Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 638
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Hug Hug

# 91
Успех и от мен, Мари!  Hug

# 92
  • София
И аз изкарах страхотен свети Валентин Crazy.
Малката вдига температра през 7 чАса- като под часовник. Не много висока, под 38 градуса, но давам сироп, защото започва да се чувства като парцал. Веднага и проблясва и в момента....оцветява Laughing Принтирах по нощите картинки от Крокотак. Все едно е бебе, не е оцветявала от сто години.
Каката....преди един час се събуди с хрема, засега няма температура, но нещо ми сочи ухото си. Не е като да я боли, защото се хили докато го сочи, според мен заглъхва от хремата...Ама нали милата не може да си каже, та не знам. Все си мисля, че ако я болеше нямаше да се смее докато го сочи.
Картинка един път сме у нас.
Сега сутринта ще ги водя на лекар и учтиво ще помоля за АБ, да видим дали ще се навие докторката.
Нещо става с мен, остарявам и помъдрявам. Mr. Green Като бяха малки съм давала АБ след жестока борба да минем без такъв. И в интерес на истината са пили не повече от три пъти през живота си. Обаче миналата годна изкараха адска варицела и последващ след нея жесток грип...бяха много зле и двете, не че имаше някакви пневмонии и подобни, просто беше ужасен грипа, пиха АБ, обаче аз така се стресирах, че сега като кихнат съм готова да искам веднага тежката артилерия.

Мари, успех! Hug

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 06:05 от Валенцето

# 93
  • София
Здравейте, момичета!

Мари, успех на вас днес!  Hug

Моите деца са по-добре, остана само хрема... Важно на Петьо не му слезе долу и да не започне да кашля...

Днес ми боли глава от много вино....

# 94
Здравейте, мили домакини.
Наминавам само да ви кажа  добро утро  и ще бягам по задачки-закачки.

Знам, че днес е важен ден за Мари, затова и от мен има едни силно стиснати палци.

Валенце, Лус, Мама-коко и другите с болни дечица,  по-скоро да минават и заминават болестите и  да се оправят дечицата ви.

Приятно ми сред вас, но все си мисля, че може би мястото ми не е тук, а в бабешката тема, та рядко надничам. Но пък толкова добре ви разбирам за всичко, което споделяте, че забравям различната ни възраст.
,, Възрастта не е от значение, когато сърцето е младо'' - така казват моите приятелки-баби  и затова си позволявам да ви навестявам понякога.

Хубав ден, момичета мили.
Прегръдки от една непозната баба и пожелания за  слънчево настроение  и приятни емоции.

# 95
  • при късмета
Добро утро,
минавам  само да стисна едни палчета за момчето на Мари  Praynig.
Ужасно съм схваната, боли ме глава, обаче малкия живна и ще ме раздвижи набързо.
Усмихнат ден, момичета!

# 96
  • София

Приятно ми сред вас, но все си мисля, че може би мястото ми не е тук, а в бабешката тема, та рядко надничам. Но пък толкова добре ви разбирам за всичко, което споделяте, че забравям различната ни възраст.
,, Възрастта не е от значение, когато сърцето е младо'' - така казват моите приятелки-баби  и затова си позволявам да ви навестявам понякога.

Тук сме на различна възрас и аз мисля, че не си много по-голяма от мен... Имам 3 однокласнички с внуците на по 5 години

А второ - за домакиня няма възраст... Peace Минавай по-често, ще си полезна  bouquet

# 97
Джили, аз съм на същото мнение като Люси. Пиши, възрастта изобщо не е проблем  Peace

# 98
Лuss, vio,  Hug, благодаря ви  bouquet. Много сте мили.

# 99
  • UK
djily  Hug айде сега няма се делим на възрастни и не чак дотам  Joy Добре си си сред нас, на нас ние приятно, а това, е най-важното мисля   bouquet
Добро утрооооооо аз съм свежа свежа като репичка Heart Eyes hahaha
Днес ВИК си направи една странна шега с мен #Cussing out #2gunfire Влизам в банята пускам душа вода йок Crossing Arms спрели я гадовете Crossing Arms Ма поне едно съобщение да разлепят бе, аз имам срещи, имам задачи сега как да си измия косицата като Робинзон крузо ли да се обслужвам Joy

