Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Аз не помня да е обсъждано да се прави подобна база данни на български.

Аз помня. Ставаше въпрос  Фрагрантика да направят сайта и на български, така както го има на руски. Някое от нашите момичета им беше писало и бяха отговорили, че ще го направят, но от тогава минаха поне 2 години и не се случи.

# 136
От вчера пробвам  Fico di Amalfi - приятен смокинов, засега не усещам бръснарска нотка а бях почти сигурна че ще я надуша GrinningРазвива се по-скоро пудрено при мен и незнам как ще е в топлото, но за сега става.Няма цитрус при него както в Нинфео-то, по-скоро има нотки макар и малко от Филосикос.Няма я горчивината и зеленината на последния.Явно що се отнася до смокинови аромати аз съм всеядна и този ще нося с удоволствие макар и само на отливка засега.

Сънчо , ти скоро беше писала за Nuit Etoilee Annick Goutal. Хареса ми, усещам го като нещо тъмно зелено, борови иглички , хубав, но не мисля че ще разхлажда и при него има пудрена нотка.Ще го пробвам и в топло имам 10 мл спрей за чанта а може и да го меша с нещо като Ковачева  Grinning

# 137
  • София
Здравейте, момичета!
Имам питане... всъщност не съм сигурна, че тук е мястото, но...
Търся си аромат подобен на blv absolute... Идеи?

mamyli, гледам, че BLV Absolute Bvlgari го сравняват много с BLV Bvlgari във фрагрантика. Аз съм имала BLV Absolute, но съм нямала втория. Гледам, че и пирамидите им са почти еднакви. Мисля, че вторият е много по-лесен за откриване. Можеш да го вземеш оттук или пък оттук.

Tangerine Vert и Fleur de Matin са прекрасни, но не ги пръсках на кожа, само си ги припомних на блотер.

Потвърждавам!  Peace Поне за Tangerine Vert. Хайде следващия път ще го нося на срещата да го пробвате на кожа. Наистина е много интересен. На моята кожа е сочна мандарина и малко други цитруси (лимон и грейпфрут), примесени с нещо като хвойна или и аз не знам какво (сега гледам пирамидата - сигурно е oakmoss. Това дъбов мъх ли беше?  newsm78 )!

# 138
Момичета, парфюмната мания и мен ме зарази, та в тази връзка искам да споделя с вас, че пробвах 2 парфюма - новият на Roberto Vizzari, бяла кутия. Не го видях никъде в интернет да сложа линк. Идеален е за пролетта и лятото - много цветен и траен, а цената е без коментар - 24.00 лв. за 100 ml.
Е, не може да се мери с трайността и лукса, който излъчва La Vie Est Belle Lancome - http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-14982.html. Уникален аромат...

# 139
Наистина ли L`Eau Ambree Prada мирише на луксозен сапун? Моля за малко мнения и как е като трайност. Сладък ли е  newsm78
 Hug

# 140
  • София
elitanik, за мен също Ла Ви е Бел е прекрасен аромат.  Heart Eyes И мнението ми за него е пак същото след 4 месеца, откакто го имам и го ползвам много редовно.

Момичета, във fragrantica има томбола за Омагьосаната гора на The vagabond Prince. На мен ми звучи привлекателно, нищо че е извън любимите ми флорали и шипри.

# 141
Най-после парфюм на моя хоризонт - Burberry  Simple Smile...Боже, направо забравих какво е да имаш желан и нов парфюм от известно време.

Петя, къде е тази томбола?

# 142
# 143
# 144
  • Sofia
Много ми харесва Омагьосаната гора. Това е парфюм, който бих дръпнала на един дъх със сламка и лед.

# 145
Дълго време съзнателно избягвах да ви чета, но уви  ooooh! вече не издържам!  Laughing

Имам следния въпрос: много харесвам един парфюм, който ми подариха (т.е. тоалетна вода)  EDT - Lancome, Magnifique. Heart Eyes В момента съм го изхабила на половина и искам пак да си го взема, но в нета видях, че го има и в EDP вариант, а по принцип предпочитам парфюма. Въпроса е, че никога не съм го мирисала и не знам дали като аромат EDP се различава от EDT?  newsm78 И също така , от къде е най-изгодно да си го купя (може и на лични)
  bouquet

# 146
Наистина ли L`Eau Ambree Prada мирише на луксозен сапун? Моля за малко мнения и как е като трайност. Сладък ли е  newsm78
 Hug
Определено не.  Peace Хубав парфюм, нежен, с много мека амбра. Не е сладък. Трайността е средна.

# 147
Наистина ли L`Eau Ambree Prada мирише на луксозен сапун? Моля за малко мнения и как е като трайност. Сладък ли е  newsm78
 Hug
Определено не.  Peace Хубав парфюм, нежен, с много мека амбра. Не е сладък. Трайността е средна.

bouquet
Дали може да се тества някъде по  МОЛ-овете? Има ли го.Стана ми интересно,а хич не ми се рискува нещо  Thinking

# 148
  • Чукарландия
Момичета, има ли разлика (и каква е) между ЕдП и ЕдТ версиите на Iris Nobile Acqua di Parma? Hug

А Iris Nobile Sublime по-хубав ли е от първите два? Моля, някой, който го познава, да го опише. Praynig

Познавам само Ирис нобиле ЕДП и не мога да направя сравнения. ooooh!

# 149
Понеже от миналата седмица съм на вълна Prada Candy сега видях, че се задава новаRolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт