Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 430
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Бач кода е кратка поредица от цифри/ букви, който "съдържа" датата на производство.

# 91
Mini Rebel, ела на среща да го пробваш! Иначе от сайта на марката или ибей. В БГ го няма.
Днес съм равновесна с 2 - CdG.  Heart Eyes

# 92
Някой ползвал ли е този аромат http://fimgs.net/images/secundar/o.18608.jpg и траен ли е дезодорантът?

# 93
  • София
С чест и гордост  Crazy споделям едно мнение от форума за нашето съсловие от годишните номинации за 2012:

Цитат
При парфюмите са най-коварните   Twisted Evil
Цитат
Оооо, зли жени са и тези. Изпатих си миналата година от тях. Дет се вика, на ескимос хладилник ще пробутат.

barabanche, имала съм от тези, но средната разфасовка, тоалетна вода е, не дезодорант (зеления цвят беше) - мнооого нетрайно. От дезодоранта очаквам дори още по-малка трайност.

# 94
Някой ползвал ли е този аромат http://fimgs.net/images/secundar/o.18608.jpg и траен ли е дезодорантът?
Ползвала съм лилавия - Amethyst. Траен и шлейфов е. Дори за дезодоранта мога да кажа, че е траен. Сега го ползва колежка и цялата и стая мирише на него когато вляза там.
Ползвах за малко и таченият от някои дами тук Кристалин, още по-траен и шлейфов е.
Други цветове не познавам.

# 95
  • Чукарландия
Коя от "топките" би била подходяща?

Оранжевата. Peace
Скрит текст:
А неговите две за теб са най-подходящи. Mr. Green

# 96
След статията на Денси съвсем не ми издържаха нервите и най-накрая отидох да тествам Черната Орхидея и да видя за какво толкова иде реч. О, това е ароматът на живота ми, толкова съм влюбена. Искам го.  Mr. Green Heart Eyes

ПС: Мъж не ми е замайвал така главата, както този парфюм.  Joy

# 97
След статията на Денси съвсем не ми издържаха нервите и най-накрая отидох да тествам Черната Орхидея и да видя за какво толкова иде реч. О, това е ароматът на живота ми, толкова съм влюбена. Искам го.  Mr. Green Heart Eyes

ПС: Мъж не ми е замайвал така главата, както този парфюм.  Joy
О страшно се радвам! Hug Heart Eyes bouquet Купи ли го или трябва да се помечтае малко и тогава да се пристъпва?

Allure Homme Edition Blanche или има и Allure Homme Sport Edition Blanche?Кое е правилното име?Някога бях тествала нещо такова и имам спомен за нещо много елегантно и секси.
Allure Homme Edition Blanche Chanel е правилното наименование. Хубав парфюм и според мен ще пасне на мъжа, който си описала по-горе. Мек, по-лек и нежен наистина от стандартните мъжки Шанели без да броим Блу Шанел и мирише страхотно на лимони. Но не са химични, а са свежи. Едни от най-натураличстичните и добри лимони в мъжки парфюм. Има и ванилия мека, но не ядлива и пиперец за по-силна мъжественост.

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 10:08 от densi

# 98
  • София
Mini Rebel, ела на среща да го пробваш! Иначе от сайта на марката или ибей. В БГ го няма.
Миналия път нямах възможност да дойда, но се надявам за следващия път да успея Heart Eyes

Между другото, вчера си купих лосион за тяло на Fruttini - Milky Orange. Леле колко вкусно мирише - на комбинация от портокалов и сметанов сладолед. Някой да се сеща за парфюм с подобен аромат???  Hug

# 99
Денси, съвсем скоро ще имам повод да се почерпя едно хубаво и съм решила да е с това. Нямам търпение и със сигурност ще мина да се похваля.  Joy  bouquet

# 100
  • Germany
Днес горда и щастлива представям на майка ми новата ми любов http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/L-Ambre-des-Merveilles-15949.html.
Майка ми помирисва парфюма, после шала ми, на който ухае просто божествено и заключи категорично, че й мирише на Шаноар  Rolling Eyes Rolling Eyes Crossing Arms Crossing Arms
http://molotok.ru/duhi-shanoar-bolgariya-1977-g-vintazh-i2943402660.html. Направо ме закопа.
Сега отивам на барбекю и ще видя останалите как ще се изкажат за него Rolling Eyes
Колкото повече го нося, толкова по-горещ го усещам, като разтопена лава, като огън в жарава, за първи път усещам парфюм истински горещ.

# 101
  • Козлодуй
Благодаря,Дени Heart Eyes Hug
Не помня парфюм да ми е замайвал главата,както този мъж Crazy Мисля,че заслужава един Шанел.
Бел,и на теб благодаря Heart Eyes Hug Оранжевата,щом казваш,но ще почака.

# 102
Сестричка и то каква - Черна Мамба. Whistling Mr. Green Laughing
Страхотна змия! И аз обичам змии. Grinning
Всъщност, черната мамба е обикновена сива змия.
Списанието изглежда много приятно и не копира всички подобни издания на пазара. Дано се задържи по-дълго време в този вид. Peace

# 103
Ковачева, пак ми пална фитила Whistling
Дали ще става за лято?

Сънче, този мъж май ще заслужава повечко от един Шанел  Flutter
Що не го пробваш и с един М7 Абсолют? Мъжът де Mr. Green

# 104
Е как ще го почне, мъжа с тежката артилерия?! Да го изплаши! Шанела си е екстра за несвикнали на бомби носове. Пък по-нататък ще заобича всичко което и Сънчето. Heart Eyes Laughing

Днес тествах в Сефора новия парфюм на Джими Чу. Жасмин, тубероза и плодеве. Много е хубав. Белоцветен, но слъдък и силен. Бети Пейдж да го пробва непременно. Аз също ще го направя пак. Съжалявам, че не си взех виал.

Дадоха ми виал на новото Гучи Гилти, нямаше нужда. Хич не го бива!

Нашето Миме ме запозна най-любезно с новия The One на D&G. На блотер е чудесен, с много хубава запачваща праскова, но на кожата ми се обърна супер бъзро в киселеещ компот и ванилията се затри. Как кожата променя аромата?! Блотера обаче мирише хубаво. На ръката ми сега се усеща не много силно, киселото изчедна и е мека ванилия с цветя.

Общи условия

Активация на акаунт