Последни покупки трескаво текат, февруари отмина, МАРТ е на път! Тема№12

• 29 113
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Страната на чудесата
Аз взех 2-ка от белите и оранжевите на Памперс, ама убийте ме, не знам каква им е разликата Thinking Embarassed

# 166
  • И аз не знам къде
Аз взех 2-ка от белите и оранжевите на Памперс, ама убийте ме, не знам каква им е разликата Thinking Embarassed
И аз съм много боса в тая област,все ги гледам и се чудя какво има е толкова различното. Забелязах само,че има едни за плуване,другото ми е тъмна Индия  Rolling Eyes
За кървенето на венците моите много кървяха преди да забременея и ползвах парадонтакс с флуор,много ми помогна и само нея ползвах,но след като забременях я спрях заради флуора( не съм се консултирала с доктор и незнам дали пречи) по собствена преценка,че много ми горчеше и веднага започнаха да кървят и сега съм на сенсодин-и от нея съм доволна,ама от време на време си кървят по-малко.

# 167
Различават се и 3те вида на Памперс.
В началото с щерката нямаше от белите и ползвахме само стандартните сини.
Те са по-плътни, отколкото са оранжевите Слийп енд Плей (тях ги ползвах лятно време).
А белите са от по-друга материя и уж по-луксозни. ) За това и цената им е по-висока ако сте обърнали внимание.

# 168
  • Стара Загора
Резедавите са с алое, а оранжевите (sleep and play) пише че били с парфюм, доколкото се кьорих в ситните букви..

# 169
Аз също взех на Памперс 1-ца , плика е бял, 43 бр в него, заедно с 2 пакета мокри кърпички пак на Памперс-Сензитив от метро. Имаше някаква промоция и спечелихме и одеалце Simple Smile

# 170
  • София
Памперси съм ползвала всичко на всичко един месец, но само Памперс и правеха обриви и рани. Помня, че Пуфис ми харесваха. На първия месец направи 2,5 кг. и многократните пелени започнаха да и стават.
Мира, оправям си се чудесно с под 10 бройки пелени на ден. Толкова и смятам да купя, но март месец, та докато дойдат... Няма срокове от първи или от втори месец, който ползва си ползва.
Ако намеря в ДМ ще е най-добре. Май техните Бейбилав бяха царевични  newsm78 Явно ние уцелваме все да са свършили най-малките, ще търся по-упорито.

# 171
Mime-to, то под 10бр. добре, но кога ги переш и изсъхват, че да ги ползваш отново?
Това означава, че трябва да имаш 20бр. многократни, а като гледах на 1-2марки цените....един такъв комплект струваше в порядъка на 300паунда...

# 172
  • София
Аз ще взема 10 бр. пък с пералня и сушилна за 2 часа са готови. Важно е и колко подложки се ползват, така че и с тях може да си удвоиш бройката.

Тези са по 3,50 паунда бройката

тези по 2 паунда

# 173
  • Страната на чудесата
Говорих си скоро с дъщеря ми, която е на екологична вълна, за тези многократни пелени, и тя ме замисли доста-да не забравяме, че и водата е ограничен ресурс, а за производството на електроенергия също са излезли вредни вещества в природата- по думите на едно 9-годишно.Аз най-вероятно ще заложа на еднократните пелени, признавам Embarassed

# 174
.Аз най-вероятно ще заложа на еднократните пелени, признавам Embarassed

Аз също, просто не мога да се оправя с тези многократни  Mr. Green Embarassed

# 175
Lucky Plam И аз така, в началото се двоумях, но сега съм категорична, еднократни  Peace

# 176
  • София
Всеки си усеща нещата по различен начин. Аз като ползвала и двата вида пак ще заложа на многократните. Пари за мляко и памперси не давам  Mr. Green

# 177
Всеки си усеща нещата по различен начин. Аз като ползвала и двата вида пак ще заложа на многократните. Пари за мляко и памперси не давам  Mr. Green
То това е доста основателна причина, но като бъдеща мама за първи път противно на това, че са доста красиви и шарени, мисля, че използването им  е по-трудно и няма да се справя  Tired

# 178
  • Страната на чудесата
. Пари за мляко и памперси не давам  Mr. Green
Абсолютно съгласна с това,  спестява време, пари и ти е винаги под ръка Wink

# 179
Колко много будни мами сме,май-този последен месец трудно ще заспиваме от вълнение,аз ще се опитам да спя Лека

Общи условия

Активация на акаунт