Домакини - първи сезон / пети епизод

• 27 087
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, момичета...

И аз съм ранобудна, ама чак сега се включвам...

Нищо не съм правила досега - гимнастика, кафенцето... сега ще направ малко палачинки, че Петьо от 3 дена все за тях говори... Трябва да му направя, че от 2-3 дена нищо не яде, ама грам храна не хапна, кара на айрян или бананов шейк... Колкото и съм против Макдоналдс, само това може да похапне и само ако е мактост... + картофи.

Днес нещо аз пак се разкихах и май ще ми текне носа... айде пак завъртяхме вкъщи...

Днес не заведох Петьо на училище, защото от 10:00 до 14:00 дали са ни време, че ще карат гардероба на Петьо... най-накрая са ни докарали всичко... ей, от 3 ноември все ни докарват по малко.... Повече по поръчка  Naughty, не... Взимай каквото има и това е... Wink

И аз бих ходила до библиотеката, ама много ми е далеч.., имаме местна, ама много е бедна, дори и аз редовно нося там книги... Е, на Миленка за лятно четене взимаме.....

Иначе, обичам да имам книги и вкъщи..., защото обичам да препрочитам... За моя срам тази година не съм чела почти нищо... Embarassed Последен път лятото четох и после Мактуб на Коелю...

Много ми харесва филм...  http://www.youtube.com/watch?v=o9pIF4YTv4c
Първите 30-на минути са скучнички, после 30-на много научни... а после не мога да се откъсна погледа...(за подсъзнанието, как ние можем да променим материята, как трябва правилно да желаем... ) Аз обичам такива неща, имам много, не че съм се променила много Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 181
Здравейте,момичета!
Аз да не остана по-назад,се включих към грипозните,ама този път вдигнах 39 градуса Т. На стари години много по-трудно се смъква,ама вече минава,де...Пазете се- витамини,чайчета и хубави мисли !
luss,честито гардеробче на Петьо! И благодаря за филмчето!  Hug Аз също се вълнувам от силата на подсъзнанието...По себе си съдя,че,когато ми се смъкнат вибрациите и започнат по-негативни мисли да ми се прокрадват,задължително се разболявам-може да е хрема само,но е лампичка,че трябва да променя нещо в себе си на ментално ниво...Днес задължително ще гледам този филм от линка ти!  Peace
И аз обичам да има книги в къщи-уют и топлина създават,освен,че винаги можеш да посегнеш и да прочетеш нова,или да си припомниш любима книга. У дома книгата е на особена почит!
Толкова неща имам да върша днес,а съм като пияна,ще видим накрая на деня...
Хубав,светъл и хармоничен ден ви желая! И успешна нова седмица!  Hug

# 182
  • Fort Worth, TX
Здравейте, момичета.Чакам пералнята да свърши , простирам и изчезваме с малкия.Такава глава ме цепи от сутринта.Не е кръвното.120/80 е дори на моменти през седмицата беше ниско.Явно като ми дойдат повече емоциите и го вдигам.Аз стигнах до този извод.Два дни бяхме по гости.Тези дни ще изписват баба ми, та ще идем за някоя ден вероятно с дребния при нея.Вчера времето в Плд беше супер днес едно такова мрачно никакво.Лека и здрава седмица на всички ви желая. Hug Hug Hug

# 183
  • при късмета
Добро утро!
Ужасно се кара този грип Sick, от събота чак сега успях да се вдигна от леглото.От Т ме удари в тазобедрените стави и кръста, най-слабото ми място до степен да не мога до тоалетна да отида сама.Детето и то е вкъщи, само го гоня от мен, да не го повтори, чуди се горкото какво става.
Оплаках се.
Който още не се е разболял, пийте нещо противовирусно превантивно.
Хубава седмица момичета

# 184
Направо се плаша с този грип, наистина ще взема да пия нещо  Tired

# 185
  • София
Палачинките са ми готови!

Гардеробчето момчета монтират в момента...

Вио, най-хубавото да пиеш по 1 осцилококцинум на ден, преди да те е хванало...

# 186
Благодаря, Люси  Hug Ще проверя само дали е съвместим с кърменето, и почвам  Peace
Нещо Ангелчето се изгуби тия дни, дано са добре!

# 187
  • София
Монтиряли са ни гардероба, дори и боклук са изнесли...

Петьо влезе вътре в гардероба, взе светеща костенурка-лампа и други играчки и не мога да го извадя от там Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Обеща да излезе в 12:20 да гледа филмчето за динозаврите по супер 7, много ги обичам Земята преди време, много са сладки, пеят хубаво, още от както Миленчето беше малка... Peace

Вио, би трябвало да може, защото осцилококцинум е хомеопатично, ама пак питай... Peace

Наистина, Ангелчето липсва...

