Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 358
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Момичета какво ще кажете за парфюма на Гага?
Нищо добро. Цветен, обикновен, нетраен и без развитие. Черния му сок е единственото интересно нещо в него.

Благодаря Денси  Hug
Един дерт по-малко.

# 166
  • София
Вчера попаднах случайно на тоалетна вода Yardley, Peony и пробвах на кожа - ами прекрасен е за идващия сезон. Не бих го оприличила на божур (той е доста по-сладък и локумен), за мен е нежни пролетни цветя и зелени листенца и е доволно траен върху моята кожа. Доста ми прилича на Cartier, Baiser Vole, без да е толкова натрапчиво белоцветен.
Някой да е виждал April Violets, Yardley по аптеките примерно? Иска ми се да го пробвам и него.

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 12:33 от Mini Rebel

# 167
Някой да е виждал April Violets, Yardley по аптеките примерно? Иска ми се да го пробвам и него.
Имах го. Той в началото е виолетови цветчета, заедно със зеленината, която по-нататък изчезва. Тръгва малко мазно и ретро, но по-нататък остава аромат на бонбони виолетки, който ми е малко синтетичен. Траен като за евтин парфюм(или тоалетна вода, или каквото е там).

# 168
СПАМ   bouquet

Бижy,

Скрит текст:
Страхотен аватар и подпис.   

# 169
  • София
  bouquet

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 12:34 от Mini Rebel

# 170
  • София
Имах го. Той в началото е виолетови цветчета, заедно със зеленината, която по-нататък изчезва. Тръгва малко мазно и ретро, но по-нататък остава аромат на бонбони виолетки, който ми е малко синтетичен.
Мерси за инфото Peace Точно затова ми се иска да го пробвам, може пък да ми хареса Mr. Green

# 171
  • София
Обрънах го малко на спам, но .... Започнах да се ровя за други бюджетни пролетни ароматчета, с които да си комбинирам Божура на Yardley Flutter
Видях, че Фрутини имат боди спрей от серията Milky Orange (а лосионът много ми харесва). Срещали ли сте някъде боди спрейове на Фрутини (аз досега не съм виждала или просто не съм им обърнала внимание)?  Hug

# 172
На Fruttini всичките линии имат боди спрей въпросът е да ги намериш. Рядко съм виждала заредени всичките им продукти. Тук например можеш да ги видиш.  Peace

# 173
  • София
Да, затова попитах дали някой е виждал спрейовете. Ще потърся в Лили и ДМ след работа Flutter

# 174
  • Чукарландия
Цитат
Момичета, има ли разлика (и каква е) между ЕдП и ЕдТ версиите на Iris Nobile Acqua di Parma?
А Iris Nobile Sublime по-хубав ли е от първите два?
Bbella на помирисване има разлика, но не съм ги носила и не мога да я закова. Сюблим за мен е категорично по-хубав - първо е с по-концентриран мирис, при едт и едп  нотките ми се разбягват, а тук си стоят като добре сплетен венец. Самият мирис е по-дълбок и задоволителен - като разликата между обезмаслено и пълномаслено мляко. Иначе си е пудра/велур с бели цветя.

Благодаря, Калинаbouquet

Имах го. Той в началото е виолетови цветчета, заедно със зеленината, която по-нататък изчезва. Тръгва малко мазно и ретро, но по-нататък остава аромат на бонбони виолетки, който ми е малко синтетичен.
Мерси за инфото Peace Точно затова ми се иска да го пробвам, може пък да ми хареса Mr. Green

Имах го. Бях го купила на сляпо, с идеята, че ще открия в него виолетки, но нъц - ни виолетки, ни теменужки, ни даже помен от дръжките им поне. За мен беше много химичен, даже неприятен и веднага го засилих нанякъде. Не си спомням дори накъде. Mr. Green

# 175
  • София
BBeLLa, да не е попаднал при мен.  Mr. Green  От вчера го имам от размяна. Още нищо не мога да кажа, не съм го носила, само го душнах.  Embarassed Но мога да запозная с него който иска.  Peace

Леле, какво ми се случи! Влюбих се!  Heart Eyes Не в един, а в двама в един и същ ден!  Blush В Гучи и в Ив!  Mr. Green Днес реших да понося Nu EDP. Носила съм го веднъж дваж, но днес какво ми стана, направо ми завъртя главата.  Crazy Досега имах отливка, а от скоро съм горда притежателка на цяло бутилче (всъщност дискче). Излязох аз и си се кефих на аромата около мен, свърших си работата и на връщане се шмугнах в онова магазинче, за което бях писала,че има интересни неща. Собственичката беше пак там, побъбрихме, предложи ми няколко много интересни неща. За тях обаче след това! И изведнъж пред погледа ми на един рафт изникна един красавец , отдавна спрян доколкото знам- Gucci Eau de Parfum. Беше любов от първо помирисване!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  И нали са ми слаби ангелите, нямаше как да не го подслоня!  Mr. Green

А що се отнася до другите интересни неща, много ми хареса началото на Bvlgari Eau Parfumee au The Rouge. Черен тръпчив но ароматен чай, който после отстъпва място на розовия пипер и смокини, но не зелени. Душих и Voyage d`Hermes EDT. Хм, много обещаващ ми изглежда с тези цитруси и подправки. Трябва по-обстойно тестване.  Също добро впечатление ми направи и A Scent Issey Miyake. Прекрасни зюмбюли в началото.

# 176
  • Чукарландия
BBeLLa, да не е попаднал при мен.  Mr. Green  От вчера го имам от размяна. Още нищо не мога да кажа, не съм го носила, само го душнах.  Embarassed Но мога да запозная с него който иска.  Peace

Не беше вчера, Scintillia. Беше преди няколко месеца, затова и не помня. А и не пия Гинко Билоба напоследък... Joy

# 177
  • София
Да де, да! Явно се е позавъртял в размените! Определено го взех от друго момиче.  Wink

# 178
  • Чукарландия
Да де, да! Явно се е позавъртял в размените! Определено го взех от друго момиче.  Wink

Може, но май го подарих, не го пусках в размените. А на теб харесва ли ти? Hug

# 179
  • София
Bella, мерси за инфото. И от други места чух същите оплаквания за April Violets и се отказах ... но за сметка на това вчера видях в bg.strawberrynet.com, че е на промоция Jean-Charles Brosseau - Fleurs D'Ombre Violette-Menthe, за който чета само хубави отзиви в старите теми. Бил нещо като ментолови теменужки  Crazy Heart Eyes
Но, понеже съм си шубе и не искам да пазарувам с кредитна карта онлайн ... ако някой от София скоро ще пазарува от Ягодка и има желание да се комбинираме, да драсне ЛС плз Flutter Hug

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 10:12 от Mini Rebel

Общи условия

Активация на акаунт