Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Има го отдавна в Сефора да. Peace На мен ми харесва, но никога не го купих. Явно недостатъчно.

# 241
Къде освен на Заимов има Блик?

- на Шишман
- срещу Съдебната Палата
- срещу ВИАС
- на Иван Асен (на градинката с Янтра)
- в ХИТ Младост 2

Как се казваше въпросната парфюмерия? Интересува ме дали имат онлайн магазин, или дали поне правят доставки (по телефона с куриер)

# 242
Къде освен на Заимов има Блик?
- срещу Съдебната Палата
Как се казваше въпросната парфюмерия?
Дали не пише?

# 243
  • София
Доколкото знам, Блик нямат онлайн магазин, а за доставка с куриер можеш да им звъннеш да ги питаш - https://www.facebook.com/pages/Blick/204857482858919?v=info

# 244
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, имате ли представа дали има парфюм, който да мирише на черешови цветове от разцъфтяло дърво, аромат като на ето този продукт -

Видях, че има една Аква Алегория, която е Cherry blossom, но дали се доближава?

# 245
  • Sofia
А пробвала ли си тоалетната вода от същата линия на L'occitan?

http://www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Cherry … Blossom-2023.html

# 246
  • Отвъд алеята зад шкафа

http://www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Cherry … Blossom-2023.html

Не съм, не знаех, че има. Трайна ли е? Ако става за парфюм бих си я взела, защото съм пристрастена към този аромат.

# 247
Дами, да не ми изкупите Кабошарчето, ей  Embarassed Ще го изловявам чак следващата седмица, оставете ми поне трийсетина милилитра от този прекрасен труден парфюм  Hug
Днес пак съм на памуковите облаци с Pour Femme,  открих, че този парфюм задължително трябва да се пръска в деколтето (обикновено избягвам), прави го толкова по-осезаем за носещия го и  увеличава удоволствието многократно  Heart Eyes Но ако направя същото с Cabochard ще изпадна в шамански транс просто  Crazy

P.S. Всички обсъждат гримове и прически от Оскарите, мен пък ме интересува коя мадама с какъв парфюм е била  Blush

# 248
.

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 20:39 от System Error

# 249
  • Чукарландия

Не съм, не знаех, че има. Трайна ли е? Ако става за парфюм бих си я взела, защото съм пристрастена към този аромат.

Мен пък ми е много интересен Cherry Princess. Някой познава ли го? На какво ухае? Hug

# 250
  • София
Мен пък ми е много интересен Cherry Princess. Някой познава ли го? На какво ухае? Hug

Миналата година го пробвах в Локситан. Дано не се лъжа, но мисля, че беше той.
Стандартен плодово-цветен парфюм, с доминиране на плодовите нотки. Дори не запазих блотера. С нищо не ме впечатли.
Имам спомен, че ми пръснаха от тестер, без още да го имат в наличност.

Уф... тази нова Зара днес пак я пръснах и пак ми хареса. А колко е нетрайна - не е истина. Имам подозрение, че всички Зари са такива.

# 251
  • Чукарландия
Уф... тази нова Зара днес пак я пръснах и пак ми хареса. А колко е нетрайна - не е истина. Имам подозрение, че всички Зари са такива.

Благодаря, seelmybouquet

Коя е тази нова Зара? При мен обаче Woman Rose Gold Zara е повече от прилично трайна! Peace

# 252

....При мен обаче Woman Rose Gold Zara е повече от прилично трайна! Peace

При мен Woman Rose Gold Zara е НЕЧОВЕШКИ ТРАЙНА  Mr. Green На кожата ми кара по 48 ч., а на дреха седмици Hug По-трайна е дори от Кокорикото  Blush

# 253
Като сме подхванали темата за трайността, вчера тествах някои неща в Ерболарио.
Нищо от тях не ми трае за съжаление. Според мен не си струват дори 30-те лева за 50 мл, защото след 15 минути не усещам аромата. Жалко, защото имат добри попадения.

# 254
Като сме подхванали темата за трайността, вчера тествах някои неща в Ерболарио.
Нищо от тях не ми трае за съжаление..
На мен Хедера си ми трае почти цял ден,което си е добра трайност, но за другите нямам представа как са Peace

Общи условия

Активация на акаунт