Мари, как сте днес... ? След гледането на филма оттук нататък няма да казвам - всичко ЩЕ ви е наред. Защото е проекция в бъдеще...  Ще мисля и ще казвам : Мъжът на Мари е добре, операцията мина успешно, той се е възстановил, семейството на Мари е щастливо заедно!!!

Мама-коко, и аз от няколко дни така. Много ме боли не само ставата, а от ставата почти до колято костта, не знам как става, но е факт и кръста също, затова правя леки упражнения за раздвижване. Няма да се даваме, имаме малки деца, ама ха!!!

Креми, много си хубава  Peace, много се радвам за баба ти!

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 12:05 от luss

# 188
  • Талант на 2012,2013 г.
Добър ви ден, момичета.

Мъжът ми днес го изписаха. Започваме пак да ходим на превръзки. Хайде дано този път да зарастне бързо.

Много сме изнервени.

А в 13 и 30 трябва пак да тичаме за болничния... ooooh!

Оплаках се. Embarassed

# 189
  • София
Добър ви ден, момичета.

Мъжът ми днес го изписаха. Започваме пак да ходим на превръзки. Хайде дано този път да зарастне бързо.

Много сме изнервени.

А в 13 и 30 трябва пак да тичаме за болничния... ooooh!

Оплаках се. Embarassed

Тамън за теб съм питала. Честито, че са ви изписали. Добре сте, радвам се, всеки ден сте по-добре и по-добре...

# 190
  • UK
Добър ден вече в по-нормално време Mr. Green
Дянков... бил подал оставка, има си хас да не беше, щеше да е е ..ти дебила ooooh! сега чакаме и другите по редицата Naughty
Луси честито гардеробче Hug Мммм палачинкиииии Heart Eyes
Мари, хайде всичко да е ОК вече Peace
Болните Hug ама хайде стига с тоя грип деее какво се разбрахме с вас Crossing Arms
Аз като Идна чевръста домакиня сготвих рано-рано  chef Изпратих мъжа на курс и съм мома-англичанка Joy
Остана да спретна една баница да има какво да плющи и на закуска hahaha и да мина през банята, ма тя процедурата там дълга и сложна, то коси се мият, то се оправят, то се съхне, па се навива малийййййй дълга и широка ooooh! Joy
Хади аз съм тука и весел ден ви желая! Hug

# 191
  • Талант на 2012,2013 г.
На диета съ

Три дни вече.

Гаднооооооооо... ooooh!

# 192
Коконче, възползвай се, докато имате вода  Wink (аз да не приказвам много, че на нас като ни я спрат съм направо като болна, и естествено тогава ми трябва най - много).
За Дянков не знаех, айде да ни е честито!
Мари, всичко лошо да е зад гърба ви, дръж се, момиче  Hug

# 193
  • София
изгладих съботно-неделно пране, подредих гардеробчето. Трябва да купя закачалки...

Мъжът ми отиде за закара Милена на зъболекар за да й махнат брекетите и да избелят зъбките.... Сега да чакаме гаджета Flutter

Аз в 15:00 имам среща с училищния логопед... Не знам дали ни трябва, ама другите майчета, които ходят ми казват, че хората пари дават, а тук се полага... Та се записах Crazy

# 194
  • UK
Аааа Вио Hug молим ти Crossing Arms са успях да свърша и туй занятие Mr. Green преди да са хлъцнали маркуча Joy
Мари Hug мъжа на диета ясно, но ти що?
Сега се сетих Crazy като стана дума за Йедене, че имам едно тесто от съботата(вечерта си правихме домашна пица с тесто от хлебопекарната  chef), но малко ми остана Blush тааа да взема да спретна няколко мекици ли newsm78 Добре ще ми дойдат hahaha тъкмо да ми се наместят на щайгата  Joy(дупотУ hahaha) Joy
Луси тоя логопед, ти ли, ша го ползваш Thinking Миленчето я засякох в една бебешка тема, ама чакам да я видя и тука Mr. Green
 Hug Креми много си готина Hug Искам да те питам ти ли си пътувала на пасажери? Много ме вълнува мен, тази тема, че мъжа го гласим за там, сега кара някакъв сертификат ( на курс е) Crazy

Общи условия

Активация на акаунт