Мъж Телец - 8

• 50 603
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Верно е, че се трогваме от такива жестове, като сготвена за нас специално мусака, домашни сладки и т.н. Това е така, защото обикновено сме твърде самостоятелни и от малки сме отделени от баща и майка, предпочитаме сами да се грижим за себе си. Изобщо такъв един жест е много мил, усещаме, че някого го е еня за нас. Но за да се влюбим във вас  това изобщо не е достатъчно, само един обикновен плюс е. На първо место е физическата красота на жената, с всичко друго може компромис, но с това не.

# 211
На първо место е физическата красота на жената, с всичко друго може компромис, но с това не.

Сиреч, и да съм празноглава, ще ми е простено?  newsm78 ... Я разкажи повече за женската хубост през вашите очи.

# 212
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 22:52 от RedBull

# 213
Аха, мисля, че схванах обратното- ако и да не съм, по- хубава няма да стана. Потресът ми е към 7,8 по Рихтер!  smile3537   Mr. Green

# 214
Ако си тъпа, необразована, проста, ще оправим нещата. Ще ти дадем книжки да четеш, на театър ще те заведем, ще те научим да държиш вилицата и лъжата правилно, ама ако в суратя си грозна, няма как да ти помогнем.

# 215
Ако си тъпа, необразована, проста, ще оправим нещата. Ще ти дадем книжки да четеш, на театър ще те заведем, ще те научим да държиш вилицата и лъжата правилно, ама ако в суратя си грозна, няма как да ти помогнем.
О, съвремието със сигурност предлага и други варианти, но да приемем, че и тази ви склонност към благоволение е уважителна.  Simple Smile) .... Едва сега си давам сметка за действителната тежест на говеждото възклицание от първата ни сгляда: "Боже, колко много си е струвало чакането! Като те гледам, бих могъл да те чакам още толкова, без дори да се ядосам." (Докато ме чакал, го приближило едно девойче с молба за огънче.) Бил готов да се обърне и да избяга. Казвам му, че не е имал достатъчно време да оцени достойнствата на момичето (вярвам, че всяка жена притежава такива), а той- непреклонен. И никак не се чувствам "телепомазана" (словообразувам си). Хубавка съм (виждам го, отразено в срещнати погледи от всички поколения), но винаги ще се намерят и по- хубави от мен в чисто физически аспект. Ама чарът ми няма урочасване. Има запомняне. (стига да не реша да си го крия в джоба). ... Та, питам се, дали всички говядини отговаряте  на собствените си високи изисквания в това отношение? Защото, предизвикано хладнокръвието ми, "телешката причина" за моя смут, не е мъж,  който би обръщал женски погледи на улицата само на туй основание. Но аз и такъв съм го допуснала на мястото отляво. За мен не това е първостепенно. Други важности побеждават, завладявайки ме.  Peace (комай не съм единствената).... Друг е въпросът дали не трябва да предприема вече мерки за лечение срещу този вирус... ooooh!

# 216
Цитат
Та, питам се, дали всички говядини отговаряте  на собствените си високи изисквания в това отношение?
Не, абсолютно не. И наистина не сме красавците на зодиака. При други обстоятелства би било комплексиращо събитие, но в реалния живот наистина не ни липсва женско внимание. И то от баш такива като теб "хубавки", "заглеждани". Що ли се получава така съм се питал и аз?

# 217
  • където мечтите се сбъдват
Цитат
Та, питам се, дали всички говядини отговаряте  на собствените си високи изисквания в това отношение?
Не, абсолютно не. И наистина не сме красавците на зодиака. При други обстоятелства би било комплексиращо събитие, но в реалния живот наистина не ни липсва женско внимание. И то от баш такива като теб "хубавки", "заглеждани". Що ли се получава така съм се питал и аз?
Защото сте финансово красиви  Joy

# 218
Цитат
Универсален отговор едва ли имам и аз. Мога да твърдя със сигурност само  онова, което впечатлява мен в конкретното теле. Едно от първите неща, което успя да ме развълнува, е отношението му към детето му. Истински споделеното време с него. Фактът, че не пропуска да се поинтересува и за моето. .. Отпосле- гласът, чувството за сигурност, което ме обзема, докато го слушам; погледът, кавалерското отношение, спокойните разговори (когато се случат); .. начинът, по който умее да стои на работната си позиция..... Дори не зная доколко е финансово красив, но и не бих отрекла значението и на този факт (нужен за доброто самочувствие на истинския мъж)...

# 219
Аз се включвам, за да помоля за съвет, защото изглежда сама не мога да се оправя с телето. Моля по-вещите да споделят какво правят, когато телето се изолира. Бях споменала, че моят мъж напоследък работи много и му идва в повече, изнервен е и това се отразява на връзката ни - почти не общуваме.  Аз съм супер много наранена не само от този факт, ами и защото не си изпълнява обещанията. Преди 3 седмици ми обеща нещо, което още не е изпълнил, а за мен беше важно. По този начин ме кара да си мисля, че не мога да разчитам на него (нали уж бяха стабилни?). Не мога да разбера защо когато има проблеми просто не поговори с мен, а трябва да се изолира. Уж много се обичаме (аз всеки ден му го казвам и показвам с някакви действия, а той вече май злоупотребява с това), обаче така като не си изпълнява обещанията вече ме съмнява (използва работата си за оправдание). Не знам наказва ли ме за нещо или просто си е такъв. Не знам къде греша. Някакви идеи? Малеее целият ми пост звучи като отчаян вик за помощ на потенциална самоубийца. Laughing

И между другото Честит да ви е Великдена! Бъдете здрави, весели и засмени и нека тези дни са изпълнени с хубави емоции!  easter

# 220

emssi, неизпълнението на обещания наистина не е типично за телеца, според мен има приемливо обяснение, но трябва той да ти го каже сам (без да го насилваш). А за това, че не общувате просто го остави на мира. Те са си такива, ако имат проблем се затварят в себе си и си го решават сами, макар индиректно ти да си страдащата страна, колкото повече ровиш по зле ще е (това го свързвам с някаква странна форма на инат)

# 221
Някоя друга мацка да има на хоризонта, emssi?

# 222
Ами честно казано не знам - нашата връзка е от разстояние в момента (обстоятелствата налагат аз да съм все още в бг, а той пък е в чужбина). Няма да се учудя ако има друга, вече съм го хващала да си уговаря "тайни" срещи с момичета, както и да прави комплименти от типа "Много си секси" на разни колежки (такива неща се случваха в началото на връзката ни и "нищо не означавали", аз съм била преувеличавала). Но ако има друга, не виждам смисъл от предложението му за брак. В момента постоянно ме уверява, че не ми изневерява, първо, защото нямало кога (нали много работи, по около 12 часа на ден) и второ, защото аз съм била най-най и ме обичал ( и нали ще се женим..), даже чак ми се обижда, че не му вярвам. По принцип не съм от наивните жени, които се оставят да бъдат манипулирани и се самозалъгват, че са обичани. Но понякога този моят така се държи, че изглеждам сякаш съм точно такава. Май съм си намерила майстора

# 223
Цитат
Защото сте финансово красиви  Joy
Аз ще споделя моята теория,която едва ли ще се хареса особено  Sunglasses 'щото и жените понякога решават,че трябва да им е трудно  Laughing а и как ще "прецените" дали една жена е достатъчно женствена,ако ви преследва като мъж, което реално провокирате  като поведение Laughing.... относно женската красота - за мен това е липса на въображение,защото чарът и излъчването на един човек не винаги са свързани с перфектна външност /аз лично много се харесвам и дали телец ще ме харесва и оценява или не,никога не ми е занимавало главата/....както и да е,рядко е да срещнеш човек,с който да усетиш "химия"......според моя човек,м/у нас била невероятна......само че на мен от една химия нищо кой знае какво не може да ми стане,освен да ми е приятно да се виждаме.....ако иска да се държи като олигофрен и ощипана мома на моменти,да си се държи......само дето аз мога да си направя изводи дали това ми е ок или не за нещо повече Simple Smile т.е. "изпитателкния" период е взаимен  Sunglasses

# 224
здр мили дами и господа за да разберете един телец е много трудно да разберете неговите виждания за вас и живота като цяло лошото за една жена е че е свикнала тя да диктува нешта а при телеца е обратното тои иска да диктува нешта и винаги ви тества до колко могат да ви издарйат нервите докато не се убеди в вас че може да се довери после сме лесни направо открите мога да кажа но докато стигнете до това да ви се довери доста транлив пат щте изминете за това се шашкате на моменти ко става с него ту мил ту груб после затворен в себеси може да го сподели с вас но не е сигорен в вас винаги има една не сигорнос самнени което ни рови но наистина красота на една жена може да го заслепи и да баде малко по открит а не така захлупен и затворен в себеси

Общи условия

Активация на акаунт