Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Хоп-троп, ето ме и мен!  Hug
Чета ви най-редовно, но от няколко дни вечер интернета ни е страааашно бавен.  #Cussing out
Ваничка, настръхнах като те прочетох. Дано повече не се повтаря.  Hug
Говорите си за елда. И в моята отчетна се говори за елда при захранването на бебето. Та сега съвсем се навих да опитам какво е това чудо. По-запознатите бихте ли споделили конкретна марка, че в отчетната момичетата, които обичат елда казаха, че имало по-хубава и друга, която и те не харесвали.  Hug
При нас едно и също - беба расте, яде. Чакаме хубавото време да тръгнем по разходки, че тези дни при нас е дъждовно, мъгливо.
Славче, ти само 2кг ли имаш да сваляш? Ех, кога ли ще ги докарам и аз до там?  ooooh! Догодина може би.  Laughing
Хубав ден на всички!  Hug

# 601
Хайде и аз да драсна нещо ...

Ванче, аз изживях същото предната събота, само че моето не може да говори /не иска по - точно, но това е друг въпрос/ и се събуждаше с невероятен рев, пресипнал и си бъркаше в устата, явно опитвайки се да си помогне да диша. Направо се ми се опъна косъма! Баш ужас си е!

А вие с вашите 2 - 5 кила направо се скрийте - имам десетина поне да сваля! В болницата от притеснение почти не съм яла, вечерях в 6, когато и той е бил добре, и не ми е правило впечатление. А сега като сме си вкъщи все ми се яде!  ooooh!

Имам малко работа по обяд, а не приличам на нищо! Нито вежди съм си оправила, нито нокти, най - мразя така ...  Tired

# 602
  • при късмета
Добро утро, в това ужасно време.
Мари, то че трябва да го види друг лекар момчето, трябва. Ако сте сигурни, че има дископатия, може да го боли от инфекцията. И аз имам и назад писах, че грипа ме удари в кръста и тазобедрените стави.Мен и вирусните инфекции и бактериялните ме удрят в най-слабото място.Просто като има някаква инфекция тя възпалява затиснатите нерви. И това влажно време доприняса за болки от дископатия.Лекувайте инфекцията, че ви е по-важно.
Ей мъ на, откак бях с Т миналата седмица, не мога да стана без одеяло около кръста, така се движа из къщи.
vanichka75, да се оправя малчо, здравата те е уплашил.
Няма по-гадно изживяване от болно дете, предпочитам аз да не мога да мръдна отколкото детето да е болно.
 Hug на всички, че стана дълго

# 603
  • София
Я, как всички се появихте! Ама, ред трябва в тази къща, ама ха!! Ред му е майката! Болните да оздравяват вече!
Добро утро!  Hug
Пия кафето и се чудя как да излизам в този дъжд и къде да хващам? Днес нали сме на глад и мизерия само, вие сте започнали с рецептите....несериозна работа сте. Само Славчето е в кондиция с кг. Славчееее, къде е онази котка красива, ти нали имаше котка, котарак ли беше...от къде я взе?
Ай, чаУ ви! Поздрав!  Hug

# 604
  • Fort Worth, TX
Аз никога не съм практикувала диета при пълнолуние.Направо изключих и си замезих с две черни филии и малко кашкавал. Mr. Green

# 605
  • при късмета
Креми само подкокоросваш другите - утре всички на сок - а после тайно си ядеш, а  Joy

# 606
  • Талант на 2012,2013 г.
Хм... А добро утро...

Мама Коко много полезна информация си ми дала, благодаря Hug Heart Eyes

Аз изпуснах диетата лунна май... ядох мюсли с кисело мляко току-що... Blush

Бяхме на превръзка...още тече раната от едно местенце. До кога ще видим. Мисля си, че инфекцията също има важна роля.

Антибиотика ще го пие 10 дни.

времето навън е ужасно. Мразя студените дъждове... smile3513

Това с ларингитите е много гадно. Изживявала съм го с моите деца... те като малки често правеха ларингити. Лягат вечер няма нищо и посред нощите към 4-5 часа ставаше страшно... ooooh!

# 607
  • Пловдив
Минавам само да рапортувам, че дребното е по-добре, спа що годе спокойно. Диагнозата ние Ларингит със задух + вирусче. Ще го оставя на баща му и тръгвам по задачи хем да подишам малко въздух.
Лек ден на всички.

# 608
  • Fort Worth, TX
Креми само подкокоросваш другите - утре всички на сок - а после тайно си ядеш, а  Joy
Забравих.Това не се брои.Ся ще се самонакажа с още 1 филия, а може и с блокче черен шоколад. Mr. Green

# 609
  • София
Ерма,   bouquet Hug Hug Hug
Преписвам втората рецепта и отивам да готвя Peace

Още един път благодаря за рецептата. Много е е вкусна, жалко че са получили само 9 бройки Peace

# 610
Аз няма да кажа с какво се самонаказах за обяд, че ще ме изгоните!  Blush Mr. Green

# 611
luss, Hug радвам се! Значи,като мине пълнолунието - двойна дозичка !  Laughing
И аз не издържах на сокове само,уф... Embarassed Всеки месец има пълнолуние и реших да дам шанс на някое следващо!  Joy
Много се радвам като чета,че болничките мъничета са по-добре! Както казват възрастните-каквото дойде,да минава бързо и леко!  Peace
Доста е дъждовно днес при нас,но излизам да преведа малка сумичка на нашата съгражданка Ани! Дано се съберат по-бързо парите и се излекува момичето,да се радва на малкото си слънчице и то на нея!  Praynig
На всички вас голяяяяяма  Hug

# 612
  • София
Гофретите са свършили.....  Петьо изяде 2 и 2 запазих за вечерята. Другите нъжът и Миленка ги похапнали на обяд и сега излизат.... Една и половина със шоколад, а една със майонеза, шунка, кашкавал и малко руска салата....ммммм, щях да умра, но с усмивка ги гледах и пих чиста гола вода Whistling

# 613
Люси, железна си, как се удържа? Браво на теб!
Вие снощи ме изчкахте да легна и се сбрахте на раздумка, а? Добре че беше Марчето да ви призове,  че съвсем ни забравихте!
Ваничка, ужасно е това, което ви се е случило  Sad
Дарил Хана,  Hug
На лунуващите успех!

# 614
ДОкато ви изчета и то минало обед.Ха добър ви ден!
Никога не съм лунувала,ама аз и не мога безабсолютно нищо да хапна,че кръвното ще го направя 20/40.
Ваничка,бррррр.
Утре /както казах вчера/ съм на интервю.По закона на Мърфи за пълните хора  Wink естествено влизам само в един елегантен панталон.Лошо няма,ама и св.Карък е с мен и за капак ми дойде-съответно ще ми гръмне шкембето и ми стиска.Как ще издържа утре и и идея си нямам

Общи условия

Активация на акаунт