VIP АГ Варна - 3

• 114 948
  • 785
  •   1
Отговори
# 405
Момичета искам да ви запитам,колко по-рано се определя дата за секцио с екип?

# 406
Момичета искам да ви запитам,колко по-рано се определя дата за секцио с екип?

Две седмици  Peace

# 407
Да питам и друго: Относно катетъра разбрах,че слагат на всички родили секцио,неприятно ли е усещането и кога ти го махат?
И Благодаря за бързите отговори Simple Smile

# 408
Катетърът се слага непосредствено преди операцията. На мен ми го махнаха след 12 часа.

# 409
Раждала съм на 5-я и 7-я етаж, с избор на екипа на др.Танев. Абсолютно никаква разлика в отношението на медицинския персонал. Всички бяха много любезни и отзивчиви, хигиената беше на ниво и на двата етажа. Неудобното на 5-я етаж е, че в стаите нямаше контакти и зареждане на телефона е практически невъзможно.

# 410
  • Варна
На мен ми предстои секцио в края на януари 2017г.  и отново си избирах 7 етаж, тъй като при първото секцио , преди 4 г., при мен оставаше денонощно придружетел, но сега разбирам, че вече не е разрешено!!! Е каква е разликата тогава между 7 етаж, където заплащаш 500 лв за стая и 5 етаж, където заплащаш 40лв. за стая на ден, за 3 дни 120 лв.?!!!
Какво тогава му е ВИП на 7 етаж? Русенските, пружинени легла ли?!! Или на 7 етаж хлебарките им могат да пеят?!!

# 411
На мен ми предстои секцио в края на януари 2017г.  и отново си избирах 7 етаж, тъй като при първото секцио , преди 4 г., при мен оставаше денонощно придружетел, но сега разбирам, че вече не е разрешено!!! Е каква е разликата тогава между 7 етаж, където заплащаш 500 лв за стая и 5 етаж, където заплащаш 40лв. за стая на ден, за 3 дни 120 лв.?!!!
Какво тогава му е ВИП на 7 етаж? Русенските, пружинени легла ли?!! Или на 7 етаж хлебарките им могат да пеят?!!

На мен придружител ми разрешаваха, леглата не са русенски и за 5 дни не видях нито една хлебарка  Peace

# 412
  • Варна
Два пъти съм раждала на7-я, хлебарка никога не съм виждала. Придружители са ми позволявали. Леглата в различните стаи са различни. В 1-ва и 2-ра стая бяха русенски /2010г/, в 5-та и 6-та бяха с кожени дю'еци и с повдигащи облегалки/2016г./

# 413
  • Варна
Раждах секцио на 18.11.2 016. На седмия етаж бях в стая 6.Много съм доволна от всички на етажа ,условията бяха много добри нямам никакви забележки.Нямаше никакви хлебарки леглото беше ок повдигаше се облегалка та. 20 10. Бях на 4г етаж беше ужасно тогава нямаше май 5етаж.

# 414
  • Варна
Така или иначе пак ще раждам там, и отново на 7 етаж. Като се записвах се качих с доктора на 5 етаж и там влезе една тумба ужасно миризливи цигани... Sad

Това, което ме води в АГ е доктора! Така беше и преди 4 г.

Бях в 7 стая с русенско, пружинено легло, убих една огромна хлебарка на пода, която стоя като паметник 3 дни, защото никой не влезе да измие пода. Доведоха ми чуждо бебе, а сестрата ми вика - нося ви хапчето, а аз я попитах какво хапче? А тя ми отвръща- за спиране а лактацията?!! А аз й казах, че искам да кърмя. В този момент влиза доктор за везитация - изгони ги и двете. А сестрата каза, че почти ниой не питал какви медикаменти се дават, добре че съм попитала...

Преимуществото на този етаж беше, че имах придружител,  което ми беше много важно в първите два дни след реанимацията.

# 415
Аз мисля също като теб. Просто критериите за оценка са различни.... пълна мизерия е на 7 етаж. Това не е ВИП момичета, а плащане само за самостоятелна стая. Нима в родилното има ВИП? Раждах на 31.07 - хигиена нула... това е повече от ужасно за бебе и майка, имащи нужда от стерилна среда. И аз само заради доктора бях там.

# 416
  • Варна
Аз раждах 2013г на 7я етаж. Бях в 4та стая и леглото си беше точно "русенско". Това може да се каже че бяха 10 трудни дни за мен. Стоях повече защото детето се роди недоносено. Чистенето беше с един парцал леко проформа, и след тях прахоляка си оставаше. Всеки ден ги виках да ми чистят колкото й да беше отгоре отгоре. Че имаше хлебарка в банята имаше и при мен. Така че ВИП със сигурност не е и всеки отива там заради лекаря си и заради доброто детско отделение, недай Боже както при мен се наложи да стои в кувиоз и т.н.
Не зная защо не сменят тези ужасни легла, от които човек с операция едва става през ноща през придружител и ревящо бебе. Да сложат по един нормален ТВ а не да искат жетони за да го пуснеш, предвид че си платила 1000лв за да си там.
Дано някой ПР на болницата чете тези форуми и сегашния управител доц. Емил Ковачев ( при когото всъщност родих и ще съм му благодарна цял живот) вземат мерки и създадат нормални удобства за тези пари.

# 417
Може ли някой, който е раждал нормално при д-р Г. Георгиев на 7-ия етаж скоро, да сподели мнение? Благодаря Ви много  bouquet

# 418
Аз, но бях секцио

# 419
Как се държи като цяло? Интересно ми е дали би изтърпял нормално раждане на първескиня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт