Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 866
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря момичета за  кафенцата и хубавите пожелания  за днес..  bouquet

Пишете бе дами, седянките не са лошо нещо ...преди по малко от 100 години са били място за  нещо повече от социални контакти на нашите пра  баби  Heart Eyes

# 661
  • Пловдив
Пирожка, и аз до скоро не пишех,поради същите при4ини.Но виждам, 4е ве4е позитивните хора са пове4е,което ме радва.Някой дори се изказаха,4е тук не било седянка ooooh! ooooh! ooooh!
Какво ли не про4етох тук ве4е,та да се 4удя...Но се радвам на живота и любовта,на красивото и положителното!

Щом сме повече положително настроените хора, ако започнем по-активно да пишем, може би ще успеем да променим облика!  bouquet

Лично на мен последният епизод много ми хареса! Стана ми жал за Баръш, както подозирах той наистина обича Джемре, макар и да не го показва по най-подходящия начин на моменти. Но пък направи и много мили жестове към нея - момента, когато взе цветенце от вазата и отиде до стаята й за да й го даде (и точно тогава чу разговорът й с Кузей).
Не оправдавам реакцията на Кузей като видя целувката на Шереф и Демет, но нека не забравяме, че това е турски сериал с малко по-закостенели порядки (то и тук го има този проблем, така че не съм изнедана). Кузей е мъж на честта и точно от тази позиция той не приема отношенията му.

# 662
  • Тук някъде.....
Пирожка, много ми харесва цитатът в подписа ти!  Heart Eyes  bouquet

# 663
Момичета,  Hug прочетох, че Чаги е подписал с Ай Япъм. Това е добра новина, защото момчето има голям потенциал, поне на мен много ми харесва и той и актьорските му умения.  Peace

А за реакцията на Кузей и преди бях писала: "Първо удряй, после мисли!". На мен лично не ми хареса как постъпи. И един въпрос не зададе, нито на момента, нито след това. Той си нареди неговия пъзел в главата, а частите от него водеха към причината за реакцията му. Въпреки всичко, знам, че има доста такива хора, можеше да изчака малко да се успокои и да поговори с тях. Сега, както е в затвора, това нещо ще го мъчи, ако изобщо мисли за него.  Peace

Хубав ден!  Wink

# 664
  • Пловдив
Тинтири (Софи), Благодаря за поканата. Пирожка, съгласна съм с теб. Но и аз изчетох толкова страници и не се сдържах. Ако искате ме пишете Джемрейка, няма да се обидя. Но за мен истината е една- и в този филм всичко започна от ЛЮБОВ към една жена,  а това отприщи и останалите семейни проблеми.. Naughty и не само..

# 665
# 666
queen_fenka, Диди, Пирожка  newsm51 За вас и всички, които виждат един ИСТИНСКИ МЪЖ с ЕДНА ПРЕКРАСНА ЖЕНА и очакват ЕДНА ОСЪЩЕСТВЕНА ЛЮБОВ!!!

+ 1     bouquet

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 12:23 от allisas73

# 667
Пирожка, много ми харесва цитатът в подписа ти!  Heart Eyes  bouquet

Отново + 1, мисълта е страхотна.
Софи, благодаря , че обърна внимание     bouquet

Пирожка, благодаря и за жълтия сладур, чудно котенце     bouquet Heart Eyes
Много ме радва и това, че имаш положително отношение към Баръш. bowuu

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 12:24 от allisas73

# 668
Не може да държат Кузей в затвора , няма да е интересно развитието на сюжета ако го направят  Peace В спойлера нали пишеше ,че той няма да повтори старите грешки, което ме кара да си мисля ,че трябва да го пуснат  Peace

И другото  Сами би ли се оженил докато Кузей е в затвора?  bouquet

Подозирам ,че за  14 февруари ще го пуснат  Heart Eyes Heart Eyes

Бурак и Шереф ще работят в екип  newsm78

# 669
# 670
# 671
  • Варна
Moже ли някой да преведе!

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/magazin-gundeminden-basl … 46762&page=10

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 14:05 от didi_spain

# 672
# 673
Рали, Пирожка добре дошли при нас!  bouquet
Терзи   bouquet
Искам да споделя аз пък какво мисля за постъпката на Кузей спрямо Демет и Шереф...да, той постъпи точно така, както и очаквах, особено след разговора му с Демет, когато бяха при близките на Али. Наистина всичко прави много импулсивно, първо действа, след това мисли, не го оправдавам за това, но го разбирам. Раната в него е още много прясна, той приема връзката им като предателство към Али. И Демет и Шереф знаят това много добре, затова и не му се сърдят. Аз мисля, че с времето Кузей ще разбере, че животът продължава и ще им прости, защото обича и двамата. Кузей може да е всякакъв - първосигнален, невъздържан, избухлив и т.н , но той има едно много ценно качество - има голямо и добро сърце. И въпреки тези му недостатъци Гюней, че и Баръш му завиждат. Презират го и въпреки това му завиждат за смелостта, искренността, честта, достойнството, верността - качества, които те самите не притежават. Именно заради тези му качества Бурак го избра за свой съюзник срещу Синанер.
Кузей си е такъв и никога няма да се промени...човекът, който го обича трябва да го приема такъв, какъвто е. И това е единствено Джемре. Префърцунената Зейнеп не е за него - ако тя го чуеше как беснееше и псуваше вкъщи, забравил, че в къщата има малко дете, щеше да избяга. Няма да забравя как се потресе, когато крещеше на Фърат, а то тогава не беше нищо hahaha
Колкото до ходенето и до затвора го намирам за нахално и необосновано. Знаете ли защо изхвърча тя така от пекарната и отправи люти закани към него? Рускините са превели, че той и казва :" Както ти диктува дребната душа, така постъпи" Какво ще кажете? След тези думи би трябвало да не го погледне никога повече, ако има достойнство. Но както много пъти се убедих, в това момиче няма нито гордост, нито достойнство и за съжаление ще продължава да му досажда докрая.

# 674
Видяхте ли ,че 62 епизод са го кръстили Гюней .... Whistling Дали няма да ни намекнат ,че все пак той е убиеца на ферат ,а е вероятно и той да е организирал инцидента с асансьора с Бурак Thinking

Общи условия

Активация на акаунт