Парфюмни размисли и страсти - 169

• 54 240
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София, Лагера
bubanka  Hug  bouquet

# 676
Мога ли да помоля, някой да ме запознае с тази портиворечиве Градска кралица с една малка пробичка!  Praynig

Ако има някой, който би имал тази възможност, ще му напиша на лични какви са ми възможностите да се реванширам.

И аз се самоцитирам с моята молба.

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 10:32 от bubanka

# 677
първо - използвайте темата за размяна за подобен тип молби
второ - покупко-продажбите във форума са забранени

# 678
  • Пловдив
Tanya111 , можеш да си поръчаш от сайта на марката сет с пробички на всички парфюми от бранда, мисля че доставката беше безплатна и около 20лв. излизаха ако не се лъжа  Peace 

А аз нещо Ветивер Тонката не мога да го нося с кеф и това е, подарих го на половинката, който си го пръска със супер удоволствие , казва че е новата му любов след Терре-то  Laughing , от там стана верижна реакция и в момента негова колежка е позапасена с него Simple Smile  Crazy Аз не съм пробвала африканския бал, той може би да ми допадне  Thinking

# 679
първо - използвайте темата за размяна за подобен тип молби
второ - покупко-продажбите във форума са забранени

Благодаря!

# 680
  • София
Аз не съм пробвала африканския бал, той може би да ми допадне  Thinking
На мен защо ми мирише на трева (разбирайте канабис) този парфюм?  newsm78 Май още някой имаше подобно впечатление!  може ли да има такава съставка вътре!?  Thinking  Mr. Green 

# 681
  • Отвъд алеята зад шкафа
Tanya111 , можеш да си поръчаш от сайта на марката сет с пробички на всички парфюми от бранда, мисля че доставката беше безплатна и около 20лв. излизаха ако не се лъжа  Peace 

А аз нещо Ветивер Тонката не мога да го нося с кеф и това е, подарих го на половинката, който си го пръска със супер удоволствие , казва че е новата му любов след Терре-то  Laughing , от там стана верижна реакция и в момента негова колежка е позапасена с него Simple Smile  Crazy Аз не съм пробвала африканския бал, той може би да ми допадне  Thinking

Кой е сайта?

# 682
# 683
  • Пловдив
Заповядай http://www.juliettehasagun.com/fr/kit-echantillon.html , виалите са големи, също така много приятно опаковани всеки в отделно пликче  Heart Eyes

# 684
На мен защо ми мирише на трева (разбирайте канабис) този парфюм?  newsm78 Май още някой имаше подобно впечатление!  може ли да има такава съставка вътре!?  Thinking  Mr. Green 
И да има някаква трева Африканския бал на мен даже леко ми сладни, докато Ветивер тонка ми избива по-зелено, ветиверист го усещам. Пробвай пак бала.Но пък от няколко дни не се чувствам особено добре и като се фъсна с бала от виала ми е добре та де да знам може и някаква специална съставка да са му сложили hahahaНа мен той ми харесва и засега само цената ме спира да го купя.Той предлага ли се в София в разфасовка от 50 мл моля някой ако знае или има ходене да сподели Praynigможе и на лични.Ще съм благодарна.  bouquet

# 685
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря за сайта  Peace

# 686
Момичета, трябва да купя парфюм, който ухае на фрезии. Моля ви за идеи!  Praynig
Скоро го коментирахме аромата на фрезии, ето предложение, което аз харесах  Peace

# 687
Здравейте, момичета. От дълги години си търся "моя" парфюм и все не го откривам. Надявам се с ваша помощ да го открия Simple Smile Искам нещо свежо, чисто, сапунено, все едно току що си се изкъпал. Без цветя и мирис на спирт. В магазините все не успяват да ми предложат такава миризма.

# 688
Момичета, трябва да купя парфюм, който ухае на фрезии. Моля ви за идеи!  Praynig
Скоро го коментирахме аромата на фрезии, ето предложение, което аз харесах  Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

# 689
Една интересна класация по темата:

http://profit.bg/news/Naj-skupite-parfyumi-v-sveta/nid-104060.html

П.П. Внимание! Да не се чете от фанатичните любителки на Шанел 5.  Има парфюм надминал го в класация за "Мирис на века"  Mr. Green Stop bouquet

Общи условия

Активация на акаунт