И аз съм ранобудна, ама чак сега се включвам...
Нищо не съм правила досега - гимнастика, кафенцето... сега ще направ малко палачинки, че Петьо от 3 дена все за тях говори... Трябва да му направя, че от 2-3 дена нищо не яде, ама грам храна не хапна, кара на айрян или бананов шейк... Колкото и съм против Макдоналдс, само това може да похапне и само ако е мактост... + картофи.
Днес нещо аз пак се разкихах и май ще ми текне носа... айде пак завъртяхме вкъщи...
Днес не заведох Петьо на училище, защото от 10:00 до 14:00 дали са ни време, че ще карат гардероба на Петьо... най-накрая са ни докарали всичко... ей, от 3 ноември все ни докарват по малко.... Повече по поръчка
, не... Взимай каквото има и това е... 
И аз бих ходила до библиотеката, ама много ми е далеч.., имаме местна, ама много е бедна, дори и аз редовно нося там книги... Е, на Миленка за лятно четене взимаме.....
Иначе, обичам да имам книги и вкъщи..., защото обичам да препрочитам... За моя срам тази година не съм чела почти нищо...
Много ми харесва филм... http://www.youtube.com/watch?v=o9pIF4YTv4c
Първите 30-на минути са скучнички, после 30-на много научни... а после не мога да се откъсна погледа...(за подсъзнанието, как ние можем да променим материята, как трябва правилно да желаем... ) Аз обичам такива неща, имам много, не че съм се променила много
Аз също се вълнувам от силата на подсъзнанието...По себе си съдя,че,когато ми се смъкнат вибрациите и започнат по-негативни мисли да ми се прокрадват,задължително се разболявам-може да е хрема само,но е лампичка,че трябва да променя нещо в себе си на ментално ниво...Днес задължително ще гледам този филм от линка ти! 
, от събота чак сега успях да се вдигна от леглото.От Т ме удари в тазобедрените стави и кръста, най-слабото ми място до степен да не мога до тоалетна да отида сама.Детето и то е вкъщи, само го гоня от мен, да не го повтори, чуди се горкото какво става.

Изпратих мъжа на курс и съм мома-англичанка 
и да мина през банята, ма тя процедурата там дълга и сложна, то коси се мият, то се оправят, то се съхне, па се навива малийййййй дълга и широка 
тааа да взема да спретна няколко мекици ли
Добре ще ми дойдат
Миленчето я засякох в една бебешка тема, ама чакам да я видя и тука