Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 861
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Aлисааа, къде да търся темата за Зейнеп, че ми е трудно с английския????? Praynig

# 46
# 47
  • Тук някъде.....
Aлисааа, къде да търся темата за Зейнеп, че ми е трудно с английския????? Praynig

http://board.whatisfatmagulsfault.com/index.php?/forum/48-kuzey-gueney/

Просто свали надолу страницата, всеки герой почти си има тема - специално Зейнеп има две - за обичащите я, и за останалите  Laughing Поради тази причина, във форума цари мир. Но и почитателките й си промениха мнението. А форумът не е фен-клуб на Джемре, доста голям е за да се твърди  подобно нещо. Който се интересува, ще прочете.

# 48
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Просто свали надолу страницата, всеки герой почти си има тема - специално Зейнеп има две - за обичащите я, и за останалите  Laughing Поради тази причина, във форума цари мир. Но и почитателките й си промениха мнението. А форумът не е фен-клуб на Джемре, доста голям е за да се твърди  подобно нещо. Който се интересува, ще прочете.

Напълно съм съгласна ! И да кажем,че това не е форум тогава нащето какво ли е  Laughing

# 49
# 50
Здравейте дружки! Hug Най- после е сряда...
Роминка, благодаря ти за прекрасната нова тема!

# 51
# 52
Така ги е задействал инстинктите си, че казва, че само тя и Али никога не са го предавали!

А сватбата с Баръш и годежа с Гюней какво са, ама той като си е надянал розовите очилца не види я...

# 53
С удоволствие ще добавя и *английския* форум към първа страница, но вече не мога да я редактирам. Това може да стане в другата тема  Peace

# 54
С удоволствие ще добавя и *английския* форум към първа страница, но вече не мога да я редактирам. Това може да стане в другата тема  Peace

Благодаря, Роминка  Hug

# 55

Просто свали надолу страницата, всеки герой почти си има тема - специално Зейнеп има две - за обичащите я, и за останалите  Laughing Поради тази причина, във форума цари мир. Но и почитателките й си промениха мнението. А форумът не е фен-клуб на Джемре, доста голям е за да се твърди  подобно нещо. Който се интересува, ще прочете.
Благодаря ти за линка.   bouquetПълна бъркотия. 50 подтеми за един филм.За какво сте отворили теми за Зейнеп, като там няма един фен  на Зейнеп. Joy Затова има мир. Joy И  това е място, рядко се пише, където феновете на Джемре  на воля изливат омразата си към този образ.  Същото се пише и в основната тема. Какъв е смисъла тогава от толкова много теми.Ваша работа. И правиш фундаментална грешка. Форумът няма връзка с броя на потребителите. Може да бъдат и пет човека. Фен клубът може да има и милион потребители. Вашето си е типичен фен клуб, защото всички харесвате Джемре,няма една критика към нея, и всички потребители искат Кузей и Джемре накрая.
Къде е полемиката за да бъде форум.

# 56
 Hug

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 20:29 от dafne_1

# 57
В този така наречен "английски" форум май всички потребители са готови за фурната на Текиноолу- с такива яйца са се накичили, все едно са им царските корони...пълна излагация! ooooh!
Хич не ми го давайте за пример на толерантност- там си цари пълно тоталитарно единодушие- бездушие! Mr. Green Whistling

# 58
Така ги е задействал инстинктите си, че казва, че само тя и Али никога не са го предавали!

А сватбата с Баръш и годежа с Гюней какво са, ама той като си е надянал розовите очилца не види я...
Объркаха живота на това момче, играха мръсно, провалиха  шансовете му за ново начало след затвора,върнаха го в калта, където са и те. Единият го убиха. Угризенията на Кузей спрямо Али са основателни, но самият Али беше виновен за смъртта си. И това ме кара да мисля, че убийството не беше нещастна случайност, а е присъдата на сценаристите.Джемрето явно ще лежи в затвора. Това пък ще е нейната присъда. Сама в килията, а не между братята. И далече от тях. Мое мнение.

# 59
Здравейте на всички и от мен днес ни очаква много интересна и изпълнена със емоции серия.За съжаление няма да мога да я гледам тъй като ще гледам мача Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед.Но надявам се да я има качена още рано сутринта да я гледам тъй като нямам търпение.Най накрая според мен олмазите ще паднат.Кузей и Джемре са ми супер симпатични и много обичам да ги гледам заедно.Приятно гледане на всички.А относто филма за мен е прекрасен и ще става много интересен от тук нататък.А това за спирането според мен е невъзможно.Филма е номер 1 за мен.Чао и приятна вечер с нашия сериал Simple Smile Wink.

Общи условия

Активация на акаунт