Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 937
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Да, обаче тя излъчва увереност, която е прекалено видима, а в излъчването на Джемре има нещо изначално трагично и изплашено, което не предполага твърдост на характера. Така се реализира принципа на контраста и някаква непредсказуемост, каквато трябва да има Simple Smile

# 466
Има още една актриса, мисля, че се казва Мелиса Сюзен , но не съм сигурна/от "Ако бях облак"/, чийто вид би бил подходящ, но явно комшиите мислят за разнообразие в персонажите и популярните актьори  във всеки следващ филм са по-скоро противоположни на предходния.

# 467
Добро утро, дами!  Hug
Много ми хареса Зейнеп пред вратата на Джемре, как я отсече със същия въпрос, сякаш Джемре е никоя.  Whistling Извинете ме, но просто много ме изкефи, максимално.  Laughing

Продължавам да се чудя този мъж, който преследваше Бурак, ако той е мъртвия в следващия епизод, какво общо има с Гюлтен?  newsm78 Иначе, ето ти ги двама души - Бурак, Гюлтен. Но пък те двамата какво общо имат?  newsm78

Признавам си, тази мотористката не мога да я разкрия. Мацката с автосалона, твърде фина жена, че да се кеси на мотор. Мелда - дава заявка за яка мадама, та може и да е, но защо й е мотор?  newsm78 Венюс си кара джипката, няма нужда да е с мотор. И това ме навежда на мисълта, че най-вероятно е Дениз. И като казах Дениз, липсва ми Дафне.  Hug

За ансансьора и Бурак - мисля, че пръст в цялата работа има нашият приятел Гюнката.  Peace След заплахата да внимава да не загуби семейството и парите, тоест тъй жадуваната слава, май му се е наложило да си разчисти пътя.  Peace

# 468
За Зейнеп - да, "не се гаси туй, що не гасне", докато не ти омръзне.Дълбоко трагично фигура в убедеността си, че е значима!

# 469
Всъщност е направо трогателна Wink

# 470
Да, обаче тя излъчва увереност, която е прекалено видима, а в излъчването на Джемре има нещо изначално трагично и изплашено, което не предполага твърдост на характера. Така се реализира принципа на контраста и някаква непредсказуемост, каквато трябва да има Simple Smile

Peace
Преди много време споделих точно това - този измъчен вид, това поведение на многострадална Геновева, предизвиква симпатии и съжаление, а у мъжете - желание за закрила, за покровителство. Само че, според мен, нашата героиня, твърде умело се възползва от тези си качества, за да мога да ги приема като чиста монета. Защото всички виждаме как би могла да прояви и “твърдост“ на характера, по отношение на Баръш, например. И точно този факт, за мен, прави невъзможна цялата непредсказуемост, както я наричаш ! Peace За мен, Джемре е един от най- предсказуемите образи във филма и може би и затова не ми е интересен.

Бурак явно знае нещо много, много важно, затова е и подложен на този терор. От една страна Баръш, който иска да го отстрани, заради фирмата, по моему, заради получените дялове, а от друга страна - Гюней, който се страхува, че Бурак би могъл да го изобличи.На сериозен “кръстосан“ огън е подложен, горкият !

# 471
Май отново смениха часа на филма.  ooooh! Е вече ми писна, тези нормални ли са?  Crossing Arms

Пише, че ще го излъчват в 22.30ч  ooooh!

Kuzey Güney dizisi 20 Şubat Çarşamba günü yeni saati olan 22.30'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

# 472
Май отново смениха часа на филма.  ooooh! Е вече ми писна, тези нормални ли са?  Crossing Arms

Пише, че ще го излъчват в 22.30ч  ooooh!

Kuzey Güney dizisi 20 Şubat Çarşamba günü yeni saati olan 22.30'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Сериалът, който стартира миналата сряда, нямаше озет, но сега ще има.  Peace Според мен това е причината.

# 473
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Май отново смениха часа на филма.  ooooh! Е вече ми писна, тези нормални ли са?  Crossing Arms

Пише, че ще го излъчват в 22.30ч  ooooh!

Kuzey Gьney dizisi 20 Şubat Зarşamba gьnь yeni saati olan 22.30'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Предният път сериалът, който стартира, нямаше озет, но сега ще има.  Peace Според мен това е причината.

E вече не е честно! Ужас искам си стария час. Сто пъти го смениха и сега и озет да бе ако искате го пуснете в 23ч. та да не можем да гледаме на работа на следващия ден.

Жесток подпис  ٠•Snejka•٠

# 474
Май отново смениха часа на филма.  ooooh! Е вече ми писна, тези нормални ли са?  Crossing Arms

Пише, че ще го излъчват в 22.30ч  ooooh!

Kuzey Gьney dizisi 20 Şubat Зarşamba gьnь yeni saati olan 22.30'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Предният път сериалът, който стартира, нямаше озет, но сега ще има.  Peace Според мен това е причината.

E вече не е честно! Ужас искам си стария час. Сто пъти го смениха и сега и озет да бе ако искате го пуснете в 23ч. та да не можем да гледаме на работа на следващия ден.

Жесток подпис  ٠•Snejka•٠

Наистина прекаляват с началния час. Embarassed

# 475
Джемре е много сладка на горната снимка и излъчва увереност.
Дори и само Кузей да е влюбен в нея, той стига за всички останали, защото и тя си го обича. Heart Eyes
Отровната Зейнеп - тя черпи увереност от колебанията на Кузей.
Абсолютно не го оправдавам в отношението му към нея.
Още от първи сезон, когато влезе в леглото й.
Ако беше я отрязал,  като й каже истината, че винаги е обичал само Джемре, лисичата физиономия, щеше да си подвие опашката.
Но и при инцидента с яйцата, освен дълбоката си погнуса и презрение, което демонстрира със свалянето на ръкавиците, той нищо повече не направи, а тичаше Зейнеп, Зейнеп.
Не го харесвам като характер Кузей, никога не съм го харесвала.
Оттам и несигурността на Джемре.
Знае си , че обича само нея, ама не отрязва Зейнеп, както й се полага.
Колкото до барби куклата , ако не беше толкова безцветно руса, можеше и да стои добре като къванч.
но  и като талант, не е от неговата класа.
има моменти, като този, когато съобщи за бебето си, когато издиша като игра.

# 476
Здравейте! Hug
Терзи   bouquet  bouquet  bouquet
В колкото и да го дават нашия филм, важното е, че го дават...а може и на другия ден да го гледаме, нали? Вярно, че не е същото, но какво да се прави...нека комшиите да си гледат глупостите от 20.00ч. след като не могат да го оценят подобаващо. А филмът ни е страхотен...поне за мен е.
Значи в следващия епизод ще видим какви ги е замислила Зейнеп newsm78 Кралицата  Heart Eyes теб може и да те е изкефила, а мен ме подразни тази нахалница...след като и се каза в очите да не прави нищо за Кузей, тя продължава да се навира...Такова безочие рядко се среща.
Как мислите, дали Бурак ще оцелее и този път? Малко се съмнявам...
А Гюней вече е толкова нагъл...много ще се радвам, ако Бану му покаже къде му е мястото, а мисля, че тя тепърва ще се развихри. Не знам защо, но имам предчувствие, че Гуню накрая ще остане без нищо...не знам дали той е убиецът, но е много съмнителен.
Баръш...не знам какво цели със Симай newsm78 Ще гледаме и ще видим.
Али  Heart Eyes не съм съгласна с теб за Баде...и е много красива и много добре си играе...тук е в пъти по-добра отколкото в Езел. И тя все повече израства като актриса. Изобщо нямам никакви забележки към нито един от актьорския състав, всички са страхотни и много добре подбрани. Е, разбира се, някои от тях изпъкват пред другите - особено Хандан...как играе тази жена, свалям и шапка!

# 477
# 478
Сега се замислих над нещо. В началото ни показаха Гюней като момче, което полага всички усилия да се изучи и да просперира, а Кузей - развей прах. След това се видя кой колко струва и кой с какви цели гледа в бъдещето, показаха ни, че Кузей също е много умен, но заради жертвата, която направи, не се разви толкова скорострелно като брат си. Та си мисля, че на финала ще гледаме един Гюней/ ако остане жив/ напълно обеднял, сам, може би съжаляващ за всичко, което е направил. И един Кузей - богат, постигнал го с труд и без измами и подмолни истории, но отново сам  със спомените си. Аз не виждам, обаче, как ще сближат двамата братя - нямам и такава нагласа. Отдавна ходят по различни пътеки, отдавна се разминават в ценностите си, отдавна си казаха, че се мразят и едва ли има връщане назад.  Peace

Фенче,  Heart Eyes какво да направя, изкефи ме, как само я попита "И ти ли отиваш/идваш?" хахаха, напълно в стил на Мерве. Много добра актриса е, трябва да й го признаем, все пак е колкото мен на години, а я я вижте, до Къванч Татлъту.  Crazy

# 479
Здравейте, момичета   bouquet
Аз тъкмо приключих с 48 еп. където убиха Ферат и свърши с това, че Сами благодари на Гюней, че е помогнал на брат си.Искрено се надявам да не е той убиеца и Кузей с нищо да не му е длъжен на този льольо  Mr. Green А майка им в тази серия ужасно много взе да ме дразни, коя пък е тя, че ще казва на Джемре къде да живее и с кой, глупава жена  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт