КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 26

• 42 341
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
mimozche запазила съм нещо, което беше пуснато преди време в темата (извинете, но не се сещам от кого)

ето тук и тук
Мерси!Впускам се в четене....

# 676
Много моля да ми препоръчате КЛАСИЧЕСКИ хомеопат в Стара Загора или Пловдив. Не мога да гледам повече какво традиционната медицина причинява на децата ми и отказвам да бъда заложник на фармацевтичната мафия. При първият ми опит да премина към хомеопатията попаднах на боаронски хомеопат, който с нищо не се отличава от личния ни лекар. Помогнете ми моля!

# 677
stalewa, поздравления за решението, което си взела  Hug
Ние ходим при хомеопат в София, дано момичетата те насочат към някой по-близо до теб, съмнявам се да има в Стара Загора.

mimozche, преди време бях се зачела в това за осцилококцинума и много ме впечатли - оттогава все повтарям на приятелки да не го дават профилактично на децата си, но... нали се сещате - продава се в аптека, минало е някакво одобрение и контрол, пък и било хомеопатично, което за повечето хора е равносилно на напълно безвредно...

# 678
Мдада. Вторият линк е още по-показателен. Лекарството е в раков миазъм.

asyalein, при бебето има ли и друго хомеопатично лечение, освен когато има такива обостряния?

# 679
Ася, на колко месеца е детето ти? Ходи ли на ясла? Много тежко ми се вижда за бебенце да се разболява толкова често.

Благодаря ви за отговорите за инжекциите за  дисковата херния.

# 680
  • Пловдив
Имам и аз казус. Днес профилактичните изследвания на малката показаха завишено СУЕ и 20-25 левкоцити в урината. Тя беше болна преди седмица, имаше температура 1-2 дни, спеше през цялото време, но аз както обикновено изчаках да видя дали ще се справи сама и не съм звъняла на хомеопата.
После няколко дни беше по-изтощена, но сега вече си е ок, нищо необичайно в настроението и поведението. В съвсем добро разположение на духа е, играе си, спокойна е. Чудя се да предприема ли нещо или....? newsm78
Склонна съм по-скоро да не предприема нищо (да не звъня на хомеопата), като обаче остана нащрек.
Личната предложи утре все пак да повторим изследването и аз се съгласих.

# 681
Вместо да повтаряте обикновената урина, по-добре пуснете една МБ, за да сте спокойни и тогава решавайте Peace.

А днес за пореден път се убедих, че съм открила истинско съкровище. Чувствам се длъжна да го споделя след толкова песимизъм от моя страна, изписан в темата. И едно от най-страхотните качества на моя хомеопат е , че обяснява всичко, за което го попиташ. Обяснява така, че да проследиш мисълта му, да откриеш логиката и да си спокоен, че той е напълно наясно какво прави.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 20:54 от Шайн

# 682
Ето такива постове са нещото, което ме радва най-много извън личен план.
Все така успехи да имате и все по-рядко да се налага да посещавате хомеопата.

# 683

mimozche, преди време бях се зачела в това за осцилококцинума и много ме впечатли - оттогава все повтарям на приятелки да не го дават профилактично на децата си, но... нали се сещате - продава се в аптека, минало е някакво одобрение и контрол, пък и било хомеопатично, което за повечето хора е равносилно на напълно безвредно...
Малко съм учудена,с този осцилококцинум newsm78.дали качеството на гранулките е еднакво във Фр.и в Бг., пък и не само на него.И е много вярно,че се шири мнението че хомеопатията е нещо безвредно,което за някой означава ,че може да се взема ей така,без много да се мисли...

# 684
Радвам се за Шайн   bouquet
Нашето интервю мина според мен добре . Мисля че успях да кажа всичко важно и започваме лечението след антибиотика .
Доволна съм и съм някак си спокойна- немога да го обясня точно , но е така. Радвам се че устискахме до интервюто и се отървахме от болницата, което ми беше единственото опасение.

# 685
klem4e радвам се за вас. Най-хубавото е, че се чувстваш спокойна.

# 686
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

asyalein, при бебето има ли и друго хомеопатично лечение, освен когато има такива обостряния?

след първото боледуване му давах конституционното.
при второто боледуване нищо не съм давала, между 2рото и 3тото разболяване още 1-2 пъти конституционното (след разговор с хомеопата). при третото дадах за острото състояние.

Ася, на колко месеца е детето ти? Ходи ли на ясла? Много тежко ми се вижда за бебенце да се разболява толкова често.

не ходи на ясла, на 15м е.
той не е тежко болен. вдига Т, кашля и понякога има прозрачни сополи.
въпросът е да не се хронифицира.

# 687
asyalein , това което описваш на мен ми прилича на зъби . Ние не сме имали такива изпълнения със зъбите , но имам приятелки , чийто деца при ваденето на всеки зъб правеха такива неща.

# 688
Здравейте и от мен! След като вече 2 месеца не можем да се оттървем от болести(става дума за дъщеря ми на 2г) и различни лечения с какви ли не антибиотици и "лечебни" медикаменти, се консултирахме с хомеопат. Беше ни предписан Carcinosinum 200 С за лечение на зачервено гърло, кашлица и сополи. Пихме и други неща по схема, общо 9 дни. На 13 ден отново се появи температура, кашлица, червено гърло и сополи. След консултация по телефона отново ни беше изписан Carcinosinum 200 С . Сега обаче се зачетох тук-там и виждам, че същото се предписва за раково болни пациенти. Мля ако има накой запознат с лечебните свойства на лекарството да ми разясни, тъй като доста съм притеснена.
Благодаря ви!

# 689
На раково болни пациенти може да се изпише почти всяко едно лекарство. За хомеопатията рак не значи само тумор. Ако детето е конституция карцинозин, ще го пие.  Освен това така и така сте се хванали за рака, на раково БОЛНИ пациенти карцинозин не е особено показан.

Общи условия

Активация на акаунт