Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 648
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Луси,простено-ти-е!Това-си-е-деликатес.
Хора,много-ми-е-мъчно-за-сина-ми. Cry
Нямам-търпение-да-дойде-или-ние-да-отидем-и-да-го-прегърна. Hug
Аз-чветя-не-гледам-с-изклучение-на-една-палма,защото-Мурка-ги-яде-и-после-повръща,а-не-дай-Боже-да-се-отрови.Обаче-завиждам-на-всички,които-имат-цветя. Heart Eyes

# 646
  • Талант на 2012,2013 г.
Но ти пък имаш Мурка. Аз все още тъгувам за черното злато, което гледах четири денонощия. Имам си го на снимки само...

ноооо синчето ми е по-важно и по си го обичам. Трябваше да избирам. Иначе котарака ми оправи бенджамина ама карай...

Не тъгувай, Славче нали е добре детенцето. това е най-важното. Hug Heart Eyes

# 647
  • UK
Здравейте милички  Hug
И аз си имам котенце, сиво и раирано  Joy ама ни едно цвете не ми е изяла до днес Wink даже е много послушна, отива гали ги с мустак ииии дотам, на мама слънчицето е тя  Mr. Green
Утре ще ви сложа снимки да ми видите мамината глезанка Blush
Днес много хойкане, много нещо, крачката ми се умориха ooooh! а и снощи не можах да спя, та с две думи гроги съм и след малко смятам да се изнасям към сладката страна на сънищата. Утре ще компенсирам откъм присъствие и ще ви изчета   bouquet

# 648
  • при късмета
Такъв лигльо, като котарака няма, детето не ми е толкова капризно. Котката стоеше само на ръце, майка с едната ръка бърка манджата с другата го държи ooooh!Спеше на възглавницата, целия в/у нея, като ти избутва главата с лапите. Това лятото, зимата с главата на възглавницата и завит. Като евентуално реши да не е на ръцете ти, от там където е легнал с топ не можеш да го мръднеш. А и гледаше телевизия. Беше голям капризник, но още ми е много мъчно.Майка му умря преди 20 години и за нея ми е мъчно.По тази причина повече не искам да гледам животни, много се привързвам

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 22:11 от мама-коко

# 649
И ние имахме котка, една седмица преди да родя я дадохме на приятелско семейство на свекърва ми да я гледат на село. От тогава не съм я виждала. Мъчно ми беше, но не мога да си представя да гледам бебе и котка на едно място.
Цветя имам две - три, едни зелени, които не цъфтят, не знам как се казват. И една палма, драцена мисля и беше името. Тя е много хубава, стана висока и една такава...разлистена.
Люси, утре ще издържиш на лунуването  Hug

# 650
  • Пловдив
vio, сега се сетих да те попитам Как са сестра ти и дечицата?

# 651
Предполагам, че питаш във връзка със загубата, която преживяха наскоро - добре са, благодаря че попита  Hug Сестра ми на работа, децата на училище - всичко на външен вид е нормално. Децата не говорят много - много за случилото се (той не им беше баща). Почти всеки ден идват у нас, играят с малкия, учим, пишем домашни и така...Животът си върви...

# 652
  • Пловдив
Предполагам, че питаш във връзка със загубата, която преживяха наскоро - добре са, благодаря че попита  Hug Сестра ми на работа, децата на училище - всичко на външен вид е нормално. Децата не говорят много - много за случилото се (той не им беше баща). Почти всеки ден идват у нас, играят с малкия, учим, пишем домашни и така...Животът си върви...

Hug Hug Hug

# 653
  • София
Ха така, хоп, троп и аз съм тук!  Hug Как ви събрах набързо, ще ми се губите, не става и не се опитвайте. Аз нали съм по професия икономист, всичко трябва да ми е точно. Не съм се представяла досега...та като сте почнали да ви кажа, че съм завършила МИО, работила като стоковед във Външна търговия, 100 години. Сега съм на 105 г ама вие нали си знаете...това е стара тайна. Който не знае имам втори брак изключително сполучлив, рядко срещано явление е май. /бях вдовица, ама сега не съм/. Дете - едно, а стига толкоЗ. Сама съм и ми е много хубаво. Гле- за-на  съм!
Бонболинка, стискам палци. Ако много го иска, да става, пък каквото ще да е.
Ста-ди ще си имаме бебе. Ще бъдем добри орисници!  Hug
Креми, един път ви казах, че имам 25 или 27 сандъка с китки на терасата. Сега са на стълбите и гледам и внимавам, за първи път да ги опазя. Сакъзчета са. Нещо не ми се получават грижите, що така...На пролет май ще правя нови.
Сега, след дълго ходене днес из софийските улици влезнах в книжарница "Хеликон" и там се купих книжки, но и една книжка за шоколадови сладкиши адаптирана за бълг.варианти. "Шоколад за модерни хора". GOURMET.  Разбира се , че купих, щот съм на диета.  Mr. Green Чудни са!!  Валенцето, да ми се появи на ЛС и да ми пише къде живее, защото ще и изпратя като подарък една такава книжка. Купила съм ѝ. Край, казах! Думата ми на две, не става! Тя има талант и трябва да го разработва и развива. Друго не съм купила.
Пуйка ям всякаква, та да си знае тази другарка ,дет`я е готвила.
Цял ден съм на сок и вода и съм озверяла. Вие сте несериозни. П....бах се! Повече , нъц!
ЧаУ ви!  Heart Eyes Hug

# 654
Рече и отсече. Twisted Evil

Абе май не е конюнктивит като го видях.
Според мен е ударен или му е бръкнато в окото.
Дясното око е лилаво мораво отгоре и отдолу, на лявото нищо му няма. Иначе отвътре и двата му клепача бяха червено морави, но сега почнаха да се избистрят. Нито има сълзене, нито се чеше.
Не знам вече.

Ние имахме коте, улично, но се изгуби. Роди си котенцата на спалнята ни преди години, лошо ми стана.
И хъскита имахме. Първото се откъсна от синджира, докато му сковем къщичка, второто скоро го подарихме, понеже стопанина му абдикира от грижите.
Гостито добре си го изкарах. Малчо като ме видя 5 минути стоя в мен. И дотам. Поне утре ще е при мен. Heart Eyes

# 655
  • София
Yes !  Simple Smile

# 656
Ставай,народе,ставай!!!!
Аз почти не съм спала и съм вече от час и половина скочила.Свеки от десетина дни е с болки ниско долу и все не могат да разберат от какво-то не бе уж цистит,та гъбички,та миоми...сега уж е за гастроентеролог  ooooh! па жената каза че я боли и не може да спи.и снощи едно кръвно като вдигна,бърз помощ викахме и т.н.луда работа.
Славче,писето ми е адаш.  Heart Eyes
Като бременеех и в първата  година от раждането на малката бях разделена с моя и живеех при мама.Имах два котарака-персиец и полуперсиец.И за миг не ни е минавало през ум да махаме някой от тях-все пак са домашни,ваксинирани и т.н.2 месеца преди да се роди малката не ги допускахме в нейната стая,като се роди също.КАто взе да пълзи и нямаше как вече се срещнаха.Те не я отразяваха,но тя бе много въодушевена .За жалост единия почина от старост предишната коледа,а другия си е в апартамента на майка.Е,няма такъв кеф като отидем-много си играят.
Дарил,да не е бъркал в очите с мръсни ръце?
Цветя не умея,ама и не ме влече да отглеждам.ММ го прави страхотно,аз само ги поливам.
Олях се като за добро утро!за бонус снимки на котаците

Перисеца,Алекс,който почина-

и сегашния Джеси-

# 657
  • в сърцата на децата <3
Ох, пухчета сладкииии....  Hug
Нашия Котьо го дадох на нашите да го гледат някой месец, че нали е съвсем малък и още беснее... Но те така са го отпуснали, че не знам как ще го гледам с малката - съска, хапе, дере... А не беше такова злобно котенце!  Tired

Днес с малката ще ходим на консултация и ваксина. Не искам да ѝ слагат такива гадости! Ми не искам пък!!! Ама няма после да я вземат на градина без ваксините. Много съм притеснена...

# 658
  • София
Здравейте и от мен!

Сутрешното ядене мина добре. Искам да кажа, че 100 грама запарено жито е абсолютно достатъчно за 1 ден + 1 ябълка + 3 ореха.... Сега ще чакам обяда Mr. Green

Малкия започва да става все по-рано и по-рано. Днес уж сложих часовника още с 15 минути по-рано да си направя упражнения, да напиша задачи за деня, да обърна внимание на мен. Събуждах го към 7:30. Почна сам да става в 7:00, днес стана в 6:30... Ама ха... Аз да не лягам тогава Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз съм любител на котки... Ама мъжо каза - не! #2gunfire никакви животинки вкъщи.... Naughty Confused

На връщане купих нов кантар, че стария сдава багажа... И разлика е 2 кила newsm78 Май ще оставя стария, че показва 66, а на новия 68... CryLaughing Laughing Laughing

На всички хубав и успешен ден!!!

Марче, ти си нашата гордост. Усмихна ли ти се днес кантарчето след вчерашния сок? Wink

# 659
  • при късмета
Добро утро,
пак поспах като се върнах от градината.Защо не мога да си държа отворени в последно време newsm78
Сложих да варя картофи и след малко се захващам с кюфтетата, много играчка, ама мнооого вкусно.
luss, сменяй кантарите докато намериш, този който те устройва  Laughing
bonbolina, успех
daryl hana, не разбрах това с окото на детето ли?
Мойта котка ако беше жива, като се роди детето и аз нямаше да я махна. Той се беше родил вкъщи и за целия си живот беше излизал на едно местене и веднъж беше стигнал да първия етаж, че беше разгонен и си беше намерил мацка.
Славче, котките имат нужда да подъвчат трева от време на време. Нещо като прочистване, никога няма да захапе растение, което може да й навреди, те си знаят, не се притеснявай.
Аз с котката имах 60 саксии, ядеше само 2 от тях.
Ангелче, защо толкова те тормозят ваксините?
Айде до после, ще се похваля с кюфтетата

Общи условия

Активация на акаунт