Домакини - първи сезон / пети епизод

• 27 087
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • при късмета
Добро утро,
luss  Hug, добре, че се раздвижил. И аз бих те посъветвала все пак да го заведете на снимка.
Марѝ , дано по-бързо да изпишат мъжа ти и да се е решил проблема Praynig
Куини, да се оправяте, този грип е ужасен.
Малкия вчера както беше тръгнал да се оправя, сега пак е оклюмал. Главата ме боли 10 дни вече, не се издържа Cry
Вчера беше някакъв кошмарен ден- метеорит, земетресение(добре, че не съм го усетила, точно по това време не съм сигурна дали бях задрямала или изгубила съзнание за малко), Тодор Колев починал  Cry
Надявам се почивните дни и другата седмица да са по-добри

# 151
  • планетата Земя
Лус,радвам се,че Петьо се е раздвижил и е по-добре.Вчера като прочетох лошо ми стана.Но при децата е така.За един миг става белята и ние сме безсилни.Надявам,че днес и ти си по-спокойна

# 152
  • София
Ходихме заедно с Петьо по магазините.... Допбре е , не може да сяда, е бавничко става, не се оплака. Купихме му видеоигра , сега до ТВ не можеш да допреш Laughing Laughing Laughing

Аз се притеснявам, защото от 2 месеца Петьо рисува едни гробища с надгробни камъни, духове, излизащи от там... Казва ми - не искам да умирам... мамо кажи ми, че хората живят завинаги... и когато се опитвам да кажа, че отиват да живеят на друга планета, казава... моля те много ме е страх, кажи, че живеят завинаги...

И аз много се притеснявам, защо ли говори такива неща...

мама-коко, нашата нова домакиня Ерма ми даде една рецепта за главоболието - проверих я, наистина действа. Правих я и с кофеиново и с безкофеиново кафе... Мина до 2-3 минути и държи 2-3 часа, ама по-добре отколкото да гълтам хапчета...

Това е: в половин чашка кафе се изстисква сока на половин лимон. Болката утихва много бързо.

# 153
  • Пловдив
Изпуснах ви....сега ще се върна назад да прочета.
Днес ми е едно мързеливо, че се чудя дали да не поръчам китайско за вечеря.

# 154
Привет!
Ние пак сме на гости. Свекърва ми нещо ми вдигна кръвното от сутринта, и се изнесохме към сестра ми. Сега ще изчакаме мъжа ми да дойде да ни прибере, че е на работа до 19 часа, и ще се прибираме.
Люсинка, радвам се че Петьо е по - добре Hug Дано до утре да сте забравили гадния инцидент! То ти не че някога ще забравиш де...

# 155
   Добро утро,дами!
   Днес кафенцето е от мене!
   Хубав неделен ден на всички!  Hug

# 156
...
Аз се притеснявам, защото от 2 месеца Петьо рисува едни гробища с надгробни камъни, духове, излизащи от там... Казва ми - не искам да умирам... мамо кажи ми, че хората живят завинаги... и когато се опитвам да кажа, че отиват да живеят на друга планета, казава... моля те много ме е страх, кажи, че живеят завинаги...

И аз много се притеснявам, защо ли говори такива неща...

...
luss, и аз съм минавала през такъв период преди мноооого години, и децата ми също. - на 5-6 години. Отминава.  Hug

# 157
  • София
Здравейте и от мен...

Луничке, щом отминава , ще изчакам да му мине....

Ерма, благодаря за кафенцето! Да знаеш се родих с твоята рецепта за главоболието! Златна си!

Днес Петьо съвсем добре, то ще боли натъртеното - няма как, при резки движения, но не спира, пак вече тича... Peace

# 158
Добро утро  Hug
Минавам да кажа привет на всички, и се гмуркам в домашната бъркотия, че ако знаете колко работа ме чака... Вчера нали се изнесохме с дребния към сестра ми, и сега трябва да изчистя, да оправя, абе знаете как е. Неприятно, ама иначе като ми е разхвърляно още по - зле  Flutter Айде засега, ще ви наглеждам  Hug

# 159
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро. Hug При нас нищо ново. Борим се кой както може... и тримата.

# 160
  • UK
Добро утро!
Лунче къде ходиш Hug Луси радвам се, че малкото юначе е добре! Hug Мари Hug Куини, Вио, мама Коко  Hug булка Марулка и тя зачезна  Rolling Eyes нейде newsm78
При нас едно слънчице е пекналоооо дано не е хладно защото ще ме водят на разходка край морето Blush Ще го снимам пак и ще ви кача утре снимки Mr. Green
Доскоро и болните, крайно време е да се оправят Naughty Hug

# 161
Коконче, радвай се на слънчицето, че при нас вали сняг  Rolling Eyes

# 162
  • София
Аз вчера напраих направо беля. Влязох в сторе. бг и почнах да разглеждам книгите... Имаше толкова много по 1 лев, че се учудих защо са така.. newsm78, започнах да ги складирам в количката + Шекспир за 60 лева + отнесени от вихъра за 20... И отидох да измия чиниите. Връщам се, а поръчката е изпратена... никой вкъщи не признава... кой натисна бутончето Twisted Evil

Казах на Милена - това ти е подаръка за рожден ден Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Между другото не знам какво меню да измисял... Милена каза само да има медовик и руска салата...

# 163
  • Бургас
Снощи-ММ-се-върна-от-Индия-и-в-хола-е-проснал-купчина-мръсни-дрехи,които-вонят-ужасно! Sick
Трябваше-да-мине-през-дезенfекция-този-човек. Grinning
Обаче-гледах-невероятни-снимки!
Чао,че-ме-чака-работа.

# 164
  • UK
Луси, книги САМО за 1 лев #Shocked Къде е тоя сайт? Да поразгледам и аз Mr. Green Много обичам да чета книги на хартия, не на киндъли разни Crossing Arms Обаче, много нанагорно ми идват цените им из клнижните ни пазари и по тази причина с години не съм си купувала художествена литература Embarassed иначе специализирана, много често, ама и тя скъпа ooooh!
От толкова много торти ще нашишкавеете Joy Този медовик ще го правя и аз а 8-ми март, нали имаме празник да почерпя Mr. Green Тоооо аз имам дела на тоя ден, ама нищо Crossing Arms ще се поочерпим на 9-ти Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт