Хора,много-ми-е-мъчно-за-сина-ми.

Нямам-търпение-да-дойде-или-ние-да-отидем-и-да-го-прегърна.

Аз-чветя-не-гледам-с-изклучение-на-една-палма,защото-Мурка-ги-яде-и-после-повръща,а-не-дай-Боже-да-се-отрови.Обаче-завиждам-на-всички,които-имат-цветя.

ама ни едно цвете не ми е изяла до днес
даже е много послушна, отива гали ги с мустак ииии дотам, на мама слънчицето е тя
а и снощи не можах да спя, та с две думи гроги съм и след малко смятам да се изнасям към сладката страна на сънищата. Утре ще компенсирам откъм присъствие и ще ви изчета
Спеше на възглавницата, целия в/у нея, като ти избутва главата с лапите. Това лятото, зимата с главата на възглавницата и завит. Като евентуално реши да не е на ръцете ти, от там където е легнал с топ не можеш да го мръднеш. А и гледаше телевизия. Беше голям капризник, но още ми е много мъчно.Майка му умря преди 20 години и за нея ми е мъчно.По тази причина повече не искам да гледам животни, много се привързвам
Сестра ми на работа, децата на училище - всичко на външен вид е нормално. Децата не говорят много - много за случилото се (той не им беше баща). Почти всеки ден идват у нас, играят с малкия, учим, пишем домашни и така...Животът си върви...
Сестра ми на работа, децата на училище - всичко на външен вид е нормално. Децата не говорят много - много за случилото се (той не им беше баща). Почти всеки ден идват у нас, играят с малкия, учим, пишем домашни и така...Животът си върви...
Как ви събрах набързо, ще ми се губите, не става и не се опитвайте. Аз нали съм по професия икономист, всичко трябва да ми е точно. Не съм се представяла досега...та като сте почнали да ви кажа, че съм завършила МИО, работила като стоковед във Външна търговия, 100 години. Сега съм на 105 г ама вие нали си знаете...това е стара тайна. Който не знае имам втори брак изключително сполучлив, рядко срещано явление е май. /бях вдовица, ама сега не съм/. Дете - едно, а стига толкоЗ. Сама съм и ми е много хубаво. Гле- за-на съм!
па жената каза че я боли и не може да спи.и снощи едно кръвно като вдигна,бърз помощ викахме и т.н.луда работа.

никакви животинки вкъщи....
Май ще оставя стария, че показва 66, а на новия 68...
.