Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 874
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Алоооооо, колежки, готова съм!  Simple Smile Изпекох ги, станаха, вкусни са, ядем ги и не спирам, чудесни са, но като количество тази рецепта ми е малко. Ще правя двойна доза. Лунееееее, где ходиш бре, булка. Да ти кажа, трябва им още  малко повече захар и се затрудних да ги връткам на половин оборот. Те, там нещо се объркАх, но се справих. Защо не ползваш яйце за намазване отгоре да за са по лъскави на вид? Няма значение. Чудесни са!!!  Благодаря!
Марче, дай и твоята рецепта за козунака, мила   bouquet Hug Браво, ти си нашата гордост :hug:
Благодаря! Гордост съм я! Ще пусна моята рецепта, но там месенето е яко, ако някой иска - готово.

# 511
  • Fort Worth, TX
Гадни сте. Mr. GreenАз съм на диета и се мъча вие козунаци ядете и кво ли още не. Mr. Green

# 512
Алоооооо, колежки, готова съм!  Simple Smile Изпекох ги, станаха, вкусни са, ядем ги и не спирам, чудесни са, но като количество тази рецепта ми е малко. Ще правя двойна доза. Лунееееее, где ходиш бре, булка. Да ти кажа, трябва им още  малко повече захар и се затрудних да ги връткам на половин оборот. Те, там нещо се объркАх, но се справих. Защо не ползваш яйце за намазване отгоре да за са по лъскави на вид? Няма значение. Чудесни са!!!  Благодаря!
Марче, дай и твоята рецепта за козунака, мила   bouquet Hug Браво, ти си нашата гордост :hug:
Благодаря! Гордост съм я! Ще пусна моята рецепта, но там месенето е яко, ако някой иска - готово.

Слънцееее, аз това писах, не си запомнила. Mr. Green Само като видях как изглеждат на фотото, намазани с масло и се отказах от таз идея. Мацах си със жълтък, както аз си знам. И набухах една чаша захар, не съм теглила 130 грама. Радвам се, че са ви харесали. То, че си е вкусно, спор няма. Съпругът ми сега само това ме кара да правя. Вчера разнообразих с кифли от същото тесто. Пак са вкусни, но козунакът си става много идеи по-сочен. Heart Eyes
Пък и де да ходя...   33uu  Дремя като мисирка на едно място. Да му се не види и на ретрогадния му Меркурий!  Sneaky  Възпирам се.  Mr. Green
Креми, разрешавам да ме изкушаваш и ти с рецепти. След 25-ти.  Ама аз съм желязна. Outta Joint Joy

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 19:53 от luna

# 513
  • UK
Нямате милост Mr. Green! Лигите текат, текат и вече няма повече на къде hahaha ама и аз не ям козунаци бре Кремко Crazy само им се точа Joy
Лунче Hug ти къде си пляснала рецептата newsm78 аз ще направ,я ама за Великден и ще меси хлебопекарната hahaha аз, не мога да се хабя Crossing Arms Joy
Бебешкото парти е към своят край, а аз съм гроги Crazy признавам си без бой и аз Mr. Green се включих в игрите  Joy Единият малчо така се скри, че вече си мислех ooooh! че е излязъл hahaha без да разбера Joy

# 514
# 515
Ох какви козунаци сте завъртели, браво на вас! Аз такова нещо не съм правила, а май нямам и желание да направя - доста сложно ми се вижда за моята мързелива персона Embarassed

# 516
Добро утро,
 пак ли козунацииии  Mr. Green Шегувам се, много ги обичам, ще взема да тествам някой тези дни.
 Бонболина, бях на интервално хранене, ама дето се яде само между 17 и 22 часа. Свалям бавно, пък имам много, затова реших малко да намаля калориите с 90-дневната диета, ама ще видим дали ще ми се получи.
 Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 517
Добро утро, момичета-кокичета.
Тези дни така са ме ,,завъртели'' задачки-закачки, че за форум време не остава....
Влизам само да ви пожелая хубав ден и хубава последна февруарска седмица.
Не остана, щъркелите вече ,,стягат багажа'' и идват .... Още малко да изтърпим и Пролетта ще ,,почука'' на вратата.... ...

# 518
Добро утро момичета!Надявам се да сте добре всички и болните да оздравяват.Аз днес не съм на работа,нали сме зимна ваканция,та ще си помързелувам вкъщи.Следобед съм на ЖК -ще видим бебо и ще му чуем тоновете.Вече съм в 7 месец и все повече се вълнувам и притеснявам за предстоящото събитие.И все съм из разните бебешки сайтове да разглеждам Simple Smile
Пожелавам на всички  усмихнат ден днес и спорна седмица  bouquet

# 519
Здрасти и от мен!
Да ви метна по една кафенце за раздвижване:

След малко сме на контролен, стиснете по един палец!  Praynig

# 520
Добро утро!
Мерси за кафенцето, QueenBee  Hug
Аз моето си го изпих и сега се стягаме с малкия да излезем.
После ще намина пак  Sunglasses

# 521
  • UK
Привет и от мен Hug
тука е много мъгливо и нещо ръмящо Confused с две думи отврат Crossing Arms
аз трябва да изляза, имам си колет Mr. Green и да си взема малко кисели и прясни млека, обожавам ги Crazy и само това плющя основно.
После ще готвя пиле с ориз смятам и едно руло да завъртя да имаме нещо и за десерт, че вчера децата му разкаха играта на кекса Joy
Лунче  bouquet мерсаж ще се пробва , незнам какво ще се получи ноооо надявам се, да става за ядене все пак  Joy
Доскоро мацки  Hug

# 522
  • в сърцата на децата <3
Добро утро, момичета  Hug
Куини, благодаря за кафенцето и сладките, но ще трябва да се въздържа и от двете. В събота, трябва да си призная, съгреших и пийнах една глътка 3в1, че малката цяла нощ ме държа будна и бях... Tired Но после ми беше много гузно  Blush
Тука съм аз, не съм се загубила (то черен гологан губи ли се) - бяхме на гости при нашите за 3 дена, че трябваше и да пускам едни документи в социалното в плевен. Сега само чакам пари.
От НОИ ме ядосаха за "добро утро" - имам да взимам пари за болничен от НОЕМВРИ - никой не знае какво се случва и защо не ми го плащат! От НОИ казват да говоря с фирмата, счетоводителката на фирмата - да говоря с НОИ. АМАН!!! Като си събера парите от всякъде имам вече да взимам над 5 хиляди лева, не ме питайте как сме се оправили до сега с такъв минус от бюджета.  #2gunfire
Оплаках се, стига толкова!

Много беше хубаво при нашите, само един минус си имаше - трябваше да търпя непрестанното мърморене на мистър Мрън. Невероятно е как от всяко нещо може да изкара повод за недоволство тоя човек. Пък още по-невероятно е каква търпимост и толерантност съм развила аз, защото уж бях страшно нервна и ако знаете за какви глупости съм се разделяла с гаджета... Пък тоя муньо го търпя още... Ама май няма да е за още много де. Откакто се роди малката съм особено категорична като му поставям въпроса ребром. Чак е учуден и само ме пита дали случайно нямам друг, че така му поставям въпроса - ако искаш да си с мен - търпиш, ако не - вратата е там, никой не те е спрял.

Прабабите си видяха внучката - нали е първа в рода ни. Голяма радост, цяла фотосесия имам на тема "прабаби, баба и внуче". Дори брат ми се престраши да хване малката поне да го снимам, че предния път не искаше да я пипа. Сега като я хвана и "Аааа, како, ама то мърда!!!!"  hahaha Joy hahaha Много са сладки, техните снимки станаха най-хубави  Heart Eyes И двамата едни такива русоляви, синеоки... Картинка!
Та така... Похвалих се, оплаках се - жива съм  Mr. Green Гледам да не пиша много, че само пълня темата с негативизъм. Ще ми мине, аз съм оптимист по принцип. Нали знаете вица "Песимиста казал "По-зле не може да стане!" А оптимиста казал "Ааааа, може, може!!!"  Mr. Green

# 523
  • гр.Варна
Привет и от мен.Честих рожден ден – на големи патерици /на Миленчето/ на Luss.Желая много здраве и успехи във всяко начинание на нея и на цялото и семейство  bouquetЕй вече големи станаха тези деца и  моята ще навърши 15год.след един месец.Целувки на всички и болни и здрави.Толкова бързо ми мина уикенда, че докато кажа в събота добро утро и се наложи да кажа в неделя лека нощ newsm78.Моята щерка ми спретна такава програма за двата дни че  #2gunfireАло вечеееее на таксиметрова фирма се обърнах-мамо закарай ме ,след два часа мамо вземи ме ,после пак някъде ме закарай ,вземи ме и т.н.

# 524
  • Талант на 2012,2013 г.
Добър ден приятелчета... Hug Heart Eyes Grinning

Температурата ни вече се е настанила на кота около 37.5

Това снощи.

Да видим днес.

След малко излизаме със синчето по задачки.

Ще пиша привечер...

Гуш на всичките. Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт