Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 848
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
marche14  Hug
daryl hana, Привет  bouquet

Пропускаме мача в София в петък ще гледаме по ТВ, за да сме на линия за тренировките другата седмица.

# 586
  • Талант на 2012,2013 г.
Радвам се да ви"видя", момичета...

Не ме натоварвате... Споделяйте. Hug Heart Eyes

# 587
  • Бургас
Да-докладвам-вместо-тити.Има-проблеми-с-компа-тези-дни.
Дарил,кураж,момиче! Hug
Марче,ще-ядеш-бой-накрая-с-тези-козунаци. Heart Eyes
Две-кила-ми-трябватнадолу,ама-къде-е-тази-воля-моминска? Laughing
Мари,чета-те-и-в-другата-тема.мина.ли-му-на-мъжа-ти-от-прегледа-на-т.нар.нероложка?

# 588
  • UK
 #Cussing out оф, мъжа ми е за бой  #Cussing out легна си с гръм и трясък събуди ме и заспа а аз се въртях, въртях и ко станах да се пуля пак пред компа, бясна съм #2gunfire
Ваничка  Hug и аз щях да си глътна граматиката Blush ооо и другите Hug появихте ли се Mr. Green

# 589
Ваничка 75, изплашена си. Мила, наша приятелко, няма страшно. Ларингита дава и висока температура. Това си е възпалено гърло, както при ангината.  Ще мине. Имате ли сливици? Изобщо не ни натоварваш!! Hug
Дарил Хана, всяка вечер изяждай по една порязаница бял хляб намазан обилно с масло и ....сол например. Знаеш ли какво е порязаница, ами дебела филия.

Ваничка75, и това ще мине.
Аз съм много боса за болестите.
Откакто се помня съм била болна 2 пъти, с вирус, без антибиотици, без нищо, дори нищо не пия.
И сега малкото ако се разболее, идея си нямам какво да давам. Иначе съм с 2 операции.
Не се притеснявайте, бъдете позитивни
Марче14- знам какво е порязаница, все пак идвам от малко село, което се води град, с 1200 жители в момента.
Славче70-  Hug.

# 590
  • Талант на 2012,2013 г.
Славче, не му минава. Температура няма, бактерията ще излекуваме дето има една дума ама кракът го боли. Трудно се обръща в леглото. по цели нощи не може да спи... Тази го осакати! #Cussing out

# 591
  • UK
Марче Hug тази порязница за Хана Hug за да трупне кг ли е? Божкеее ми на мен, трябва да ми забранят филиите тогава, Sickзащото аз съм наобратното искам да сваля hahaha а не да качвам кг Joy Хана много си готина, това на аватари си ти предполагам  Crazy а малкия сладур в подписа ти, за него думи нямам Heart Eyes
Мари аз направо се учудвам newsm78 нали Токуда е частна болница, а пък такова отношение  Shockedняпонятно ми е някак, тук във Варна има само държавни болници и по-приемам такова отношение #Crazy

# 592
  • София
Славче, не му минава. Температура няма, бактерията ще излекуваме дето има една дума ама кракът го боли. Трудно се обръща в леглото. по цели нощи не може да спи... Тази го осакати! #Cussing out
Мари,ясно е, че трябва да го види лекар невролог. Не зная ,колко може да ходи твоя човек, колко е в движение... Но има един добър лекар доц Генов във ВМА - неврологията. Ако не се лъжа, е и Началник неврл.отделение. Има и частен кабинет, близо е до Пирогов. Ако отидеш и говориш и му предложиш да го вземете с колата да дойде и да го прегледа на място....???? Да предпише други лекарства, ами не зная ....опитай. Човешки да ви разбере....ох не зная, ако имах картечница, така съм им набрала  #2gunfire
Марче14- знам какво е порязаница, все пак идвам от малко село, което се води град, с 1200 жители в момента.
Та това си е голям град, В.Търново! Започвай  с порязаницата и маслото. След един месец, пък ни кажи.
Коконче, ние с теб сме на глад и мизерия. Утре само вода.

# 593
  • UK
Ау Марче Hug как ме разбра само от половин дума  Crazy Ама, как само вода Shocked аз до довечера ще съм умряла Rolling Eyes от глад Joy хади, лягам пак, отивам да прегръщам чаршафите и дано заспа Praynig лека ви нощ мили-мои дружки  Hug

# 594
Добро утро, момичета мили.
И днес съм ,,рано пиле...'', преди седем съм станала и вече привършвам с кафето, задачките ме ,,гонят'' по петите и след малко скачам ... Но първо да ви погледна ...

Чета ви и съпреживявам случващото ви се....
Милите ми вие, млади (и не толкова) майчета , връщате ме години назад, когато живеех почти автоматично, в мислите ми бяха само децата, работата, задълженията ....
Мнооого е трудно да бъдеш  многоръкия Шива, но  човек се справя някак си, къде по-добре, къде не съвсем ...

Нямам време и днес за подробности.
Пожелавам ви спокоен ден, по-добър от предишните.

# 595
Аз нали съм по списъците и организацията, всичко трябва да ми е в ред.
Добро ви утро,красотни!
Марче14,   love001 прекрасен човек си ти! Не ме махай от домовата книга...Тук съм,тууук!... Е,малко отстъствах,ама малко и там нямаше нет.
Даже се присъединявам към лунуващите днес. Ха да видим, ще се издържи ли ...
Тази сутрин мъгливо,дъждовно и неприветливо,ама нека в душите ни да е светло! Нали имаше една притча за човек,който загубил ключа от къщата си и излязъл да го търси на улицата...Приятелят го попитал защо търси навън,като е сигурен,че го е изпуснал в къщи. Ами,защото навън е по-светло,казал той...Та така,светлината е в нас,самите! Днешното ми желание е,всички ние да я видим и  почувстваме!
Хубав ден,момичета!  Hug

# 596
  • Fort Worth, TX
И аз съм си тук.
Рапорт даден!!!
Мъча се да ви опозная и съм се заровила в старите теми.
Не съм и на себе си.
Толкова много неща ми се случват, чудя се да плача ли да се радвам ли...
На фона на някои истории тук, като на Мари и Ангелчето, моите са бели кахъри.
Мари, и аз стискам палци, виждам каква любов струи от твоето семейство. Всичко ще се нареди, само малко търпение и вяра. Hug
Прясна си скъпа още прясна.Ще мине и после сама ще си викаш как може да съм била такава овца.Сега каквото и да ти се казва файда няма.Просто трябва да мине време, да позараснат раните.Важното е ти и детето да сте здрави.Желая ти да срещнеш истински мъж, с който да разбереш наистина какво значи любов, уважение и да създадате едно истинско семейство.Радвай се, че се отърва на време.

Аз забравих, че трябваше да съм на сок само.Голяма съм патка. ooooh!Почнах на дребния АБ.Няма да го чакам повече да ми втасва.

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 10:00 от Креми Анев

# 597
  • София
Здравейте и от мен!

Радвам се да видя всичките... daryl hana, Креми, Ерма, Марче, Джили, Коконче, Славче, Мари, Ваничка75..

Днес заведох малкия на училище , чакахме 30 минути, трябваше да е заместваща госпожа (от 2-ра смяна, казали са ни още в петък), обаче милата забравила за нас, звънях на нея... извини се по телефон и  ... се прибрахме. Развали ми плановете Crossing Arms

От глад ми се вие свят с това кръвно 90 на 60... Хапнах ч банан и 10-на фъстъка..., сега ще пийна едно кафе... Заредих се с плодове, сега само да зглобя сокоизтисквачката...

Дарил Хана, присъединявам се към мнението на Креми:
[Просто трябва да мине време, да позараснат раните.Важното е ти и детето да сте здрави.Желая ти да срещнеш истински мъж, с който да разбереш наистина какво значи любов, уважение и да създадате едно истинско семейство.Радвай се, че се отърва на време.

[/color]

Мари, и аз мисля, че трябва да го прегледа друг лекар... Praynig

Ваничка75, да оздравявате, всичко ще мине... Peace

Колко ми се спи само...

С това местене не мога да намеря една книжчица от гофретница с рецепти за гофрети. Петьо вече няколко дни ме тормози... как не съм записала в тефтерчето... Някой да има идея за тестото за гофрети?

# 598

С това местене не мога да намеря една книжчица от гофретница с рецепти за гофрети. Петьо вече няколко дни ме тормози... как не съм записала в тефтерчето... Някой да има идея за тестото за гофрети?

luss, Hug
Скрит текст:
Продукти: /хрупкави гофрети/

1 ч.ч. и 2 ч.л. брашно
3 ч.л. захар
1 ч.ч. прясно мляко
2 яйца
1/2 ч.ч меко масло
1 ванилия

Приготовление:

Включете гофретника да загрява.

Отделете белтъците на яйцата от жълтъците. Разбийте жълтъците със захарта и маслото. Добавете млякото и ванилията. Разбийте отново. Сипете и брашното и разбъркайте, докато сместа не стане гладка и хомогенна.

В друга купа разбийте белтъците на сняг. Добавете ги към останалата смес.

Използвайте черпак, за да гребнете от тестото и да го изсипете върху добре загрятите плочи на гофретника.

Рецепта № 2 : /лесни/
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
яйца - 2 броя големи
брашно - 2 чаши
прясно мляко - 1 и 1/3 чаши
олио - 1/2 чаша растително
захар - 1 супена лъжица
бакпулвер - 4 чаени лъжици
сол - 1/4 чаена лъжичка

ПРИГОТОВЛЕНИЕ:

Загрейте уреда за гофрети (ако нямате в някакъв друг уред).
Двете яйца се разбиват в голяма купа.
Постепенно се добавят прясното мляко, брашното, олиото, подправките и се разбърква до получаване на хомогенна смес.
Загрейте предварително гофретника. Изсипете в него 2/3 от сместа и печете 5 минути (ако е нужно и повече).
Готовата вафла се вади внимателно и се изпича другата част от сместа.

Така получените гофрети сервирайте с масло, сметана, топинг по избор или шоколад.
И още 8 рецепти-по избор  Laughing
http://vkusnotiiki.net/%D0%B3%D0%BE%D1%84%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B … BF%D1%82%D0%B8/35

# 599
  • София
Ерма,   bouquet Hug Hug Hug
Преписвам втората рецепта и отивам да готвя Peace

Общи условия

Активация на акаунт