Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 650
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Ехооо, здравейте домакини.
Отбивам се на вечерен ,,отчет'', че след малко се прибира съпружето и време за форум няма да има.

Днес съм по домашни задачки и около дома. Преди малко се прибрах от пазар- купувах детски книжки за внучките. Скъпотия голяма, направо безбожници. Цени ,,народни''  направо - детски книжки по 30-тина та и 40 лв, срамота направо. Най-евтините по 2-3-5 лв, но те са си направо еднодневки.

Ангелче, мило момиче, как смогваш с всичко  та и готвиш, та даже и питка правиш. Възхищавам ти се, дано половинката ти те оцени. Но ако питаш мен, работата понякога може и да почака, намирай време и за себе си.

Опс, звъни се.
Свърши ми писането.
Хубава и спокойна вечер !

# 631
  • Бургас
Ей,сега-го-убих-това-Ангелче!!! #2gunfire
Нарочно-нищо-не-сготвих-и-не-купих,а-сега-ми-текат-лигите. Grinning
Аз-за-разлика-от-Креми-обожавам-пуйка-с-кисело-зеленце.
И-питка-с-масло-обичам. Heart Eyes
Ииии,значи!

Марче,котката-е-супер,благодаря,че-попита.Взехме-я,буквално-си-я-взехме-преди-6-години-от-един-човек,който-ги-развъждаше,но-ги-гледаше-лошо.Идеята-беше-да-поохраним-и-изкъпем-бедното-мъниче.Тогава-тя-беше-на-4-месеца-и-няма-да-ви-казвам-как-изглеждаше. Cry
След-месец-стопанинът-и-си-я-поиска-обратно,но-трябваше-да-премине-през-трупа-на-домакинята-Славка,че-да-я-вземе. Close
И-така-Маруся-остана-в-къщи-до-ден-днешен.

# 632
Аз днес не съм готвила,че съм си мома англичанка,мъжо е наряд 24-часов.Направих само един сладкиш- фъч се казва или някогашното негърско дупе.

# 633
  • при късмета
Днес и аз не съм готвила, имам супа топчета и мусака.
Дребния е дал за утре поръчка спагети, а аз да ги направя по-"диетични" реших и едни картофени кюфтета да направя, че отдавна не съм.Този път ще ви покажа и снимки, ама това утре.
И аз имах котка  Cry  наложи се да я приспим точно когато разбрах, че съм бременна, бъбреците му бяха отказали  Sad Още ми е мъчно и за него и за майка му.
Никой ли не гледа градински цветя?

# 634
  • Fort Worth, TX
Аз сея всяка пролет.Терасата в Плд ми е една малка градинка.Петунии, сакъзчета, турти наблягам на тези.Това лято съм решила да добавя телефончета и летен гербер.

# 635
  • при късмета
Пак да питам: да знаеш кога е подходящо време за развъждане на градинските каранфили?
Имат вече нови чепки, сега ли да ги топна във вода да пуснат корени или по-натам?

# 636
  • в сърцата на децата <3
Аааа, без недоволни  Naughty Предупредих  Hug
Ама тоя пуяк ми отмъсти за смъртта си - от 12 на обяд го варих до преди 30 минути - ми още има какво да се желае...
Креми, добре дошла си по абсолютно всяко време, ако се забързаш дори ще завариш от питката  Hug Всички останали пловдивчанки - тоже! Останалите - може да се пробвате да дойдете, но не гарантирам, че ще е останало  Mr. Green
djily, да намирам време за кой? Тоя не го познавам  Laughing Пък и сега с малката - съвсем... Но ми се полага сега малко да се грижа и за домочадието, докато ходех на работа служебното ми положение изискваше да съм с безупречен вид, та фризьори, маникюристи - ежеседмично.

# 637
  • планетата Земя
Мама-коко,аз съм много зле с цветята

Креми,като тръгнеш да засаждаш твоите ще пишеш ли и тук?Искам и аз да засадя.Източна или западна тераса е по-добре?Разсад ли си правиш или го купуваш?

# 638
  • при късмета
Аз досега с градински не съм се захващала стайни имам.Тези каранфили миришат невероятно.
После ще ви нагледам, малкия дава зор да играе на компютъра.

# 639
  • Fort Worth, TX
Мама-коко,аз съм много зле с цветята

Креми,като тръгнеш да засаждаш твоите ще пишеш ли и тук?Искам и аз да засадя.Източна или западна тераса е по-добре?Разсад ли си правиш или го купуваш?
И двете са ок, щото няма да ги греее почти  целодневно както се получава на моята южна тераса.Винаги ги купувам готови.Миналата се мъчих да си правя разсад, ама не стана.Ще пиша и ще ги покажа даже.

# 640
  • планетата Земя
Креми,задължително пиши тук като започнеш да се подготвяш,за да се замъкна и аз.Че трябва и сандъчета да си взема,че нямам.
От къде взимаш разсад на добра цена?Като за първескиня  Joy кои цветя ще ми препоръчаш.

# 641
Имах си разкошни карамфили в двора, но кучето ги изяде, а останалото счита, че е за кършене, лягане и мачкане. Тая година смятам да опитам с райграс., пък да видим. Може да се окаже, че не е необходимо и да го стрижа. Joy

# 642
  • Пловдив
Нямам много опит в цветя, но моите сандъчета си засаждам калдъръмчета.

# 643
  • Fort Worth, TX
Да ти кажа от с.Труд ги вземам.Там има много разсадници.Петуниите и сакъзчетата са супер непретенциозни.Обаче освен поливане трябва торене и пръскане с/у въшки, брашнеста мана и други вредители.Като дойде време ще ти кажа.

# 644
  • София
Добър вечер...

И аз само се заканвам с тези диети... Twisted Evil #2gunfire

Вашата гордост се усра преди 2 часа  Embarassed EmbarassedМъжът донесе червен хайвер, сельодка, направи филийки с хайверчето, изчисти рибката и ме покани.... Ех, на гофрети издържах - на това не можах да устоя... Но няма... утре продължавам мъките по свалянето на килца... Търся термос... Разделих жито на 10 части... Мъжът обеща да не ме съблазнява повече Crossing Arms

Между другото, ако има почитатели на руски магазин, още 2 дена има намаление на червен хайвер - 9.90 за 140 грама.

Общи условия

Активация на акаунт