Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 873
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Fort Worth, TX
Добър ден и от нас.Бяхме на лекар с дребния.Удариха му една слушалка.Гърдите са му чисти , гърлото леко червено, но има много заден секрет и затова кашля.Продължаме както досега.Стоим на стендбай за АБ. Mr. GreenВзех му тобрекс за носа дано малко тушира хремата.Винаги са ни помагали дано и този път успеят.Времето в Пловдив е много смотано.Къде ги видяха тези 14 градуса не знам.Въобще не ни се прибираше вкъщи.Сашо даже му удари един рев като го прибрах,ама кой го пита.Поне той няма избор за съпротивление още от сега. Mr. Green Mr. Green

# 526
Изпращам ви малко слънце, Пловдив и Варна. Обаче с вятър - пълно щастие няма!
Ние излизахме, прибрахме се, приспахме се, после пак навън.
От днес та чак до петък свеки ще я няма почти по цял ден, как да не е щастлив човек! Уикендите едвам ги издаянвам, защото не е на работа и не мръдва от къщи, обаче работните дни, о, блаженство  Mr. Green Ужас, как говори една снаха, а  Simple Smile
Ангелче, радвам се, че писа, и аз бях почнала да те мисля  Hug И не, не пълниш темата с негативизъм, недей така! Пиши по - често!
Креми, скорошно оздравяване, дано да се разминете с АБ!

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 13:43 от vio

# 527
Приветос!
АНгелче,не бъди гузна за кафето.Аз също си пийвах 3в1,по половин доза,веднага след кърмене,като до следващото трябваше да има поне 1 час/бях говорила с педи и тя каза,че така няма проблем/.За господин Мрън няма да говоря,че и аз си имам един такъв. Stop Важното е че си се разнообразила с малката и сте имали хубави моменти.
И тук е отврат,студено,мрачно,ветровито,аха-аха всеки момент да завали.
Калина е повече от нетърпима-толкова е крива ,че ми иде да се гръмна.В момента е на фаза на никнене на кътниците,иначе досега общо взето не разбрахме кога избиха другите зъби.Сега ми се връща за всички на един път.Не спи вечер,т.е. спи,постоянно хленчи,върти се,проплаква,пие доста вода.Съответно аз съм постоянно на педал да скоча,при всяко завъртане се надигам да я видя,ставам по 100 пъти да я поя,да я преобуя и т.н.И накрая като стане и рано... #Crazy Сега уж спи,ама пак прихленчва.
Имаме един съсед,който е психично болен и на около 1,5-2 години изпада в кризи и влиза в болница.Сега пак го почва така явно,вие като на умряло по среднощ,вика през терасата и т.н.Чакаме да наруши обществения ред като хората и тогава да подадем сигнал/отговор от 112/.Предния път бе запалил печка,без да е сложил кюнците и си хвърли ТВ през терасата.Преди това е изхвърлял матраци и други работи.Картинката е пълна Laughing
Та такива работи де.
Болните,оздравявайте!

# 528
  • Fort Worth, TX
Цитат
явно,вие като на умряло по среднощ,вика през терасата и т.н
От това какво повече го чакате да направи?Аз не бих го бавила изобщо.Дано не направи някоя по-голяма беля.Няма ли роднини тоя човек, за да се погрижат за него?

Вио, мерси.Младежа като цяло е в супер кондиция.Мацки давали ли сте Изопринозин?Ние го пием за сефте.Някои го хвалят, някои не.Аз винаги се довярявам на лекаря.Обаче много скъп.25 лв в Марешки го взех.Мисля че доста му помага този противовирусен препарат.

# 529
Цитат
От това какво повече го чакате да направи?Аз не бих го бавила изобщо.Дано не направи някоя по-голяма беля.Няма ли роднини тоя човек, за да се погрижат за него?
И аз щях да питам това...Ужас Бонболинче, мен би ме било страх с такъв съсед. То не че вие можете да направите нещо де  Confused

# 530
  • гр.Варна
Креми Изопринозина спаси синът ми от грипа преди една седмица.Изкара един ден с температура и на следващия вече щурееше из къщи.Пихме го 10 дена и дано да го подминем вече Ей сега пък ми се обади дъщерята, че я боли гърлото ,ама снощи като стоя до два на купон не я боля налииииии.Викам кво пи студено бе маме и тя с най - невинния си гласец -ми уиски с лед #CrazyА някоя цигарка викам не пална ли бе мило hahaha и тя -Их бе мамо те вс.толкова пушиха около мен че все едно и аз съм

# 531
  • в сърцата на децата <3
Цитат
И аз щях да питам това...Ужас Бонболинче, мен би ме било страх с такъв съсед. То не че вие можете да направите нещо де  Confused
Ми такива са ни законите в държавата... Първо трябва да изтрепе семейството си, че да го обявят за опасно луд и да го приберат.

Креми, стискам палци да ви се размине антибиотика... Аз от 7 години насам - сега в болницата ми биха 3 дни някакъв. Толкоз. Мъча си се, в редките пъти когато се разболявам, пия само витамини. Но за малката едва ли бих рискувала така. Моята дебела глава търпи всичко, но мишлето...

Да ви питам аз за клеевата тинктура - никъде не прочетох противопоказания при бременност и кърмене (на някои места се споменава непоносимост към пчелни продукти и факта, че е спиртен извлек, но освен тях - нямало проблем). Та дали ще е удачно да го пия? На малката не мисля да давам, ще си взима от кърмата, от моето  Mr. Green

# 532
  • при късмета
А, добър ден,
Малкия от днес е на градина и като се върнах, така ме мързеше, че сега се вдигам.Тази влага ще ме побълка.
Креми изопринозина е най-ефективния противовирусен препарат, който сме ползвали до момента.Тази година и аз, а при малкия действа безотказнд всеки път.Само го стрий хубаво и го давай с нещо сладко, например компот, горчи. При нас един блистер е около 9 лв. и за малкия стига за едно лечение.Обикновенно изписва по 3 на ден за не повече от 5 дни, а блистера мисля, че беше 20броя.
bonbolina, как минавате пред блока, това което разказваш си е страшно.
vio, прати повече от слънцето, дотук не стигнаааа
Марѝ, щом сваля Т, значи се оправя  Hug
На всички  Hug връщам се още да почета

# 533
  • UK
Привет!
На въпросите за АБ не мога да се включа, защото не съм запозната (виж ти, едно нещо, за което да не знам Mr. Green), а и не ги пия пък, когато ми изпишат, не ги купувам!
Аз се разходих до пощата, до магазина и така ми се приспааааа ама съм сложила едно пиле с ориз във фурната и сега трябва да го дебна, не че пецата няма да ми звънне да ми припомни, но да не е късно Joy Ръми при нас, иначе няма вятър и аз чух за /- /градуси уж и се екипирах Crazy излизайки навън, а тоооо топло дори, направо се сварих hahaha

# 534
Аз лично я пия в конски дози понякога клеевата тинктура, но като знам каква силна алергична реакция направих десетина дни след като родих, и то от торта или лимонада, акъл не смея да дам, Ангелче. Всичко е индивидуално.
И изопринозинът е най-добрият противовирусен, имуностимулиращ продукт, който съм ползвала. Grinning

# 535
  • Fort Worth, TX
А, добър ден,
Малкия от днес е на градина и като се върнах, така ме мързеше, че сега се вдигам.Тази влага ще ме побълка.
Креми изопринозина е най-ефективния противовирусен препарат, който сме ползвали до момента.Тази година и аз, а при малкия действа безотказнд всеки път.Само го стрий хубаво и го давай с нещо сладко, например компот, горчи. При нас един блистер е около 9 лв. и за малкия стига за едно лечение.Обикновенно изписва по 3 на ден за не повече от 5 дни, а блистера мисля, че беше 20броя.
bonbolina, как минавате пред блока, това което разказваш си е страшно.
vio, прати повече от слънцето, дотук не стигнаааа
Марѝ, щом сваля Т, значи се оправя  Hug
На всички  Hug връщам се още да почета
Нашия е на сироп.Изписан ни е за 10 дни.Малкия така му харесват сиропите нали са сладички, че само повтаря- Мамо дай още. ooooh! ooooh!

# 536
  • UK
Аз Имуностимулиращи продукти също не пия, защото имам проблеми със Щитовидната жлеза и съм чела, че не е препоръчително приема им, даже трябва да се избягват Thinking
Гледате ли ТВ, гледам времето по НТВ и малко съм ей така Shocked Уж градусите за сряда примерно ще са максималните 2-5 Thinking пък в Североизточна Бълг. да очакваме Shocked снегонавявания и снежни виелици #Crazy Че какви виелици при положителни температури newsm78 Туй ще да е някое ново явление явно у нас Joy
Лусито липсва нещо днес  newsm78

# 537
Върнахме се от прегледа - добре е младежа. Продължаваме АБ - то и в сряда пак да го чуят.
Обаче е някаква лудница в тая Трета градска. Трябва да ни прегледат в приемното, където е пълно с болни деца и цигани, чакащи за сведения!  ooooh! Седяхме отвън, където ни отвя перчемите, та общо -  взето трябваше да избираме дали да го заразят отново вътре или да настине навън.  Tired Дано не го повтори, че вече ще се гръмна честно ви казвам ... Praynig

И ние имахме един луд в блока /за щастие не го бях срещала, ние от 4 години живеем тука/, той почина миналата година. Беше ударил веднъж една от бабичките с чук по главата, добре че само я беше мацнал леко. Направо настръхвах като слизах при пощите долу! Родителите му бяха починали, казваха, че докато били живи го карали да си пие лекарствата и бил под контрол, но след това нямало кой да се занимава с него.

И така, изчезвам че това нахалното ме е задърпало ...  Tired

# 538
  • Талант на 2012,2013 г.
Изчистено, оправено, напазарувано, мъжете спят аз съм гроги...

мисля да дремна час и после ще видим едно черно дробче ще пръжна и една зелена салатка. Такава е поръчката.

синът само салата ще яде, майката ще види Laughing hahaha Joy

Дробчето е предназначено за таткото, че заради антибиотика сега не може да пие червеното вино...

# 539
  • София
Здравейте, момичета. Тук съм...

Днес имах час при фризьор в 10:00, аз закъснях с 8 минути, а тя въобще забрави... чаках 40 минути... След това дойде маникюристка и аз реших да направя и маникюр... После влязох да пазарувам и забравих да купя най-важните неща, мъжът ми звънна и ми свърши батерията... Той ме чакаше за обяд... Аз като се върнах му заявих, че днес не ям... Човека ми се скара - той е противник на диети... Казах му да не ме закача, че ще направя 10-дневния житен режим. Днес съм на 1 кисело мляко с плодове, един банан, 1 кафе... Утре ще съм само на течности, че е пълнолуние и на 27 започвам житния режим за 10 дена... Не казвам, че ще отслабна - важно да се прочистя... После ще мисля с коя диета да продължа, може да е бананова после....не знам...

Радвам се, че Ангелчето се появи...

На всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт