Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Някоя от вас има ли опит с тоалетни води/ парфюми на Mexx? Онзи ден харесах един, който ми напомня на Light Blue/D&G.

# 151
  • София
Понеже от миналата седмица съм на вълна Prada Candy сега видях, че се задава новаRolling Eyes
Ох, дано не е толкова сладка като първата. Ммм, виждам цитруси в пирамидата. Звучи обещаващо!  Grinning

# 152
Някоя от вас има ли опит с тоалетни води/ парфюми на Mexx? Онзи ден харесах един, който ми напомня на Light Blue/D&G.

Аз съм ползвала Mexx Fly High, но не беше особено траен. Ароматите са им леки и цветни, стават за пролет-лято. Ако си харесала някой парфюм купувай смело. Ще се пръскаш по-често и ще си решиш проблема с трайността.

# 153
Да какво точно те интересува? Хубави са, обикновени и не много трайни, да не кажа хич.

# 154
  • Germany
Момичета-кокичета, моля някой ако познава аромата на този душ гел
да ме насочи към парфюм с подобен аромат.
Така да ми харесва, нежен, релаксиращ, отпускащ. На мен лично ми ухае на обелената кора на младо дърво и на намачкани млади и твърди листа. Усещам и чай, мек, зелен, точно толкова, колкото да не дразни и да не е доминиращ аромат. Много зелен, леко горчив, но много нежен. Липсата на цитрус смятам, че е плюс. Направо тъна в блаженство с него. Но не съм срещала парфюм с такъв аромат, но досега и не налитах на зелени парфюми, де Wink. Та ще ми е интересно всяко предложение.
Скрит текст:
Похвал, похвал! Имам си http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/L-Ambre-des-Merveilles-15949.html
 Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes newsm44 smile3521 newsm76 txtloves
Толкова съм щастлива, от Ириса не се бях вълнувала така за парфюм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 155
Момичета какво ще кажете за парфюма на Гага?

# 156
Хрис, честито! Все удар в десятката са ти последните покупки!
А за душ-гела - ти нали имаш Херба Фреска? Не ти ли е в тон с аромата?
Зелен чай много обичам в парфюм. Дори и по-евтините и минималистично композирани са много приятни и с душевно-балансиращ ефект! Пробвай The Vert - L'Occitane, Eau Parfumee The Vert - Bvlgari, също и екстремната версия на Bvlgari, този на Ив Роше и Елизабет Арден - всичките са класики в зелено-чаената ниша. Подобно въздействие имат върху мен и Au Lac - Eau d'Italie, Bamboo Harmony - By Kilian, The Pour Un Ete - L'Artisan Parfumeur, а и Колонь на Тиери Мюглер, дори да не са моно чаени. Но да ти кажа, в повечето парфюми зеленият чай е съчетан с цитруси.

# 157
Отговорили сте ми вече. То от тоалетна вода няма как да очаквам голяма трайност, де. Мерси! Засега ще се въздържа. Златни сте, densi, elitanik !  bouquet

# 158
  • София
Последно съм виждала L`Eau Ambree Prada в ЦУМ. Много е деликатен, за мен не е сапунен обаче. Иначе да - дава мирис колкото ако съм се изкъпала с ароматизиран сапун - ъъ в смисъл е доста тих.

Цитат
Момичета, има ли разлика (и каква е) между ЕдП и ЕдТ версиите на Iris Nobile Acqua di Parma?

А Iris Nobile Sublime по-хубав ли е от първите два?
Bbella на помирисване има разлика, но не съм ги носила и не мога да я закова. Сюблим за мен е категорично по-хубав - първо е с по-концентриран мирис, при едт и едп  нотките ми се разбягват, а тук си стоят като добре сплетен венец. Самият мирис е по-дълбок и задоволителен - като разликата между обезмаслено и пълномаслено мляко. Иначе си е пудра/велур с бели цветя.

ПС Ковачева при мен не се вижда снимката на душ-гела - дай име и фамилия

# 159
Момичета какво ще кажете за парфюма на Гага?
Нищо добро. Цветен, обикновен, нетраен и без развитие. Черния му сок е единственото интересно нещо в него.

# 160
Момичета , сигурна съм, че преди продаваха Flowerbomb в Douglas, а миналата седмица една консултантка ми каза,че не са го имали и няма да го предлагат. Shocked
Някой да има идеи къде мога да го намеря в София?  bouquet

# 161
Последно съм виждала L`Eau Ambree Prada в ЦУМ. Много е деликатен, за мен не е сапунен обаче. Иначе да - дава мирис колкото ако съм се изкъпала с ароматизиран сапун - ъъ в смисъл е доста тих.

...

Калина   bouquet

# 162
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дайте ми съвет моля ви  - искам Черната орхидея, има ли шанс да я купя по-изгодно от цената в магазина на ЕЛ? В магазина 50 мл. е 178 лв. ако не се лъжа, но тук там го намирам малко по-евтин, напр. тук - http://www.ivis.bg/tom-ford-black-orchid-edp-%D1%83%D0%BD%D0%B8% … %D0%BB-p3477.html Има ли шанс да е оригинален или да не рискувам?

# 163
  • Варна
Дайте ми съвет моля ви  - искам Черната орхидея, има ли шанс да я купя по-изгодно от цената в магазина на ЕЛ? В магазина 50 мл. е 178 лв. ако не се лъжа, но тук там го намирам малко по-евтин, напр. тук - http://www.ivis.bg/tom-ford-black-orchid-edp-%D1%83%D0%BD%D0%B8% … %D0%BB-p3477.html Има ли шанс да е оригинален или да не рискувам?

gadamer, тук е дори по-евтина и магазинът е проверен, почти всички момичета купуват от него.

# 164
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дайте ми съвет моля ви  - искам Черната орхидея, има ли шанс да я купя по-изгодно от цената в магазина на ЕЛ? В магазина 50 мл. е 178 лв. ако не се лъжа, но тук там го намирам малко по-евтин, напр. тук - http://www.ivis.bg/tom-ford-black-orchid-edp-%D1%83%D0%BD%D0%B8% … %D0%BB-p3477.html Има ли шанс да е оригинален или да не рискувам?

gadamer, тук е дори по-евтина и магазинът е проверен, почти всички момичета купуват от него.

Ееее, супер, ако знаеш как ме зарадва. Доста е скъпичък, пък за private парфюмите да не говоря (направо са си колкото един нов обектив  Wink) От този сайт ще мога да си го купя по-скоро, отколкото си мислех  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт