Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 839
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.Варна
Рапортувам и аз.Тук съм и ви чета през деня от време на време.Вечер ми е невъзможно да се добера до компа в къщи.Браво на Люси за ината и волята.Валенце- моете момченце е с три пъти пукана глава /естествено айде в спешното и под налюдение/ две операции от херния ,една за вадене на трите сливици по спешност и една на двете очички така че напълно те разбирам как си се чувствала. HugТъкмо мислех ,че приключих с операционните и упойките и се наложи да вадим сливици по спешност и на кака му,а тя голяма и толкова я боля горката.Тя плаче без глас и ме гледа в очите ,а брат и я прегърнал и я успокоява ,че нали е минал по този път утре ще е по добре. JoyСтана ми толкова мило тогава-кръвта вода не става.Аз съм една дете и бях твърдо решила ,че няма да остана само с едно.През всички тези перипети минавам стиснала зъби и запазвам самообладание ,но в момента в който всичко мине и минат два три дни се разтрепервам и ми трябва малко време/ часове  защото вече са ми приготвили слъдващата ситуация/ да се окопитя.Рапорт даден ,надявам се и приет.Цунки на всички от една домакиня под прикритие.  bouquet

# 616
Леле, Плами, толкова много перипетии с момченцето ти... Tired
А за двете деца аз също съм твърдо "за". Ние сме две сестри и винаги сме заедно и се подкрепяме, дори и сега, на дърти години. Мъжът ми е едно дете и му е много трудно. Има безброй приятели, ама не е същото. Та съм решила и аз още поне едно да имам, ама да видим кога, пък дано да е по - скоро  Praynig

# 617
  • На планетата земя
Здравейте домакини!
Да се разпиша малко и аз.Чета ви почти редовно,но все не успявам да се разпиша.Децата ми изискват 100% от вниманието ми,като сложа и останалата домакинска работа и той денят минал.Пък може и да не съм оправна,знам ли... Иначе и аз съм на мнение,че е по-хубаво децата да са 2 или 3,едно е да имаш подкрепа от роднина,друго от приятели дето не се знае и колко са ти приятели.
Че то в днешно време трудно е човек да се довери на някого,моите верни приятели от детинските години се разбягаха по чужбина и никой не се връща.
Иначе мръднахме малко до магазина,готвих,прах,чистих и ей сега ще му врътна една баница,ама да не приказвам много,че гледам и гладуващи има.Аз на диетата не устоях,мразя се #2gunfire #2gunfire #2gunfire,ама ще почвам отначало,че пролет се задава.
Желая ви ползотворен ден! Hug

# 618
И аз се явявам Simple SmileПонеже не помня да съм се представяла,че да ви кажа малко и за мен.Казвам се Станислава.След няколко дни ставам на 30 год.Учител съм по български език и литература,работя в училище.Бременна съм в 7-ми месец с термин 22 май.Тогава чакаме нашия първороден син.От Стара Загора съм,но любовта ме доведе в Казанлък и вече втора година съм в града на розите.Имам страхотен мъж(не ми е съпруг все още,само сме сгодени),който се грижи в пъти повече за мен,отколкото е необходимо.Все още ходя на работа и затова не винаги ми остава време да пиша в темичката винаги.Иначе я чета и преживявам всичко с вас  bouquet

# 619
  • планетата Земя
Ха,добър ден
Днес при нас един дъжд,а ние точно днес имахме работа,та се размотавахме с чадърите като лудите

Който иска бебе,да заповяда в бебеправещата ни тема

# 620
  • при късмета
Момичета, да питам, пък някой може да знае.
Единственото градинско цвете, което имам е розовите каранфилчета, които миришат много силно и хубаво. До миналата година имах от две места и сега ми оцеля само едининя.Оказва се, че има такива карамфили които са двугодишни, а не многогодишни.На това коренче което имам има много нови израстъци, които ще цъфтят и вече излизат още. Цъфтят рано, април. Та питането ми е, кога е време да измъкна някое от новите филизчета, да го топна във вода да пусне по силни корени. Искам да го размножа. Отивам за дребния после ще "дойда" пак.

# 621
Ха,добър ден
Днес при нас един дъжд,а ние точно днес имахме работа,та се размотавахме с чадърите като лудите

Който иска бебе,да заповяда в бебеправещата ни тема
Миленка, аз надничам доста редовно там, но не съм се разписала все още... Викаш, приемате нови, а Wink

# 622
Пак минавам да ви нагледам ,да компенсирам пропуснатите дни  Wink.
Около обяд се каних 2 часа да изляза,че валеше доста. Накрая се реших,повървях 5 минутки,а дъждът спря. Нали за добра кауза ,ето и времето помага!  Hug
bonbolina, утре имаш от мен стиснати палци!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Чела съм,че числото 27 е хубаво!На късмет да ти е! А,че те стяга панталона-да не ти пука...нали не кандидатстваш във "Визаж"  Laughing
Sta_di,  Hug Най-любимите ми учители са били тези по български език и литература-емоционални и много интересни.Пазя още толкова обич в сърцето си за тях...
 luss,  Hug ти си гордостта на темата! Еххх,на младини и аз имах воля,ама къде е сега?
 Hug Hug Hug

# 623
И аз тук. Как сте всички?
Досега обикалях да подавам документи, то за детски, ама това го нямало, тичай, после за осигуровки, пак тичай и резултата от целия ми пълноценен ден е, че имам да нося още два документа. ooooh!

Абе гладуващите уж гладуват, ама тая хапнала нещо, другата забравила...странна работа...
Бонболина- успех на интервюто. Кво да стане. Най- много да ти се спраска копчето. Ха ха..Майтапя се. И аз обикалям, но нищо не става. Стискам ти палчета!
Моят хумор е малко черен и само аз и моята най- добра приятелка си го разбираме.
Тук толкова хубаво да беше времето, но заваля и притъмня сега.
И малко позитивизъм- оправили са ми климатика и довечера съм на гости. Трябва да се къпя, че след това препускане...а така ме мързи...

Целувки на всички!!!

П.П. Малкия лепнал конюнктивит в яслата. ooooh! Две години сами си го гледахме, само веднъж беше болен, имаше разстройство, като беше на 40 дни, щото някоя роднина го е пипала с мръсни ръце, та лежахме в инф. отд. Откакто тръгна на тая ясла, два пъти боледува- хреми и т.н., но не беше сериозно. Сега и това. Пуу.

И аз искам от пуйката, питката  не я ща, да има за вас. Peace

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 18:22 от daryl hana

# 624
Благодаря,Ерма.И на мен винаги са ми били любимите учители,една такава много емоционална и одухотворена личност ме накара да се влюбя в литературата Simple Smile

# 625
  • планетата Земя
vio ,как да не приемаме?  Hug

# 626
  • в сърцата на децата <3
Sta_di, ей колежка  Hug Нищо, че не си работя по специалността  Mr. Green
Как сте момичета? Хайде заради диетуващите ще споделя какво готвя днес в скрит текст.
Внимание - съдържа меню - пощеливите да не четат  Laughing
Скрит текст:
Една много вкусна домашна пуйка с домашно кисело зеленце къкри на котлона, а във фурната - топла питка с масълце. Напоследък рядко ми идва музата за готвене, ама като дойде...По-късно снимки  Heart Eyes

# 627
  • Fort Worth, TX
С пуйката не можеш да ме съблазниш, но с питката Laughing Laughing LaughingОбожавам всичко що е тесто, калорично и вредно. Laughing

# 628
  • планетата Земя
Ангелче,аз бих гътнала и двете  Joy
Ние днес ще го караме диетично.Къкри рибена чорба на котлона

# 629
  • Пловдив
Ангелче, хвърли една порция на сам.
Sta_di, привет.  bouquet

Това с лунната диета съм го пробвала няколко пъти и все неуспешно. Снощи съм заспала почти към 06.00 и бая соленки хапнах. Малко да се успокои положението и ще почвам май разделно хранене, че ми пасва най-добре. Няма да готвя за тази вечер ще караме на сухоежбина, а за утре е на пазарувано и ще изпълня заявката на дребното.

Общи условия

Активация на акаунт