Мъж Телец - 8

• 50 576
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 22:51 от RedBull

# 181
Ако му каже тази реплика, дотам ще й е  Laughing Laughing

# 182
Пухкав килим за новия апартамент....за лакти и коленца  Wink

# 183
Sunglasses Благодаря ти,почуствах се споделена  Laughing ,btw к'во да му му подаря за рожденния ден,освен няколко зад врата  Wink джапанки и вобратор??!!  Thinking
Задължително нещо практично, което да му е от полза, най-много от всичко мразим непрактични подаръци, които няма какво да ги правим.  Laughing Попитай го дали не си е набелязал нещо и му го купи. Ако не, пари винаги вършат работа при нас.  Mr. Green

# 184
Мдам,ще се спра на предложенията на RedBull и Аня - нещо хубаво,но не много скъпо-защото не заслужава  Wink така де,по-цивилизования вариант на джапанки и вибратор.....
btw ако някой случаино не знае вица,може да го прочете тук: http://vic-bg.com/joke/vote/13515

# 185
Запис Simple Smile Дано един ден телето да ме забележи....

Zdraveite az moga da vi kaja,che sum s telec i ne e tolkova lesno.
Az sum deva.Razirame se dobre,no prosto te sa malko slojni i ne otstupvat lesno.

# 186
  • Варна
Запис Simple Smile Дано един ден телето да ме забележи....

Zdraveite az moga da vi kaja,che sum s telec i ne e tolkova lesno.
Az sum deva.Razirame se dobre,no prosto te sa malko slojni i ne otstupvat lesno.

Аз вече отдавна се отказах от телето  Simple Smile

# 187
I az se otkazah Simple Smile Nikoga ne mi se e nalagalo da se borq tolkova za edin myj i taka da ti4am sled nqkoi. Grinning Ne iskam da se trovq! Wink

# 188
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 22:51 от RedBull

# 189
Obache momicheta, zabelqzahte li, che Redbull ne si e promenil podpida otkakto se e registriral vyv foruma. Eto za tazi stabilnost govorq pri telcite. Telecyt deto haresvah v prodyljenie na godini si karashe s edna i sy6ta misyl na skype i snimkata ne smenqashe, a az kato se zamislq-po4ti vseki den si gi smenqm Grinning Vse pak sym bliznak Joy

# 190
Интересни заключения  Simple Smile Сега, като се замисля - снимката на скайпа ми не е сменявана през последните 3 години /че и повече/, да не говорим, че "мисъл" там въобще нямам, ма то това си е от чист мързел и нежелание да се занимавам с глупости - не че съм много стабилна, да кажеш.  Simple Smile

# 191
Obache momicheta, zabelqzahte li, che Redbull ne si e promenil podpida otkakto se e registriral vyv foruma. Eto za tazi stabilnost govorq pri telcite. Telecyt deto haresvah v prodyljenie na godini si karashe s edna i sy6ta misyl na skype i snimkata ne smenqashe, a az kato se zamislq-po4ti vseki den si gi smenqm Grinning Vse pak sym bliznak Joy
Хахахахах, защото е мъж! и не му се сменят картинки и мислички през 15 минути Grinning и може би единствената му мисъл не е какво му седи в подписа в.... БГ МАМА/ скайп Grinning
 Joy

# 192
И аз се отказах от телеца. Да му се моля? Не и аз. Хич не е познал!  Sunglasses

# 193
'Ай да му се не види! И на мен вече едва ми издържа и канче, и сърце и душа на туй телешко темерутинство! Ще взема и аз да се откажа! ... Днес е рожденик. Бях замислила да му изпращам луксозно опаковани череши на местоработата (изнамерих и тях, и превозвач), че ги обожавал, ама и костилки няма да му подаря! (Останалата подаръчна част ще пристигне със закъснение от чужбинско) .... Да давам аз пълен игнор на ухажорите си заради него... да ме искат и от Белгийско, 'щото с мен можело да се разговаря интересно, пък аз да се инатя за местно телешко!! ..... Да нарушавам тягостното мълчание със свито сърце, очаквайки долавяща се досада, пък той охотно да поема топката, сякаш само е чакал "побутването".... да ме моли да му обещая, че всичко мое ще е и негово..... да ме кара да искам да правя неща, които никога не са ми били на сърце..... да виждам как очите му блестят от напиращи сълзи, разказвайки за отровеното си куче..... да виждам как се разнежва, докато си разказваме родителски опит..... Да ме вижда свенлива, хем никак такава....И въпреки всичко това, да ме кара да се чувствам несигурна в умението си да чета редовете и между тях.... да усещам интуицията си неразбираема, въпреки, че винаги ми е била безпогрешен красноречив и "краснодушев" съмишленик.... Щяла съм била да разбера къде съм в неговия живот, и щяло било да ми хареса!.... Е, хубаво, ама аман от объркващи сигнали!!

# 194
Цитат
'Ай да му се не види! И на мен вече едва ми издържа и канче, и сърце и душа на туй телешко темерутинство! Ще взема и аз да се откажа! ... Днес е рожденик. Бях замислила да му изпращам луксозно опаковани череши на местоработата (изнамерих и тях, и превозвач), че ги обожавал, ама и костилки няма да му подаря! (Останалата подаръчна част ще пристигне със закъснение от чужбинско) .... Да давам аз пълен игнор на ухажорите си заради него... да ме искат и от Белгийско, 'щото с мен можело да се разговаря интересно, пък аз да се инатя за местно телешко!! ..... Да нарушавам тягостното мълчание със свито сърце, очаквайки долавяща се досада, пък той охотно да поема топката, сякаш само е чакал "побутването".... да ме моли да му обещая, че всичко мое ще е и негово..... да ме кара да искам да правя неща, които никога не са ми били на сърце..... да виждам как очите му блестят от напиращи сълзи, разказвайки за отровеното си куче..... да виждам как се разнежва, докато си разказваме родителски опит..... Да ме вижда свенлива, хем никак такава....И въпреки всичко това, да ме кара да се чувствам несигурна в умението си да чета редовете и между тях.... да усещам интуицията си неразбираема, въпреки, че винаги ми е била безпогрешен красноречив и "краснодушев" съмишленик.... Щяла съм била да разбера къде съм в неговия живот, и щяло било да ми хареса!.... Е, хубаво, ама аман от объркващи сигнали!!
Посмях се от сърце... Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт