Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 876
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък реших да поразчистя днес...И не ми го побира акъла как е възможно за толкова кратко време да се съберат толкова много боклуци  Thinking Говоря за детските играчки основно. Пълно е навсякъде с играчки и играчици, и това при положение, че не купуваме безразборно, даже напротив....
Мари, и това ще мине, кураж Hug
Бонболинче, успех на интервюто!

# 496
  • UK
 waveyехооо има ли будни в тоя мрачен поне тук следобед Crazy
Бонболина всички налични палци ти стискам! Hug
Мари, Славче, Вио, Мама Коко, Марче, Лунче и за всички други  HugЛуси Hug как е очото? От де така изведнъж те заболя пък и то Thinking
Аз пак съм с детско гости Mr. Green чудех се, че нещо се омълчаха Shocked отивам в спалнята, където ги оставих да си вършеят на воля и гледам hahaha изпозаспал народа Joy Кой на спалнята, кой под не hahahaя спиииии народа hahaha сън дълбок 
Joy

# 497
  • София
 чудех се, че нещо се омълчаха Shocked : изпозаспал народа Joy Кой на спалнята, кой под не hahahaя спиииии народа hahaha сън дълбок  [/color] Joy

Малките сладури...

Бонболинче, стискам ти палци... Hug Peace

Коконче, не знам какво е станало с окото... И днес малко боли... Thinking

Мъжът ме глези, станал към 12 и веднага сготви бобец, пържолки... Хапнахме с него сладко и сега сме на компютри... всеки на своя Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Петьо хапна сандвич с майонеза и шунка, Милена ще яде с приятели в пицария...

За вечеря остана тортичката...

Относно диетката....

На 25 е пълнолунието... И е супер за всяка диета... Мисля да съм на течности и плодове на 25, 26, а на 27 започва единственото на годината 10-дневен житен режим (може и в други месеци, но този е най-важен)... Не знам дали ще събера куража да го направя.... Но при всяко положение ще съм на диета - няма да спирам, ще ги сменям, ще редувам, но трябва да отслабна... Peace

Ето малко инфо за житния режим...  
http://www.bialobratstvo.info/index.php?option=com_content&v … 63&Itemid=115

# 498
Аз, аз  Hug Чакам малкия да се наспи и отиваме в сестра ми на чийзкейк. Нали уж аз щях да го правя, ама тя изяви желание, и сега ние ще отидем да Апнем  Simple Smile
Коконче, как ги приспа така дечурлигата, бравос!
Люси, сериозно си се заела с тези диети, браво за ентусиазма! Аз нещо се пуснах по течението, не спазвам никакви режими напоследък. Хубавото е, че не качвам, а по дрехите виждам, че малко по малко смъквам. А дано  Praynig Ако наистина е така, а не си внушавам, ще съм най - щастливата жена ин дъ уърлд.

# 499
  • при късмета
Привет,
у нас така заспива само мъжа ми.Детето заспива с голям зор от бебе.И сега от 1 час се мъчи в леглото.Да го намеря заспал никога не ми се е случвало.По-скоро се събужда и не се обажда, а аз мисля, че спи.
Мислехме днес да ходим на протеста, ама не искам да завирам детето в тая тарапана.
vio, не ми говори за играчки, защото вкъщи са превзели всичко, ама най-буквално. Докато беше по-малък по-лесно се отървавах от разни боклуци, сега обаче се случва да търси нещо което отдавна е заминало, ама като се присети и настава драма.
bonbolina, стискам палци
Лус, не е ли добре да го погледне доктор, с очите шега не бива

# 500
  • София
Офф, момичета, не знам с тези доктори, къде са? В нашата 25 поликлиника, когато Петьо имал нещичко в окото това лято, отидох при не знам коя, уж по-на възраст... Гледа го гледа - няма нищо... Аз й казвам - дразни го нещо... АЗ Й КАЗВАМ!!! Вижте на клепача... Дигна клепача и казва, че има нещо, казва държете го... И аз не успях дума да кажа, тя с игла бъркна (без да ме предупреди), текна кръв, залепи очето и казва - не успях, отивайте в Пирогов... Shocked. След 2-3 дена заведохме Петунчето към един професор, който казва, че това не се пипа, даде ни капки и каза, че само ще мине...

Миленка отиде при друг в същата поликлиника, че не вижда детето, сидурно към -2 вече има, и понеже не е платено - какво капна в очите, то детето 2 дена не можа да прогледне, виеше й се свят.... Ще я водя в сряда в Вижън - платено, дано да е добър специалист....

Виж с Мари какво става...  къда да ходя, търся само препоръчани доктори или се лекувам сама. Знам, че не е хубаво, ама при такива доктори... А и да отидеш в поликлиниката... отидеш с окото, а се върнеш с вируси и други неща... Жална история... Cry

# 501
  • София
Тук съм и изобщо не спя. Правя козунаците на Луна.Ленееееее, къде си? Сега започвам да ги връткам както писа тя, но нещо не ми е много ясно.
Луси върви за очето в Прав.б-ца при д- р  Казакова. Много е добра, аз съм ѝ била пациент. Чуден човек.
Продължавам, после ще се "чуем". Поздрав!  Hug

# 502
  • София
Тук съм и изобщо не спя. Правя козунаците на Луна.Ленееееее, къде си? Сега започвам да ги връткам както писа тя, но нещо не ми е много ясно.
Луси върви за очето в Прав.б-ца при д- р  Казакова. Много е добра, аз съм ѝ била пациент. Чуден човек.
Продължавам, после ще се "чуем". Поздрав!  Hug

Hug Hug Hug Ако до 1-2 дена не ми мине, ще се възползвам

# 503
  • UK
Олелееееееееее Люси Hug ти ме разби #Crazy какви са тези доктори? Как с игла в окото Whistling Лелеееееее  аз ходя само в клиники, репродуктивни засега hahaha дано не се налага да хукнем и към други, че трябва да ходя в друга държава, така като ви чета Thinking ми се изплаши окото Rolling Eyes
Марче, кви козунаци бре мацко Shocked Аааа то Великден наближава тренирате отсега hahaha
Ама как ги месите на ръка ли Shocked Аз Heart Eyes някой ден ще се пробвам също, но ще ги меся в хлебопекарната Crossing Arms нямам, нито силата да ги меся на ръка  hahaha нито търпението  Crossing Arms
Народа се наспа  Mr. Green сега плющят филии с пастет hahaha После един филм ги чака и така Mr. Green

# 504
  • София
Марче, кви козунаци бре мацко Shocked Аааа то Великден наближава тренирате отсега hahaha
Ама как ги месите на ръка ли Shocked Аз Heart Eyes някой ден ще се пробвам също, но ще ги меся в хлебопекарната Crossing Arms нямам, нито силата да ги меся на ръка  hahaha нито търпението  Crossing Arms
Народа се наспа  Mr. Green сега плющят филии с пастет hahaha После един филм ги чака и така Mr. Green[/color]
На ръка разбира се. Аз домакиня ли съм, или лукова глАва. Аз този уред, хлебопекарна не го признавам. Лунето, ме запали, ама я няма никаква да я питам разни работи. Сега вече ги изпичам, но не ми станаха така красиви като нейните, щото нямам подходящи тавички на гнезда. От къде ги е купила....няма никъде такива. Излезна, че този козунак е много лесен, то месене при него няма. При моите, чак пот ме избива. Аз Великден не мой да чакам, щот съм вредна булка   Mr. Green Ей, ще ви черпя, бре девойки!

# 505
  • UK
Марче, дай и твоята рецепта за козунака, мила   bouquet Hug Браво, ти си нашата гордост :hug:

# 506
Народа се наспа  Mr. Green сега плющят филии с пастет hahaha После един филм ги чака и така Mr. Green[/color]
На ръка разбира се. Аз домакиня ли съм, или лукова глАва. Аз този уред, хлебопекарна не го признавам. Лунето, ме запали, ама я няма никаква да я питам разни работи. Сега вече ги изпичам, но не ми станаха така красиви като нейните, щото нямам подходящи тавички на гнезда. От къде ги е купила....няма никъде такива. Излезна, че този козунак е много лесен, то месене при него няма. При моите, чак пот ме избива. Аз Великден не мой да чакам, щот съм вредна булка   Mr. Green Ей, ще ви черпя, бре девойки!
Тук-съм.-Ехоооо! Grinning
Забравила-си,-Марче,-и-аз-нямам-такива-гнезда.-Правих-го-във-форма-за-кекс. Heart Eyes
Лус,-хайде,-и-аз-минавам-на-житен-режим-от-25-ти.-Ще-те-подкрепям-дистанционно. Grinning

# 507
  • Бургас
Луничка,какво-става?
Да-не-прихвана-от-мен? Laughing

# 508
Луничка,какво-става?
Да-не-прихвана-от-мен? Laughing
Мдааааа.  Crazy  А рядко ми освобождават другото прозорче... На което съм сега, де. Joy
Май ще трябва да купувам клавиатура и мишка утре.

# 509
  • Fort Worth, TX
ЧУдя се къде зачезна Ангелчето?Така като се покрие и ме притеснява. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт