Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета....влизам в тази тема,защото имам питанка относно парфюми,които съм ползвала...първата ми такава е,че след първото пръскване вече не е така ароматен парфюма ми/"5-то Авеню",купено от магазин в нашия град и беше в гаранционния си срок/...друг път пък съм пробвала аромат от тестер,но като си купя същия парфюм,но неотварян  и като пръсна, се оказва ,че не е толкова силен ароматът му/май същия проблем/...на вас случвало ли ви се е такова неприятно разминаване в трайността на ароматите. и как процедирате в такива случаи... Simple Smile

# 436
  • Там, където ме обичат
Здравейте момичета....влизам в тази тема,защото имам питанка относно парфюми,които съм ползвала...първата ми такава е,че след първото пръскване вече не е така ароматен парфюма ми/"5-то Авеню",купено от магазин в нашия град и беше в гаранционния си срок/...друг път пък съм пробвала аромат от тестер,но като си купя същия парфюм,но неотварян  и като пръсна, се оказва ,че не е толкова силен ароматът му/май същия проблем/...на вас случвало ли ви се е такова неприятно разминаване в трайността на ароматите. и как процедирате в такива случаи... Simple Smile
румид,  не знам какво разбираш под "гаранционен срок"? Никоя от дамите тук не се е оплакала от промяна в трайността на парфюм след 2-3 и повече години ползване. Много от нас търсят аромати, които отдавна са спрени от производство и е минало много време, но това не влияе по никакъв начин на качествата им.  Peace
Парфюмите на Елизабет Арден не са от най-трайните, като изключа може би само Sunflowers.
Ако даден продукт ти харесва като аромат, но е нетраен, спасението е в честото подновяване. и/или мощното пръскане.  Mr. Green

Кабошар и Роша дали се предлагат в The Mall? Не ги познавам тези брандове, а искам да се запозная с тях.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 15:02 от foxysilver

# 437
днес не устоях и се сдобих едновременно с два парфюма на Ив Роше: Jasmin Tendre и Iris Noir -

http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Tendre-Jasmin-3790.html

и

http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Iris-Noir-1980.html

Опашката на Iris Noir силно ми напомня на Ултравиолет на Рабан... Shocked

Жасминовият е доста сладък, много пролетен Simple Smile

# 438
Кабошар и Роша дали се предлагат в The Mall? Не ги познавам тези брандове, а искам да се запозная с тях.
Не. PeaceКабошар се намира вече доста трудно, защото го няма и по квартални магазинчета. Смятам че въобще няма да ти допадне. Аз го харесвам много, но го носи мама и го свързвам с нея. И с Бубанка разбира се!  bouquet

# 439
  • Там, където ме обичат
Не. PeaceКабошар се намира вече доста трудно, защото го няма и по квартални магазинчета. Смятам че въобще няма да ти допадне. Аз го харесвам много, но го носи мама и го свързвам с нея. И с Бубанка разбира се!  bouquet
Сигурно си права, мерси.   bouquet

# 440
Успях да пробвам Balenciaga L'eau Rose: розови рози с бонбонови виолетки и малко бериз. Явно не обичам съчетание на рози с виолетки, но пък и добавката на бериз не помага. Не е като розова вода, по-скоро като газирана напитка с подсладител + аромат на неопределени бериз.

Eau de Cartier Goutte de Rose: скучен, скучен, скучен!  Дори не мирише на естествена роза. Започвах отново да оценявам Розовата Вода на Диптик.

Bottega Veneta Eau Legere пробвах само на хартия. Стори ми се, че е загубил точно тези плодови ноти, които харесвам в него, и които го правят интересен за мене. Велурът е там, но като цяло целият парфюм е по-остър. Оригиналничт за мене не е сух, но този е.

# 441
проточила съм лиги до коленете, но няма да ме огрее  Crazy
дългогодишната ми парфюмна мечта  Heart Eyes
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/by-kilian-back-to-black-50ml.php

а за това някоя недобра дума да кажете, за да не го страдам 'на сляпо'?  Whistling
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/montale-chypre-vanille.php
ако сте го обсъждали, извинявайте, прочела съм по диагонал  Blush
във фрагрантика е даден като сходен с НУ едт на ИСЛ, който много си харесвам  Sunglasses, но като цяло отзивите май са лоши /особено коментрът за прилика с Джил 4 ме потресе   Shocked/

Фокси, мога да донеса Кабошар на някоя среща - кога?

баууууу! http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Moon-Aoud-12135.html
май се съживявам за нови парфюмни преживявания! Simple Smile
http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Aoud-Leather-9224.html

май отивам да пръсна един черен оуд и да продължа да копая във фрагрантика и парфюми-шоп

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 18:38 от bubanka

# 442
Ох като го видях за теб се сетих. Heart Eyes Hug
Пробвала съм тази ванилия на Монтал и то наскоро, не ми допада много на мен. Супер тежка е и тамяна се усеща сериозно. Дори на свещи ми мирише. Никаква прилика не долавям аз с Джил 4. Не знам дали ще ти хареса, но е много труден за носене и обсебващ. Знаеш такива парфюми те пиритискат и искат специално внимание и отношение. Аз лично съм изморена от такива и напоследък сериозно ги избягвам. Иначе ми харесват.

А последните два са уникални! Особена кожения уд е прикзака. Разбира се супер труден.

Някои да ми каже нещо за Juliette Has A Gun Mad Madame? Шипър ли е вярно, хубав?

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 18:47 от densi

# 443
Дени, отряза ми главата  Crossing Arms Mr. Green Hug
много обичам и кожа, и оуд - изобщо 'супер-трудните'  Sunglasses

# 444
Абе и аз обичам и уд и кожа, ама примерно 10 мл. А те го сложили в 100 мл! Whistling Нали не искаш парфюм с уд да те надживее? Е толкова е труден! Mr. Green

# 445
права си, а не е и като да нямам друг оуд ... ех!  Whistling

# 446
Леле Бубе, ти пробва ли уда на Пиге?! Няма такъв парфюма! Е този ако го купя имаш количество от мен! Няма други жени, които да го носят освен нас. Аз сериозно обмислям да го купя.
Колежките ми реагират някак остро на уда напоследък, за разлика от мъжа ми, който мина почти само на Монтали. Като му кажа, че около мен има коментари, че мирише на индийски пръчки, ме репликира "пука ли ти"  и сутрин ме пръска с Белия уд като в облак. Laughing

# 447
  • София
Абе и аз обичам и уд и кожа, ама примерно 10 мл. А те го сложили в 100 мл! Whistling Нали не искаш парфюм с уд да те надживее? Е толкова е труден! Mr. Green

Чудно, разсмя ме  Hug

# 448
Леле Бубе, ти пробва ли уда на Пиге?! Няма такъв парфюма! Е този ако го купя имаш количество от мен! Няма други жени, които да го носят освен нас. Аз сериозно обмислям да го купя.

не съм - беше ме обхванала една парфюмна апатия, но сега, когато дойде пролетта, ще трябва да си зарадвам душицата с нещо  Mr. Green

# 449

не съм - беше ме обхванала една парфюмна апатия, но сега, когато дойде пролетта, ще трябва да си зарадвам душицата с нещо  Mr. Green

Абе не знам ти дали ще си я зарадваш, но ако реша да го купя, аз ще ти я зарадвам със сигурност, а мъжа ти ще ме ругае дълго. Whistling Ще му простя! За Пиге си струва дори ругатни да чуеш зад гърба си! Mr. Green

Моля, Ковачева да се включи и да разкаже за него! Калина ако може също! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт