Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Честита баба марта и от мен! Да сте живи и здрави!  Hug

Аз не познавам ароматите, за които говорите, с изключение на Фракас, за който признавам, че е изящен, но определено не е мой. И туберозата не е моя. Елегантна е във Фракас, но си си е тубероза.  Mr. Green

Милейди, възхитително описание на Le Feu D'Issey Light!   bouquet

# 391
  • София
Благодаря, Scintillia  bouquet
Малко ми е неудобно да ходя там, защото последния път що парфюми пробвах и нищо не си харесах (за придобиване онлайн де) Mr. Green ама ще се пресрамя Blush

# 392
  • София
Малко ми е неудобно да ходя там, защото последния път що парфюми пробвах и нищо не си харесах (за придобиване онлайн де) Mr. Green ама ще се пресрамя Blush
Не се притеснявай. Всички сме така! Те вече са ни свикнали.  Laughing

# 393
  • Там, където ме обичат
Не се притеснявай. Всички сме така! Те вече са ни свикнали.  Laughing
Не знам дали те са свикнали, но за мен винаги е голям конфуз. Опитвам се да не ми личи и май успявам, понеже преди време не само тествах, но и успях да си изпрося виалчета на любим бранд без да купя нищо. Е, в чужбина, разбира се.

# 394
  • София
 Laughing Там поне са много любезни момичетата, но в ЦУМ примерно ме карат да се чувствам като престъпник като се залепят за мен и "любезно" и безмълвно ме придружават по време на цялата ми парфюмна обиколка Twisted Evil

# 395
  • София
Закичвам ви всички с по една мартеница
и ви пожелавам кахърите да са бели,
а страстите - огненочервени
Simple Smile

# 396
Здравейте. Честита Баба Марта и от мен.
Тъй като търсих по-нова тема за парфюми и не открих, реших да питам тук за повече мнения. Чудя се какъв парфюм да си взема и гледах онлайн магазините, които сте посочили и се чудя кой от тях става наистина и се чудя за разликата в цените. По принцип много харесвам Guerlain - Idylle, но до сега два пъти съм го купувала от  Beauty zone и двата пъти имаше дефект в капачката и изтече и вече ме е страх да го купувам, имайки предвид цената му. Харесвам The One и се чудя дали да не е той, но прекалено много магазини събрах.
http://megashop.bg/cshop/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8--- … product_info.html

http://www.parfumi.net/catalog/dolcegabbana-the-one-edp-jeni-bez … -75ml-p-1333.html
1001-bg.com
parfiumi-shop.net

Та...да ви питам-от къде поръчвате и къде според вас е най-добре? И тези парфюми без опаковка да не би да са някой боклук или са си същите?

# 397
  • София
vardanss, tемата за сайтовете е тази : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=680896.510

Аз лично съм пазарувала няколко пъти от 1001 парфюми и имам само добри впечатления. Парфюм без опаковка е де факто тестер, т.е. течността е оригинална, но липсва оригиналната кутия и евентуално капачка.  Peace

# 398
vardanss, tемата за сайтовете е тази : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=680896.510

Аз лично съм пазарувала няколко пъти от 1001 парфюми и имам само добри впечатления. Парфюм без опаковка е де факто тестер, т.е. течността е оригинална, но липсва оригиналната кутия и евентуално капачка.  Peace

Благодаря ти.

Някой да сподели впечатления от Guerlain - Idylle? Имали ли сте същия проблем с капачката или просто грешката ми е там, че и двата пъти е купуван от Beautyzone?

# 399
  • Germany
Честита Баба Марта, парфюмни Hug
Да сте бели и червени, румени, засмени!
РумиК, честит имен ден на теб Wink Hug. Мноооого красиви мигове!
Днес бях в салон Олфактив на Патриарха. Имах повече време и пробвах на спокойствие няколко неща.
http://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/Tokyo-Bloom-14838.html#
Много хубаво, свежо и прекрасно начало за изгладнялата ми за пролет душа. Затворете очи и си представете пролетна поляна, усетете я как мирише, как напича слънцето свежите млади тревички, клатушкащите се млади жълтурчета, легнете на поляната със стръкче трева в устата, оставете слънцето да ви погали. Това е началото на Tokyo-Bloom Heart Eyes. Удивителен, свеж, деликатен и прекрасен! Пролет в бутилка! След това изведнъж се прибра, просто изчезна от мен и го отписах. Излезнах навън на хубавото слънчице и той просто разцъфтя, но пое такъв невероятен завой, че се чудех дали не съм пръснала нещо друго, а не прекрасната зелена свежест, която описах. На нейно място се разположи силна мускусно-жасминова база Shocked.  Не харесвам мускус, който изкарва сапунена нотка, такава, каквато усещам в Нот а парфюм и в Есенс на НР. Тук е малко по-деликатна, но отново сапунена миризма, с лек жасминов нюанс, много красив, като в Badgley Mischka Couture. Всички колеги потвърдиха, че го усещат много сапунен и хубав. Въпреки зашеметяващото начало не бих го купила, защото не мога да понеса сапунената база, но препоръчвам на Елица и Годес задължителна проба Peace
Пробвах отново и http://www.fragrantica.com/perfume/Penhaligon-s/Artemisia-4547.html
Обичам невероятното му начало, обичам нотката на Осмарски пелин, която усещам винаги Heart Eyes. И тъй като днес бях с Алшими най-сетне установих, че Артемизия за мен е брат-близнак на Алшими Shocked. Толкова са сходни на моята кожа, че не си заслужава притежаването и на двата едновременно. Но е невероятно красив и който харесва Алшими да го пробва задължително. Смятам, че е траен, защото пръснат на обед още го усещам осезаемо.
А този http://www.fragrantica.com/perfume/Penhaligon-s/Juniper-Sling-13266.html ми взе акъла Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, но ще го разуча подробно и тогава ще пиша, но вероятно той ще бъде лятната ми придобивка Heart Eyes
ПП. Забравих да кажа, че магазинът на Фарена си е на старото място, точно преди Салон Олфактив.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 18:58 от kovatcheva

# 400
Като стана въпрос за Penhaligons, мога ли да помоля за описание на Amaranthine, ако някой го познава Praynig От няколко дни ми попада в полезрението заради млечната нотка, която съдържа.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 19:29 от Ronita

# 401
  • София
Хриси, цял ден се шегувам, че все едно имам имен ден - всички ме споменават Laughing Много ти благодаря Heart Eyes
Честита Баба Марта, прекрасни момичета!

Аз тези дни си щасливея с Хиноки, май се оказва, че ми е целогодишен. Обичам прохладата на дървесината му през лятото, топлия тамян през зимата (аз си усещам нещо тамянено - вероятно комбинацията от дървеса), в преходните сезони излизат и останалите мъхове и ветивер.

# 402
Честита Баба Марта на всички парфюмни дами!
Бъдете живи и здрави и се "кичете" с нови ухания!  bouquet

# 403
  • София
Ronita, защо Chypre Rouge е в размените? Не ти ли хареса?

# 404
Ronita, защо Chypre Rouge е в размените? Не ти ли хареса?

Оказа се, че има разлика между твърдия парфюм, който първоначално харесах и течния, не толкова голяма, но все пак я има. Доста му се чудих и няколко пъти го носих докато реша да го засиля в размените. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт