Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 374
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Така и не се разбрахме с Черната Орхидея, но пък Денси така я е описала, че пак ми се прииска да я пробвам...Честито, Денс! Предполагам това е издание на Мария - такива топли натюрморти само тя може да прави!
Хрис, Амбрето ще ми продупчи джоба някой ден и на мен...

# 76
Разбира се, че е издание на Мария, невероятна е тази жена! Heart Eyes Толкова изящна.
Благодаря ви момичета, радвате ме, че ви харесва!  Hug  bouquet
Снимката е правена много трудно с жива змия и за мен е невероятно добра. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз страшно обичам змии и исках аз да я държа, защото при мен те винаги са кротки.

# 77
  • Козлодуй
Сигурно усещат сестричка Wink Денс Hug Heart Eyes
Имах някъде снимка с питон на врата,но предполагам,че е бил упоен Grinning Иначе змии-само на картинка.
Имам въпроси за няколко мъжки аромата.
Allure Homme Edition Blanche или има и Allure Homme Sport Edition Blanche?Кое е правилното име?Някога бях тествала нещо такова и имам спомен за нещо много елегантно и секси.Стори ми се твърде нежно за тъмния натюрел на брат ми,но сега смятам,че може да хареса и пасне на един човек...Обича и му стоят добре свежаци,интересни са му Cool Water Davidoff и неясно какво на Boss.Коя от "топките" би била подходяща?

# 78
Днес мириша на кокичета, не от парфюм, а от шепа кокичета, които взех от баба пред Халите...
Също взех една връзка кокичета от една баба и ММ ме питаше снощи имало ли аромат с такава миризма, зачудих се май не знам да има. Бре че парфюман  hahaha

Денси, поздравления  bouquetЩе чета цялото списание точно такива топли цветове ме вълнуват в момента.С орхидеята не можах да се спогодя Simple SmileА пък змия не бих докоснала нивгиш нищо че сме сестри-страх, страх hahaha

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 10:19 от raz_nejena

# 79
  • София
densi, поздравления и от мен! Прекрасна статия! Невероятни снимки!  Hug

Сънчо, хайде ще те чакаме. Рано или късно ще дойдеш. Тъкмо повод да се съберем пак. Този път се надявам да съм на линия, ако ще и малките да замъкнка на сбирката.  Grinning  

Относно парфюмите, ти точно някой от тези ли си се навила да вземеш? Иначе за свежаци ми хрумват доста.

Забравих да пиша, вчера тествах 4-годишната ми дъщеря, кой от парфюмите, с които аз се бях напръскала по ръцете, й харесва най-много. Ирисът на Ван Клийф, Елексирът, а на другата ръка отгоре бях тествала Amarige Mariage Givenchy. Хареса си Елексира. Май различен парфюмен вкус имаме с нея! То и по-добре!  Mr. Green

# 80
  • София
densi, поздравления за хубавата статия! Чудесно е, че ще пишеш за това хубаво списание и за в бъдеще.   bouquet

Скрит текст:
Имам прителка, която обожава змиите, точно като теб. Дори веднъж я ухапа една пепелянка, наду й се цялата ръка и стоя 3 дни в Пирогов, и пак й намери опрвдание (на милата притеснена змиичка - хапач)...  Mr. Green  Аз никак не съм им фенка, но това си давам сметка, че е вид клише, което повечето хора имат набито, следователно - може да се работи върху него и да се промени това схващане... Чак до любов едва ли ще се стигне в моя случай, но поне до неутралитет мога да го докарам.

На моята кожа Mon Jasmon Noir ухае И на кокичета.  Simple Smile

# 81
  • София
Денс, поздравления, много добре написано   bouquet

Скрит текст:
За змиите, да няма нещо във въздуха в Перник, и братовчедка ми е луда на тази тема  Crazy

Размътихте ми водата с тези кокичета  Laughing А не съм засичала още някой да продава - пропускът ще трябва да се поправи  bowuu

# 82
Сестричка и то каква - Черна Мамба. Whistling Mr. Green Laughing

Днес нямам абсолютно никакъв спомен с какъв парфюм съм и дали въобще имам. Това ми се случва за първи път.  Shocked И не мога да разбера със сигурност, защото дрехите ми миришат на парфюми.

Преди дни припомних Baghari на Пиге и си спомних колко много го харесвам този парфюм. На някои парфюми така и никога не им идва време за купуване, неясно защо.

# 83
densi, с кеф изчетох ревюто и аз, чудесно е!   bouquet Непременно да пускаш линкове за следващите! Много сладка и сесията с хлапетата, а в някои снимки ми идеше да скокна направо  Laughing

# 84
  • Козлодуй

Относно парфюмите, ти точно някой от тези ли си се навила да вземеш? Иначе за свежаци ми хрумват доста.

Да,като клоня към Шанела.Някой няма ли да каже някоя дума за него Grinning

# 85
Денси, благодаря за линка!  bouquet  Поздравления!
По темата нямам какво да кажа, никъде не ме отвеждат парфюмите. По-скоро други неща ми напомнят за пътувания и събуждат желание за пътешествие.  Grinning

# 86
  • София
Днес се възхищавам на Honey and The Moon - Tokyo Milk. Миличък, сладичък и въпреки че е много траен и наситен, се пръскам пак и пак, за да се надишам и замаям като от младо вино.
бульовче, откъде може да се поръча/купи (предполагам в БГ го няма) Honey and The Moon?

# 87
Зравейте момичета.Имам нужда от малко помощ-преди години (може би '96/'97г.) ми бяха подарили един дезодорант (спрей) и имам спомен,че беше с логото на Живанши.Сиво-бял флакон и ярко розова капачка.Някой има ли идея кой е този аромат?Дано не бъркам с описанието.

# 88
Въпрос към компетентните и занещите, към които, за съжаление, аз не се числя:))

Може ли един парфюм-менте/реплика на някоя известна марка, да има бач код и бар код? Най-вече бач код...

# 89
Въпрос към компетентните и занещите, към които, за съжаление, аз не се числя:))

Може ли един парфюм-менте/реплика на някоя известна марка, да има бач код и бар код? Най-вече бач код...
Това не го разбрах.
А за баркода, колко му е да го ментосат.

Общи условия

Активация на акаунт