Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 886
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Честито-на-Лусината-Миленка!!!  bouquet
Здрава-и-щастлива-да-расте-на-мама! Grinning

Снощи-бях-на-дамско-парти-и-още-ми-е-едно-хубавоооо!

Мари,Аугментинът-е-хубав-АБ.Дано-мине-тази-бактериална-история. Praynig
Много-вече-ти-идва,момиче. Hug

Аз-нищо-не-разбрах-от-изтритите-постове-на-Мрс.Л,но-сякаш-става-въпрос-за-лечение-на-наднормено-тегло.Извини-ме,ако-не-съм-разбрала-правилно,но-препоръчвам-доц.Байкова,ако-е-за-това.Ако-не-е,прости-на-русата-ми-глава. Embarassed

Баща-ми-е-зле,момичета.Другата-седмица-ще-му-оперират-простата.Сега-му-лекуват-раната-и-възпалението-от-зверски,поставен-катетър-в-Бърза-помощ. Sick
Стискайте-палци-за-татко-ми.

Снощи-на-дамския-купон-имаше-страхотен-чийз-кейк-от-тези-полуготовите.Мързелива-работа,ама-вкусна.

Чао-за-сега. Heart Eyes

Дарил,стахотен-аватар!

# 481
  • Талант на 2012,2013 г.
Славче Hug стискам палци и ти давам от своята си енергия...Тя остана ли вече не знам ама... Sad Rolling Eyes Sad

# 482
  • Fort Worth, TX
30 кг са си много както и да ги поледнеш.САлабите хора живеят по-дълго.Дебел столетник няма.Та Добър вечер да ви кажа.И аз отворих лазарета.Малкия и единия брат кашлят.Гърдите са чисти.За в момента сме на симптоматично лечение.Имаме изписан Аб , но засега няма смисъл да го почваме.Нямат температъра.
Мариважното е, че са хванали инфекцията.
Лус, да ти е живо и здраво дтетнцето.
Дарил Ханатая супа е отвратна.Гладна ще седя, ама няма да я ям.

# 483
  • UK
Добър вечер!
Щяхме да се събираме навън, ама народа пипнал грип, уж им минало, но кашляли и се сополявали  Crazy тааа реших, като оздравеят Crossing Arms тогава ще ме виждат Joy
Креми и при вас ли грипа се е промъкнал  Hug
Славче Hug а така, и аз обичам купона Crazy Стискам палци татито ти да се оправи бързо  Praynig Мари  Hug Лусито днес, сигурно имат купон за РД на детенце   bouquetБулка Марулка съвсем ни изостави  newsm78 Луничка  Hug и тя ходи и правителства съставя hahaha гледа се докопа до властта  Joy

# 484
Направо на болнична я обърнахме темата  Confused
Извинете черният ми хумор.

Днес почивам активно. Утре се връщам към готвене, чистене, решаване на задачи.
Всички болни дечица да оздравяват, а на нас сили и вяра.

Марче, майка ми ходи при д-р Славчев, така че имам представа къде да търся лекарката. Благодаря ти още веднъж. Въпреки всичко си запазвам правото, ако нещо ме гложди, да те разпитам.

Славче, високо кръвно вдига. Килограми също има за сваляне Peace

Лека и спокойна вечер от мен.

# 485
Привет Hug
Малкия Ванко спи, големия Иван (мъжа ми) гледа History, и аз къде - къде, пак в бг-маммата  Simple Smile
Днес се разходихме до баща ми. Преди няколко години си купи къща в едно съседно село, и сега си живее там, не му трябвало град. Мина много добре, за пореден път се убеждавам, че трябва да ходим по - често. Малкия попътува, игра с дядо си, видя кокошки и петли  Simple Smile Научи се да казва "дъжд", познайте защо  buria Пожелавам си скоро да се научи да казва "слънце", че аман!
Славче, стиснати палчета за баща ти  Hug
Мари, щом са открили инфекцията, ще я излекувате  Hug
Люси, как е купона на рожденичката?

# 486
  • при късмета
Славче, стиснати палчета за татко ти! Как се слага катетър, така, че да направят рана, която да има нужда от лечение  ooooh! тия са за убиване, ужас.
И моите легнаха, спазарила съм се с малкия утре да се постригваме, че голям зор това при него.
vio на дребосъците са им много интересни дом. животни. Моя много ги обича, беше на година и половина, като видя живо зайче в клетка, човека едва се оттърва от него да отиде накъдето беше тръгнал. Имам приятелка и тя гледа зайче, само пита кога ще й ходим на гости.
Креми и вие ли?
Още преди 10 дена казаха, че нямало да има епидемия отшумявало, а всички се разболяха след това.Аз нали съм абонирана, та се карам първа Mr. Green

# 487
... Луничка  Hug и тя ходи и правителства съставя hahaha гледа се докопа до властта  Joy [/color]
Даже и с това не ми се занимава.   Joy
А пикльо, откак е отворил очи по обяд, всячески опитва да ме убеди, че е болен и се нуждае от дъъълга почивка в къщи. Mr. Green

За първа зима съм качила някое кило и се усещам сочна. Flutter
Да оздравявате! Grinning

# 488
  • София
Хо хо, добро утро! Друго си е свеки да ти гостува цЕл ден, спах като заклана тая нощ от умора...
Моята гаднярчественост продължава, ама понеже обещах да покажа разрез от тортата...и все пак не бива да пропусна шанса да се изфукам, че и свесървището я хареса:

# 489
  • Талант на 2012,2013 г.
Ей, Вале...ма много си гадна начииии... Mr. Green

Не спах.

Цяла нощ сваляхме температури и укротявахме трески. Confused

Готвя.

И лягам да спя.

Аааа. Добро утро. Embarassed

# 490
  • София
Здравейте, момичета.

Вчера мина всичко добре. Нямахме голям купон. Миленчето вчера заведе децата от гимназията на кино, след това ги черпи с нещо, ние на обяд с мъжът и малкия отидохме в хепи да се почерпим. Вечерта са дошли свекитата, майка ми звънна от Украйна да й честити. Хапнахме вкусно... После нещо аз се изнервих започнах да викам по децата. Легнах рано към 22:00 с Петьо...

Нещо ми заболя вчера едното око, просто не мога да гледам, затова се изнервих, днес продължава да ме боли...

От утре ще започна някаква диета, още не съм решила, при всяко положение трябва да сваля 7 кила... Иначе съм като Карслон, само пропеллер(моторче на гърба) ми липсва Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес Милена продължава с купона - ще заведе приятелите си пак на кино(може да гледа същия филм Mr. Green Mr. Green Mr. Green) и пак ще черпи... Не иска да ги "смесва" - съучениците и "стари" приятели Naughty Peace

И моята майка нещо не е добре, пулсът й едва 47, уж сърцето й добре. Краката са й подпухнали яко, болят ставите. Изписали са й някакви инжекции и хапчета за 1 месец и още лекарства за черния дроб...

Мари, вярвам, че ще овладеете ситуацията Hug

Валенцето, мммм вкусно.

Луничке, ами дай на човека почивчица Joy

Славче, стиснати палчета за татко ти!

мама-коко, епидемиите са свършили, взимай се в ръцете Heart Eyes

Вио, много е хубаво да имате някого на село... И на мен ми се иска...

Mrs. L, Коконче, Марче, QueenBee, Креми, Fortuna   Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 491
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Толкова ми е мързеливо днес, че няма достатъчно думи да ви го опиша. Laughing Mr. Green
Имаше една реклама-Мързела е вроден талант.С пълна сила важи за мен.Добре поне , че ми дойде, щото имах  чувството , че ще гръмна като атомна бомба.Не знам вие как сте, но аз лично 2-3 дни по-рано съм една подута и кисела като лимон.Много съм лоша.
Мари, почивай, щото няма файда да се сринеш.Като имаш възможност удярй по една дрямка. Hug Hug

# 492
  • София

Марче, майка ми ходи при д-р Славчев, така че имам представа къде да търся лекарката. Благодаря ти още веднъж. Въпреки всичко си запазвам правото, ако нещо ме гложди, да те разпитам.
Точно за там става въпрос. До сега , как не сте минали през нея...Питай ме всичко, ако мога ще ти кажа.
Добро утро!
Мързел ме гони и ме е настигнал. Мотая се, като муха без глава. Днес съм сама и удоволствието ми е пълно.
Мари, бактериалната инфекция ще я овладеете. Вие не сте виновни, там, там в болницата са! Ти при кой невролог беше в "Токуда"... при д-р Симеонова ли, тя е груба и всяка втора дума ѝ е операция. Тя друго не знае. Много е добър шефа на Неврологията. Д-р Стайков. Млад, кадърен, внимателен. Що не ме питаш?
От мен приятен ден! Simple Smile
До допълня още нещо за Мари. Не давай витамини, те имат Вит "В", който е крайно неподходящ за вас. Поздрави твоето прекрасно дете!  Hug

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 11:41 от marche14

# 493
  • UK
Добър ден!
Докато се наканя да се разпиша и то станало обяд ooooh!
Ай, стига се боледували де, нали се разбрахме, да се оправяте Hug
Днес, няма готвене, няма чистене пълен релакс и туй то Mr. Green Мъжа е пак на курса, слава богу, че свършва вече днес и следобед им  е изпита Praynig Аз съм сигурна, че ще го вземе де Mr. Green
Утре си слагам перките и хвръквам по магазинките, вземам си едно чадърче ако реши да вали и арее Joy
На всички ви много   Hug тука съм аз и ще поглеждам Wink

# 494
Привет=мривет!
МАри,Славче и всички които имате нужда от късмет  Praynig
Болните да оздравяват бързо-бързо.
Скарлет О'ХАра,на каква диета си/днес се загледах в лентичката ти/?
Ние вчера бяхме на рожден ден на мащехата,така да се каже,голяма игра игра малкто,голямо нещо.На връщане минах през майка мни да си взема една пола,че в сряда съм на интервю за работа/да стискате много силно всички налични палци/.Е,не мога да я закопчея. #2gunfire Пусто , значи всичко е извън норма вече с това сладко.То ми пречи да слабея и нзм как да го огранича  Embarassed
Люси,а на патерици честита ти рожденичка,нека е жива и здрава !

Общи условия

Активация на акаунт