Последни покупки трескаво текат, февруари отмина, МАРТ е на път! Тема№12

• 29 113
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • USA, Steak State
С каката ползвах само марката Памперс. Като новородена и първите два месеца бяхме с такива http://c1.diapers.com/images/products/p/pg/pg-384_1z.jpg Особеното при тях е, че имат една жълта лентичка, която е индикатор при напишкване и това за нови родители е страхотно. http://1.bp.blogspot.com/-TFVzs6BxJ0I/T4Ywjn1XxgI/AAAAAAAAAC4/oO … zL0/s1600/177.JPG

Сега мисля да съм пак с такива първите два месеца и после ще минем на http://www.momendeavors.com/wp-content/uploads/2012/06/Up-Up-Diapers.jpg Те са безмаркови едни на един хипермаркет. Всичките ни приятели ползваха такива през последните 4 години и смятам да им се доверя за след 2рия месец. А и са по-евтини. Все пак за гъзна хартия и пелена не си заслужава да се дават милиони.  Mr. Green

# 181
Ох,леле аз съм още будна ooooh! няма заспиване и това е Thinking

# 182
ти още, аз вече  Whistling
 Simple Smile

страхотна количка, ако сте виждали някъде, споделете
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 03:21 от MaрTa

# 183
Добро утро мамчета!!!  Hug

Честити празници! Simple Smile
Честито на лозарите, градинарите и кръчмарите!
Честито на влюбените!
Честито на всички именници!
Бъдете живи, здрави и щастливи! Весел да е празникът ви и наздраве!:))
" И ако виното опива, любовта опиянява"

newsm51

# 184
Честит празника на всички влюбени.  bouquet
За памперсите с дъщеря ми първо ползвахме на Памперс,но след 2 пакет взеха да и излизат пъпки и от тогава се започна постоянно сменяне на марките,но най-доволна си останах от Либеро и Пуфис.
Момичета събудих се в 1 часа до тоалетната и като си легнах ме започнаха едни болки ниско долу като при цикъл и леки болки ниско в кръста.Имах ги около 30мин 3-4 пъти за по няколко секунди.Сега се обадих на АГ,но е втора смяна и ще отида да ме види че много се притесних. newsm78

# 185
Честити празници, майчета!  txtloves luvbed Да сте влюбени и пияни от любов с мъжлетата!

Аз съм взела 1-ца на Либеро, много мами ми казват, че от Памперс им се обривали децата (от българския ествествено). Либеро ми препоръчаха, а по-нататък и аз мисля да пробвам Babylove от ДМ. Интересно ми е с тези многократните, не че ще ползвам, но ако сте на разходка и си свърши работата, ще тичате да перете ли? Затова ми се струва, че еднократните са си най-удобни.

Мисля, че само в държавните искат памперси  Peace

Мен ме събудиха първо малкият мъж с ритничета и юмручета, а после и големият мина да ме залее с целувки и подаръци  Heart Eyes И направо станах, то спи ли се с такива вълнения Simple Smile
В 8 ч. направо излезнах да си пусна  последните изследвания - ПКК, урина и спин, сифилис и хепатит,, ще станат готови до утре вечер. Добре че ме пуснаха почти първа, че умирах от глад  ooooh!

Хайде и довечера по чашка винце за здраве на Зарезана! Wine Glass

# 186
  • Варна
Добро утро!

Честит празник на всички. Ние днес празнуваме троен празник: Свети Валентин, Трифон зарезан и годишнина от запознанството ни с мъжа ми. Simple Smile

Аз взех един пакет памперси от ДМ - Babylove Nature (3-6кг) и си чакам многократните, част от тях. Нямам сушилня, но ще се оправя. С Теди толкова пари спестих от мляко, сега и от памперси мисля да го направя.

Болки, болки и аз си ги имам. Ще се търпи, още малко остана.

ROSAURA, не няма да тичаме. Има си едни подложки, които са еднократни и се слагат за акото, задържат го отгоре и се изхвърлят.

# 187
Добро утро и от мен...)

За памперсите, аз използвах на Памперс, доста по-късно съм вземала и няколко пакета на Пуфис (но те са по-дебели и по-груби, за зимата стават).
Сега пак мисля да заложа на Памперс, не съм имала проблеми с обриви и др. подобни. Може да пробвам и тези на ДМ, никак не са лоши техните неща, стига да пристигат със същото качество като в Германия.

За спането, какво да кажа...заспивам си на време, но тези болки и изтръпвания в ръцете са супер гадни. Вече едва се завъртам от една на друга страна, зор ставам....все едно съм на 100години. ((((

И хайде честита ми 36г.с. )))) Чак не мога да повярвам, че изкарах с месец повече от предишната бременност. )))))

# 188
Добро утро!

Честит свети Валентин и Трифон Зарезан.Бъдете вечно влюбени и опиянени от любовна магия.Честит празник на всички именници,да са им живи и здрави имената.

Аз днес ако не ме възпрепядства нещо съм на преглед,нали започват вече всяка седмица.Да видим как е положението.

Хубав и ползотворен ден   bouquet

# 189
  • Пазарджик
Аз също сигурно ще взема един пакет от babylove nature или wiona, че са по-малко бройки - за началото, въпреки че пелените би трябвало да пристигнат другата седмица. За това еднократни ще взимам в последния момент или мъжът ще се ангажира с това. С Катерина многократните ги започнах на 20-тия ден и от тогава не съм ползвала изобщо еднократни, нито нощем, нито на разходка, нито на път (общо 2 пакет от около 50 бр. изразходвах и дори останаха от тях). Хем тогава не бях си взела от сегашните многократни, а си бях направила от бархет и тензух. Съвсем лесно и добре си е с многократни пелени, същото като с еднократни, само дето не хвърляш в коша за боклук, а в коша за пране и ги използваш много пъти. А когато се практикува и ЕБХ става още по-лесно. Когато беше на 2 месеца буквално съм имала 2 напишкани пелени за целия ден. Тъй че и прането не беше кой знае колко.

За болките - обикновено когато станат регулярни, тогава се смята че е започнала родова дейност. Преди това може да е подготовка. Предния път 3 дена преди раждането имах постоянно нерегулярни болки, с които си обикалях Пловдив и София (т.е. не са били кой знае колко силни, по-скоро стягане в областта на кръста и корема, ниско долу). На 4-тия ден сутринта (термина ми), на обичайния преглед, бях с 4 см разкритие и все още нерегулярни болки, които до обяд се регулираха, в 14:20 бях с пълно разкритие (без упойки и системи), а в 14:30 Катерина се роди - без разкъсвания и шевове. Но между 9 и 14:20 трамбовах яко - не се спрях на едно място, само когато имах контракция се подпирах на стол и дишах, след което отново продължавах да ходя - по коридора, по стълбите, клякания, ставания и смях с акушерките.

Аз също обмислям да взема кофа за къпане. Има и в продавалника. В началото къпех Катерина директно под чешмата в кухнята (имам много голяма мивка) и тя се чувстваше чудесно. Но помня първото къпане във вана - то не беше рев, то не беше разперване на ръчичките и стряскане. Определено си мисля, че не се чувстваше добре така. Та вероятно сега също ще започна под чешмата (мисля си дори само дупето да мия първите дни) и после в кофата. А ето и едно клипче, на много нежно къпане на новородено, от акушерка:

Скрит текст:

За програмките за контракциите - най-добре пишете contraction timer в съответната платформа (за андроид или за айфон) и си изберете - има много безплатни. Аз лично не съм ползвала, мисля си че и обикновен таймер (ако изобщо стигна до него) ще ми свърши работа.

# 190
Здравейте, мами! Честити празници! Ние с бебка сме добре утре сме на преглед и ще пиша как е минал!

# 191
Здравейте
Честит празник,мамчета txtloves
Аз днес си пуснах урина,след два ще си разбера резултата Praynig
Мирама,айде честитоооо,гледай сега да преносиш Simple Smile Бебоците си знаят кога да излизат,така чеееее приготвяйте се Party

# 192
mimsat, страшно клипче, бебчето сладкишче и половина  Heart Eyes но на моменти ми се струваше, че твърде го потапя. А то милото не помръдна, сигурно му е било кеф  Heart Eyes Ушичките доста стояха под вода, аз така не съм се осмелявала.

# 193
  • София
то всичко му потопиха, явно си знаят как да се пазят от водата, и очите си затваря и устата, ама пък се е вкопчило в ръката на жената, явно си търси опора  Rolling Eyes

# 194
Почти готови са ми резултатите от последните ми (надявам се) грандиозни изследвания сутринта. Всичко е повече от чудесно, нямам нищо извън нормите. Урината ми е чиста и без белтък, глюкозата е супер, хемоглобинът единствено клони повече към долната граница, но не мисля, че е проблем - напротив - знам, че не е добре да е висок. Всичко ми изглежда наред за прегледа в понеделник, но да видим.
Утре следобяд си чакам и серологията, но тя по дифолт си става бавно. Не очаквам там изненади.
Изпрах вече бебешкото спално бельо и чакам да изсъхне на терасата, за да започна и с дрехите, които не са чак толкова безкрайно много, но не са и малко... Обаче с това влажно време, дето ту вали, ту не вали, не знам кога ще изсъхне, за да гладя... И проблемът ми в тази насока е следният: имам две тераси, една от които - огромна и на нея простирам, но имам само един простор в момента, т.е. мястото ми е доста ограничено и трябва да чакам добре да изсъхне всичко, преди да гладя. Пускам дрехите на кратка програма, та не ми е проблем и 5 перални да пусна за деня - мога всичко в един ден да изпера. Но с простирането съм проблематична. А и във времето съм ограничена вече, малко или много.
Вие, които нямате сушилни, как се справяте?

P.S. mimsat, онзи ден и ние гледахме това клипче - страхотно е, а и бебето явно толкова се успокои, че заспа за нула време. Знам, че за тях е най-добре да бъдат потапяни по този начин, който наподобява вътреутробната среда, в която са плували доскоро. А това, че ушите също бяха под водата - чувала съм, че те имат някакви вътрешни тапи до определен месец, затова и в бебешките уши не се бърка с клечки за уши, а само се почиства леко ушната мида. Пъпът също се мокри - това са части от тялото, които, в крайна сметка, са били във вода 9 месеца (както и цялото бебе, за което водата е кеф) и там никой не ги е сушил и пазил, нали така Peace

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 11:52 от I Am Ruth

Общи условия

Активация на акаунт