Домакини - първи сезон / пети епизод

• 27 087
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
http://www.book.store.bg/c/p-l/c-51/klasicheski-romani-i-razkazi.html

Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 13:39 от luss

# 166
  • Пловдив
Добро утро, дами. kaffeetrmker_2

Вчера, много ми беше накривен перчема Simple Smile, днес е по-добре. Обаче дребното пак е сърдито, а колко домашни има пиша, така че пак ще яхвам метлата. Сега пускам всички помощнички в действие и за мен ще остане  newsm28.
Луси, искам линк към сайта за книги. Имам 2 новички на нощното шкафче, започвам ги днес. Понякога свалям на телефона, но не ми е удобно да чета през него.
Медовик, съм решила да направя, но малко сложно ми се вижда...
Бързо оздравяване на всички болни.
Пожелавам ви спокойна и приятна неделя. Hug

# 167
  • София
Ами ..., аз го пуснах в предишния пост... ето го пак...

http://www.book.store.bg/c/p-l/c-51/klasicheski-romani-i-razkazi.html

# 168
Здравейте
 Марѝ  Hug
 luss, благодаря за инфото за книгите, добре е, че Петьо се оправил, силни са децата, ама няма как да не се притесняваме.
 Коконче, много поздрави на голямата ми любов и ще чакам снимки  Sunglasses
vanichka75, преди година мисля правих медовика, ама един бърз, за един час. Не е труден, ще се справиш  Peace
Мрън
Скрит текст:
Аз пък искам да помрънкам - много се ядосвам, че мойто мъж хич не помага вкъщи. Разбирам, ако няма проблем с това, че съм домакиня, ама той непрекъснато опява, че трябва да си намеря работа. Което за него означава да седя някъде в офис от 9 до 5. В неговото, а и в моето смейство жените слугуват на мъжете, ама на мен вече ми писна.
 Хубавата новина е, че има възможност да започна работа по един проект, от вкъщи, обаче за целта ще ми трябват поне 4 часа спокойствие, които не знам откъде ще извадя, освен да не спя  Sad Една от мечтите ми е да работя от вкъщи и се радвам, че започва да се сбъдва, ама като детето не е прието на градина и нервите за парите ме скапват. Извиня`йте за глупостите Ще мисля план  Mr. Green

Хубав неделен следобед и много усмивки   bouquet

# 169
  • София
А моичкият направи обяд с морски дарове, а аз ще мия чиниите Mr. Green Peace

# 170
Аз изчистих и приспах малкия, и ето ме отново тук  Party
Скарлет, и моя мъж не ми помага особено много. Но той работи на 2 места, като на едното дава и нощни смени, и не мога да му се сърдя. Така е откакто го познавам, скъсва се от бачкане, понякога не се прибира дори - от едната работа отива на другата, после се връща пак на първата, и така...Е не постоянно е така, разбира се, но като гонят крайни срокове, става нещо страшно.
Люси, запали ме с тия книги, сега ще разгледам. Обожавам книги, чета непрекъснато откакто се помня  и мога да чета денонощно. Не ми трябва ни ТВ, ни компютри, само книжка да имам за четене и съм в рая...

# 171
Здрасти и от нас!Аз днес съм си баш баш домакиня.Изчистих,измих банята.Печка,микровълнова всичко метнах.Пена пере.Чакам да спре и да ги извадя.Майка идва да ни види.Утре изпращам баба ми.
За това днес се разчистих утре да почивам и релаксирам.
Утре само ще наготвя.Детенце е на градина.Смятам и да почета малко.

# 172
  • UK
Здравейте!
Луси рагледах  bouquet Hug Колко интересни заглавия има по 1.00 лев, чак не мога да го повярвам Shocked
 Смятам утре да поразгледам по-подробно и да понапълня кошницата Mr. Green Ти поръчвала ли си? Заплащането, как става с наложен платеж, става ли?
Аз мацки Blush бях малко на протеста Crossing Arms и после разходка по морския бряг Heart Eyes беше много хубаво, толкова много народ съюзен в една/ и за една/ идея  bowuu скоро  #Crazy не бях виждала на едно място! Доволна съм! За 1 път искам да кажа, че съм възхитена от Българите, в частност от Варненци, НЕ сме овце!!!

# 173
  • София
Да, с наложен платеж... Доставка от 1 до 3 лева...Обикновено до 2-3 дни са готови с поръчката.

Досега поръчвах от там детска литература за "лятно" четене, контурни карти, играчки... Доволна съм от тях!

# 174
Коконче, какво направихте вие във Варна, направо ни "скрихте тока" Hug Много народ на тоя протест, браво!!! Ние за съжаление не успяхме да се организираме, бяхме смешно малко хора пред общината, направо срамота!
Люска, голяма зарибявка тоя сайт за книги, добре че го сподели с нас.
Днес правих еклерчета, получиха се много нежни, леки и ...абе вкусни   chef

# 175
  • UK
Вио Hug всеки ден ще е така (то малко като лозунг за пропаганда се получи  Joy) Но на мен, лично ми писна да се чувствам чужденец в собствената си държава и със сите си образования и ценз да се чудя, де да ходя по света и да работя, какво ли не, за да мога просто да живея Naughty Crossing Arms
Я кажи сега Mr. Green таз рецепта за еклерчета ти? Лесна ли е newsm78

# 176
Много е лесна, учудващо дори  Wink Аз от Интернет я взех, ще ти изпратя линка на лични  Peace
А за протестите - крайно време беше, народа пак много изтърпя! Дано да успеем да променим нещата, както успяхме през 97 - ма  Praynig

# 177
О и мен ме караха да ходя,но с задълженията покрай малкия не успях.
Но имахме приятели от компанията и ходиха и заради нас.
Аз съм за идеята.Явно наистина си имаме гражданско общество и не сме замряли в черупките си. Simple Smile

# 178
  • UK
Привет!
Днеска се излюпих рано-рано ooooh! Събудих се в 03.00 Rolling Eyes иии няма сън, въртях се в 1001 пози и не можах да се приспя, та станах. Сега ще зяпам активно из нета Crossing Arms

# 179
  • София
 Simple SmileИ аз съм тук, ако съм ви липсвала Laughing!
Вкъщи децата бяха грипави . Малката изкара три дни с висока температура, на всичкото отгоре като и се поду лимфен възел на гърлото, та и АБ се наложи да пие. Че като ревна това дете в кабинета- Аз отрови няма да пия! Познайте от кой го е чула Blush. Човек трябва да внимава какво говори пред децата си. Flutter
Какво да направя, като е на осем години и до тази зима беше пила два пъти в живота си антибиотик, а само за тази зима пие за втори път ooooh!. Ама случва се, какво да се прави.
Каката имаше само в петък малко температура, това беше, надявам се.
Ох, а вчера като направих тоя шооладов сладкиш с майонеза, че като стана един хубаааав, направо децата не мога да им обясня, че е тежък и да не прекаляват.

За книгите- аз много обичам да чета, но не купувам, та ако ще и да са по левче. Записала съм се в библиотеката и си взимам от години.

Общи условия

Активация на акаунт