Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 271
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Germany
Куражче, мой приятел отдавна определи Градската кралица като крем Здраве Mr. Green. Ама от твоята уста направо ме заболява сърцето Mr. Green. И е прав мъжът ти - шипър си е от всякъде, модерен, но шипър Peace. Пробвай го върху дреха, направо е невероятен, стои с дни и става по-красив и го остави за топло време, сега не му е сезона Peace

# 646
  • Варна
На мен Градската кралица ми е алдехиден. Така и не успях да си изградя точно отношение към този парфюм, въпреки 100-цата, която изпръсках. Уж ми харесва, а ме дразни; уж е модерен, а носи дух на стар. Харесвам разни неща, в които има някаква умерена еклектика, но с него не успя да ми се получи така, че да ми е удобно и интересно. Пръсках го до последно, но изпитах облекчение, когато започна да изпомпва въздух.

# 647
Подкрепям Мимси. Градската кралица ми стои ужасно и за мен е какафоничен, алдехиден и грозен парфюм. Не го свързвам с крем Здраве и по-добре, защото неговата миризма ми харесва.

# 648
Ще поживеем, ще видим.
За мен Том Форд и цялата му линия е класическа маркетингова еднодневка.Toоест изкуствено създадена линия без собствени идеи и концепции. И без качество на продукцията с която да застане срещу утвърдените имена.
След някоя друга годинка вече никой няма да си спомня за него.
Обикновено за такива неща съм дяволски /който иска да го чете 'ангелски'/ права.

# 649
  • виртуално
от доста време не съм се забалявала така  Joy
Арабела - може и да дочакаш това време, но аз лично не смятам да живея повече от 100 години  Heart Eyes

В момента всичките ми притежания ме дразнят.
От няколко дни успешно крада на дъщерята парфюмите.
Някакъв лолитски период ми е и ми се иска нещо сладичко, ама чак да лепне.

# 650
  • София
За мен Том Форд и цялата му линия е класическа маркетингова еднодневка.Toоест изкуствено създадена линия без собствени идеи и концепции. И без качество на продукцията с която да застане срещу утвърдените имена.
Ох, не, това ме разсмя!  Joy Май няма нужда да коментирам това, тъй като всеки освен теб знае истината. И аз не съм от отявлените фенки на Том Форд, но има няколко истински шедьовъра от "еднодневките" (както се изразяваш ти)!
Ara_bella, понякога си мисля, че нарочно пускаш такива коментари и постове, за да поддържаш интересна парфюмната тема, нали се сещаш малко екшън да ни разсъни от летаргичните състояния! Благодаря, ако е така!  Twisted Evil В повечето случаи следя с интерес постовете ти!  Mr. Green  

# 651
Le Feu D'Issey Light аз не можах да го разбера. Пробвах го поне 5 пъти, за да открия по какво въздишат толкова почитателите му. Знам че е от любимите на Кураж, с която имаме сходен вкус, но тук не можах да открия допирна точка и това е. За мен този парфюм е като резултат от детска игра на създаване на парфюм. На детето са поднесли чаша горещо мляко, с разтворен в него бял шоколад и малко ванилия за разкош. Ако беше останало с това - ок. Обаче детето е намерило цял пакет бонбони лакта и ги е разтворило в чашата. После е открило подправките в кухнята и е сипвало безразборно и по много от каквото му попадне - пипер, канела, кардамон, шафран, а смленият анасон направо е паднал целия. В базата се появяват някакви дървесни нотки, които въобще не ми се връзват с млечно-подправковата каша. Доволна съм, че не го харесах, предвид цената му и че е спрян от производство, много съм доволна даже Mr. Green

Чак сега ви изчетох и просто не мога да не кажа на Ковачева, че се подписвам под това нейно мнение  Hug  bouquet 
И за мен остана загадка къде е прелестта на този парфюм. Иначе бях намерила изостанала бройка-две в една парфюмерия в центъра преди време, но просто няма да купя такова нещо, ако и да е рядкост голяма.

Виза май само аз не я харесах, а толкова време опитвах. Някаква какафония от плодове, а в добавка и пачули.

и аз, и аз - за това Бижу е ощастливена  Mr. Green

Хаха, и аз, и аз... Hug Не ме впечатли въобще, сметани и гурмета не усетих.

От няколко дни съм с Ветивер Тонка и е невероятен в това дъждовно влажно време.

Опс, виждам, че тук пак се вихрят индивидите с категоричните мнения, в стил, "аз съм последна инстанция"  Whistling

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 09:15 от Анонимен

# 652
Вчера пробвах новата Черна рокля на Герлен, плодова и свежа...
Замислям се вече за летни аромати.

п.с.
за т.ф. Времето ще каже най - добре.

# 653
Мога ли да помоля, някой да ме запознае с тази портиворечиве Градска кралица с една малка пробичка!  Praynig

Ако има някой, който би имал тази възможност, ще му напиша на лични какви са ми възможностите да се реванширам.

# 654
Градската кралица на среща я пробвах, и ме дразнеше нещо в нея много категорично, ще ми се да разбера кое, но ще трябва да се престраша за по-сериозно пробване.
Гледам, един я възприема като шипър, друг като алдехиди, та споделям, че някои зелени алдехиди и на мен много ми шипреят. Обикновено харесвам такива, ама Кралицата е друг случай...

И за друго да се отчета - нали ви разпитвах, безуспешно, познава ли някой Eau de Courreges Е, снабдих се с него наскоро, насляпо  Twisted Evil Началото е чудесно зелено, пелиново, свежо, в стил "дим да ме няма", все едно си лежиш на априлска ливада и дъвчеш киселец. След около час се променя изведнъж. Певръща се в нещо много еднакво с Mandragore A. Goutal
Пак е приятно, ама много различно, бе, много! Май предпочитам парфюми с по-малко изненадващо развитие  Laughing

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 12:30 от cayenne

# 655
Получих подарък Serge Lutens La Fille de Berlin и съм супер щастлива. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 656
Ще поживеем, ще видим.
Обикновено за такива неща съм дяволски /който иска да го чете 'ангелски'/ права.
Този пост искрено ме удиви.
Арабела, интересно ми е какво разбираш под качество?

# 657
  • София
Хе хе, в тази тема станало много забавно - чувства , предсказания .... Grinning

Денси, честито, със здраве да си го ползваш!  Hug Чета ви с не малка завист за новите неща , които тествате, докато аз бачкам извънредно.. Simple Smile

Моля, някой да сподели телефона на Салон Олфакив (този в който предлагат Байредо).Тези , които намерих в нета , не ми вършат работа.

Уж ми харесва, а ме дразни; уж е модерен, а носи дух на стар. Харесвам разни неща, в които има някаква умерена еклектика, но с него не успя да ми се получи така, че да ми е удобно и интересно.
Именно. До тук ми е по скоро интересно от колкото удобно. Ще му дам шанс като се затопли и на дреха, по препоръка на Ковачева.  Grinning
Бижу, моята майка ,е не носеше парфюми, но въпреки, че нямам твоите спомени, пак имам асоциацията с нещо от детството , което познавам . Simple Smile

# 658
Момичета, кажете нещо за този парфюм - K de Krizia - за кой сезон е подходящ, извинете ме, ако вече е коментиран. Аз имам този - http://www.marvistore.com/index.php?main_page=product_info&c … products_id=18987, ужасно траен, шлейфов, в началото почти ме задушава.

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 19:23 от bubanka

# 659
траен, алдехидово-шипров ретро парфюм, най-вероятно ще ти се отрази по-зле от този, който имаш
http://www.fragrantica.com/perfume/Krizia/K-de-Krizia-2833.html

Общи условия

Активация на акаунт