Извинете ме, но просто много ме изкефи, максимално.
Иначе, ето ти ги двама души - Бурак, Гюлтен. Но пък те двамата какво общо имат? 
Венюс си кара джипката, няма нужда да е с мотор. И това ме навежда на мисълта, че най-вероятно е Дениз. И като казах Дениз, липсва ми Дафне. 
След заплахата да внимава да не загуби семейството и парите, тоест тъй жадуваната слава, май му се е наложило да си разчисти пътя.

За мен, Джемре е един от най- предсказуемите образи във филма и може би и затова не ми е интересен.
Е вече ми писна, тези нормални ли са? 

Според мен това е причината.

Кралицата
теб може и да те е изкефила, а мен ме подразни тази нахалница...след като и се каза в очите да не прави нищо за Кузей, тя продължава да се навира...Такова безочие рядко се среща.
Ще гледаме и ще видим.
не съм съгласна с теб за Баде...и е много красива и много добре си играе...тук е в пъти по-добра отколкото в Езел. И тя все повече израства като актриса. Изобщо нямам никакви забележки към нито един от актьорския състав, всички са страхотни и много добре подбрани. Е, разбира се, някои от тях изпъкват пред другите - особено Хандан...как играе тази жена, свалям и шапка! 
какво да направя, изкефи ме, как само я попита "И ти ли отиваш/идваш?" хахаха, напълно в стил на Мерве. Много добра актриса е, трябва да й го признаем, все пак е колкото мен на години, а я я вижте, до Къванч Татлъту.

Препоръчани теми