Мъж Телец - 8

• 50 297
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
Телец "тотално влюбен и загубен"
Случвало се е...

# 676
Когато сте били на 15 г и тепърва плахо сте опознали любовта, нали?И после някоя ужасна жена ви е разочаровала и дотам бяхте? Laughing

# 677
Признавам, че горната диагноза е абсолютно правилна...

# 678
Малко съм закъсняла,но се записвам и аз,мъжът ми е телец.
Цялото семейство сме или рогати,или остри  Simple Smile

# 679
Здравейте! Как сте и Вие и Вашите Телци? Защо така се умалчахте? И аз скоро не съм писала, но пък Ви четях Simple Smile Аз наскоро прочетох за втори път всичките 8 теми и ми станахте още  по-близки. Ще се радвам да се поразговорим и всеки да си каже по нещо за себе си и връзката си.

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 680
Eй, какъв беше този телец - най-голямата ми страст в живота.  Съдба  Wink

# 681
И на мен Септември и Октомври са ми чудесни месеци Grinning

# 682
И на мен Септември и Октомври са ми чудесни месеци Grinning
Що?   Mr. Green

# 683
Не мога да повярвам ,че няма драми из темата  Grinning

# 684
Не мога да повярвам ,че няма драми из темата  Grinning
Че защо да няма?
може и да има, но при тези при които са да не искат да помрачават хубавото настроение на останалите Wink Hug

# 685
добре казано явно не са достатачно розачаровани от телета

# 686
Ами похвалете ги тогава .... Grinning, щом няма ядосани жени.

# 687
Тъкмо да повярвам, че Октомври ще мине без проблеми и... гризнах дървото Grinning

# 688
Ето защо мразя да се хваля Confused
Нищо, както стана известно в темата за съветите (който я е чел), най-полезният се оказа "И това ще мине" Hug

А сега, въпреки че мразя да се хваля, ще се похваля, защото събитието мина и вече мисля е "безопасно" Laughing
Шест месеца мойто теле ми повтаряше, че иска да се оженим, иска, иска, иска...! Аз си бях казала "Да", но все ми се струваше супер нереално всичко. Но ето, че се реализира Flutter Онзи ден се подписахме - само четиримата, с кумовете. После обядвахме и това беше. Точно както винаги съм си го представяла, откакто сме говорили. Тъй че, вече си "имам" официално Теленце Heart Eyes

# 689
September,честито,да се обичате ви желая!
Как е възможно да си имала накакви съмнения,щом е казал,че иска да се ожените?  Simple Smile
Телеца е най-сериозния знак и винаги си държи на думата(моя е такъв също,доказан вече девета година)

Общи условия

Активация на акаунт