като сменям памперси. За себе си взех и памперс гащи,с тях ми е най-удобно първите дни.
Успешно раждане!

СВетле, честито бебче! Да е живо и здраво. Нормално ли роди? Откъде ги купи тези памперс гащи?
Благодаря!
Трето секцио ми беше.
Памперс гащите ги има в аптеките, в санитарните магазини, в Кауфланд.
Здрави бебчета ви желая момичета  Hug

# 363
Скоро дали ще има ден на отворенитe врати в АГ болница ?

# 364
Скоро дали ще има ден на отворенитe врати в АГ болница ?

СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов – Варна” ЕООД, бул. Цар Освободител 150
 За записване: ст. акушерка Стефанова, Родилно отделение, тел. 052/ 613 792
 9, 23 март, 13:00 ч.

Аз исках да отида на 9 март и звънях 2 дни подред, но никой не вдигаше телефона. Сега смятам да отида на 23.03 и ако пак не вдигат директно ще се появя в деня, надявам се, че няма да ме върнат Simple Smile

# 365
cvet7 Благодаря за информацията  Heart Eyes

# 366
  • Където си поискам:)
Здравейте,
и аз родих при д-р Георгиев. Доволна съм. Бях на 5 етаж, но сама в стая. В началото обличахме бебетата с наши дрешки, а в края на престоя ми ни накараха да ги повиваме. Аз не повивах моята, защото не можех, а и беше страшна жега и детето се потеше. Понякога се караха, че не повивам , друг път-не, зависи кой е на смяна и в какво настроение е.
Бях си подготвила почти всичко по списък, който получих от д-р Георгиев. Едните конци не ги намерих в кварталните аптеки и щях да ги търся да допълвам списъка, но родих доста в началото на 9ти и отидох с това, което имах. Никой, нищо не ми е искал повече.
Термометри винаги носеха техни, но аз си бях купила и си ползвахме нашите.
Ако имате въпроси ще помагам, докато не съм забравила.

# 367
Честото бебче!
Аз още си чакам реда, багажа е готов, аз съм готова, ама на беба не й се излиза явно.
Сетих се да питам, кога се плаща на лекаря и за престоя и къде? На каса или на самия доктор?

# 368
  • Варна
Честото бебче!
Аз още си чакам реда, багажа е готов, аз съм готова, ама на беба не й се излиза явно.
Сетих се да питам, кога се плаща на лекаря и за престоя и къде? На каса или на самия доктор?

В деня на изписването, долу на касата. /Акушерката даде едно листче и с него мъжа ми слезе да плати/

# 369
  • Където си поискам:)
Честото бебче!

В деня на изписването, долу на касата. /Акушерката даде едно листче и с него мъжа ми слезе да плати/
Да, и при нас беше така.

# 370
Преди 11 дни се роди и нашето второ момиче. Нормално раждане на етаж 7, доволна съм от самостоятелната родилна, вниманието , което ми се обърна, условията след това са си болнични, но добри. Единствения минус за мен е нерегулируемата температура. По стаите беше 30+ градуса, което за мен е прекалено. Иначе персонала беше много любезен, предлагат вегетарианска храна , свободните свиждания също са бонус. Доволна съм!
Реално от първа необходимост са нужни памперси, мокри кърпи, нощници, превръзки, хавлия, бельо, чехли, тоалетни принадлежности. Всичко останало може да се донесе според личните нужди.

# 371
  • Варна
Преди 11 дни се роди и нашето второ момиче. Нормално раждане на етаж 7, доволна съм от самостоятелната родилна, вниманието , което ми се обърна, условията след това са си болнични, но добри. Единствения минус за мен е нерегулируемата температура. По стаите беше 30+ градуса, което за мен е прекалено. Иначе персонала беше много любезен, предлагат вегетарианска храна , свободните свиждания също са бонус. Доволна съм!
Реално от първа необходимост са нужни памперси, мокри кърпи, нощници, превръзки, хавлия, бельо, чехли, тоалетни принадлежности. Всичко останало може да се донесе според личните нужди.

Честита рожба  Hug Да ви е жива и здрава! Радвам се,че всичко е минало добре.

# 372
Здравейте, ще ви спомена и аз за какво става въпрос-
Д-р Танев е страхотен и не бих го заменила с никой друг. Перфекционист! Дори той шие при секцио. Персонала в реанимация е страхотен, много са любезни и отзивчиви. Е винаги има изключения,но все пак не си на хотел и чакаш Room service. Много тъпо и според мен трябва да се промени е това с бебето- на втория ден след секцио се раздвижих и исках в късния следобед да го взема, а те ме отрязаха и дори не ми го показаха за две минути. Много ме издразни, защото можех да си го взема при мен.Правилата са- бебето след секцио идва на 3 ден. Никъде го няма това нещо....
А забравих да спомена- плащаш едни 1000лв за секцио и телевизора си плащаш, който освен че е смотан, ами и няма 5 свестни канала!

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 09:12 от white chocolate

# 373
Момичета, предстои ми раждане секцио при д-р Георгиев на края на месеца. Може ли някой да сподели пресни впечатления за 7 етаж. Дали има климатици, че е адска жега?

# 374
  • До морето
Има да!

Общи условия

Активация на акаунт