# 100
Здравейте и от нас!Днес съм с настроение.Разсмяха ме в градината.Моя син им казал,че ще дойде татко му и ще набие учителката.А тя не спала уж цяла нощ. Joy JoyА нашия татко е толкова търпелив.Рядко се кара и не може да вика.А камо ли да набие учителката. Laughing
За мен това е защитна реакция.Сутрин не му се става,не иска да ходи.Но иска,не иска майка му е по- инат от него.Така имам време да уча,а той да свикне тук.Защото като се приберем може да намеря работа и да почна.А там ще му е по трудно заради английския(още знае само думи).
Честит празник на патерици на всички,които празнуваха вчера.Ние ще празнуваме този ден като се върнем при тати.
Спрямо хитростите при жените,ако ги няма то няма да сме жени.Такива невинни и аз ги признавам.
Съгласна съм с поста на Джули.В някои случаи при добри и свястни мъже.Какъвто е моя смятам,че може да се търпим и да правим компромиси.В крайна сметка това е брака и семейното съжителство.А като има обич и разбиране всичко се подрежда.Ако пък нямахме проблеми нямаше да е толкова пъстър и хубав живота.Нямаше да можем да ценим доброто и хубавото.Аз също не правя компромиси,ако е само от моята страна.Но като видиш,че човека до теб прави отвръщаш със същото.
Славче намерих те в фейса.А сега мразела го този празник.Ами направи си деня хубав и усмихнат за да не го мразиш повече. Simple Smile Hug
Мари всичко да мине като по-вода и скоро да забравите.
Е аз си мислех,че само аз викам като луда.Не съм сама в отбора.
А търпеливия ми мъж как ме изтраива незнам.Явно се дължи на това,че бързо ми минава.
Вале се от един калибар са явно тея мъже. Joy
Моя и той не се нерви за глупости.Аз съм фитилче.

# 101
  • UK
Няма да имаме вода до 17.00 Shocked баси ooooh! отиде ми графика за днес ooooh! Тите вие временно ли сте в Лондон? Незнаех, мислех че нямате намерение да се звръщате Thinking МАРИ мисля те, всичко да мине по мед и масло днес  Hug Болните деца на мамите скоро да се оправят  Hug

# 102
Qeeenbee и аз имам такъв случай със сина ми.Тати после ми се накара.А като му се скучи му натрих носа,че може и се случи и на него.
Оня ден пък ни се счупи на количката обиколника отпред.А малкия се там се държи като ходим на градина.НА 2 светофара падна от количката.А му говоря дръж се.Умира от смях детето.Добре,че на зелено пресичаме.Разказвах на баща му по скайпа и ми се смее.Вика ще утрепеш детето.Вече се сръзваме с коланите и обиколника изхвърча.
С бабето готвим.Направихме крем пудинг,гювеч със свинско и печем сладкиш с сладко от череши.
Сори на диетуващите.Ама ще се присъединя към вас март мес.И то с вега режим.
Оздравявайте задружно всички!
За помъдряването и аз на моменти се хващам в такива мисли.
Два дни поредни гледам майки как водят децата разпищят се,че няма да стоят и майките ги връщат обратно.Аз се боря с него и ината му.Всички минаваме през тоя хал.Като малка и аз пищях и бягах даже.Няма да забравя 1 случай.Как майка ми и госпожата ме гониха 10 мин.Защото не искам да ходя на пикник.Лапешка работа.Добре,че е така само сутрин.Вчера казал на госпожата:
Остави ме да си порева ще ми мине спокойно.
О Джули баба била.БАба си за внуците си.За нас си една от нас!
Я не се притеснявай и пиши.
Коконче виж на сайта им и си пусни 1 регистрация за да ти пишат когато има проблеми и ще я спират.

# 103
Коконче ела на гости в нас има вода.Ще пием кафе и ще се изкъпеш. Simple Smile
Ами зададе ми въпрос с повишена трудност.
Аз съм на мнение,че в БГ съм си в нас.Там някак си ми е сложно да свикна.Толкова съм общителна.А стоенете вкъщи и да няма с кой да се видя за кафе ме убиват.За това търся работа да почна.ДА си подобря езика и да съм сред хора.
А мъжа ми му харесва там.Оправя се с всичко и не смята да си идваме в близките 10.Казва като направим по-10 стаж.Ще си се приберем.А аз знам,че няма да е така.Малкия след толкова ще е на 13 и училището там едва ли ще иска да се местим.Още не сме решили окончателно.
За сега завършвам,оправям изпитите държавни и се връщаме 1 2 пъти годишно за почивка тук.
Знам ли какво може да ни поднесе живота.Може и утре да останем без работа и да си дойдем.

# 104
  • София

Знам ли какво може да ни поднесе живота.

И като поднася да сте в Англия - не се упирай много. Тук скоро няма да се подобри... А колко ми се иска да е хубаво, да е подредено, да е правилно... Докато във властта не дойдат милиардери, на които вече не им трябват толкова пари и да ги грижа за страната... иначе идват лапачи или пионки, които ще изпълняват волята на лапачи... Тъжно...

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 11:38 от luss

Общи условия

Активация на акаунт