Мъж Телец - 8

• 50 342
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ооо  Heart Eyes положителна комбинация......значи още има надежда в мен  Laughing Embarassed

http://www.astro.com/cgi/aclch.cgi?btyp=syn&msyn=sg&act= … gnd1=f&gnd2=m

# 91
  • София
Това, което получавам от Телец, преди много години ... и сега отново ... мога да определя само с тези думи - вълшебство, магичност и божествено чудо.
Благословия е да се потопиш в този океан от любов, в който харизматичният Телец допуска само единствената за него...

Съгласявам се със всяка твоя дума.   bouquet

Не е за вярване как е възможно толкова дълго да сме като в любовна омая и с каква нежност си ме пази и огражда и как щедро възнаграждава за доверието към него и изобщо дори в най - романтичните ми рибершки любовни представи не съм си представяла, че е възможно да е толкова идеално. Разбира се в началото ми трябваше доста време и главоблъскане докато разбера, че зад сдържаното му и внимателно отношение всъщност стои сериозен интерес към мойта личност.  Но веднъж като се открихме един към друг стана вълшебно Simple Smile

Съгласна съм, че до голяма степен това зависи и от вече отбелязаното от друга рибка търпение и умение да не упражняваш натиск. Но факт е, че на всяко нещо все някога му идва времето и той е толкова благодарен, че не си натягал обстановката. Най - често той самия си знае, че нещо трябва да се направи, но никак не обича да го пришпорват. Забелязвам, че е изключително благодарен и за това, че може спокойно да споделя и знае, че ще му простя всичко. Разбира се, никога не допуска да ми се налага да прощавам нещо непростимо. Невероятен е. Как да не го обичаш с цялото си сърце   Kissing Heart

# 92
Идеални защото аз изтърпявам обясненията,а той мен че съм разсеяна.
Всъщност той  е единствения човек, който веднага ме усеща, когато съм другаде мислено и ме връща при него Simple Smile

# 93
чета, чета и чета какво сте писали...  newsm78 newsm78 newsm78
аз съм скорпион мъжът ми е телец за тези години където сме заедно
 мога да кажа, че сме много добре допълва ме се в всичко
сам дори ми каза че секса и начина на живот с мен е различен от всички връзки до сега които е имал преди мен заинтригуван е бил от факта на борбеност от желанията ми от начина на мисленето ми от ей такива дребни нещица   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и точно тук не намирам смисъла на зодиите с кой партньор си подхождаме повече. за моята зодия пише че с телеца единствено само в секса си подхождаме а ето че не е така някакво мнение по този случай?

# 94
Jableto, и аз съм скорпион, а моят приятел - телец. Много се радвам да чуя, че има и други двойки с тази комбинация и че са сполучливи Simple Smile  Съгласна съм, че зодиите определят характера на даден човек до известна степен, но по-определящо влияние според мен има ролята на възпитанието, обкръжаващата среда, образованието дори. От там идва идеята, че всеки човек е уникален и няма друг като него. Да, всички от дадена зодия си приличаме по нещо, но в същото време се и различаваме по друго. Това, което искам да кажа е, че в тези партньорски хороскопи са взети на предвид само качествата, "дадени" ни от зодията, но не и тези, които сме наследили от родителите си или тези, които са вследствие на начина ни на живот. Затова може да са верни за някои двойки, но в нашия случай не особено, за което аз много се радвам.  Mr. Green

# 95
Jableto, и аз съм скорпион, а моят приятел - телец. Много се радвам да чуя, че има и други двойки с тази комбинация и че са сполучливи Simple Smile  Съгласна съм, че зодиите определят характера на даден човек до известна степен, но по-определящо влияние според мен има ролята на възпитанието, обкръжаващата среда, образованието дори. От там идва идеята, че всеки човек е уникален и няма друг като него. Да, всички от дадена зодия си приличаме по нещо, но в същото време се и различаваме по друго. Това, което искам да кажа е, че в тези партньорски хороскопи са взети на предвид само качествата, "дадени" ни от зодията, но не и тези, които сме наследили от родителите си или тези, които са вследствие на начина ни на живот. Затова може да са верни за някои двойки, но в нашия случай не особено, за което аз много се радвам.  Mr. Green
напълно съм съгласна с теб!!! и аз се радвам за комбинацията, но и за това, че сме от една зодия Simple Smile))))

# 96
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 22:49 от RedBull

# 97
Samo ne razbiram zashto tiq telci tolkova si padat po vryzki ot razstoqnie ili az prosto sym zaobikolena ot takiva.Chudesni myje, gentlemeni, romantihcni naturi, ama sqkash obichat da dyrjat jenata do tqh na distanciq, da ne se sreshtat mnogo mnogo chesto Grinning

# 98
.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 22:49 от RedBull

# 99
E kak nqma? Pri men ima Grinning Ediniqt, v koito bqh vljubena i ne mi provyrvq sega e s edna ot drug grad. Edno tele pyk sega me uhajva-az ne sym v BG, a toi e-ne znam kakvo ochakva?

# 100
  • София
Аз също оставам с впечатление, че първо проверява дали това е жената за него и никак не бърза и чак като усети/реши, че това е ТЯ си я завлича в телешката дупка и няма пускане  Laughing

Този, с който аз си имам работа никак не обича такива работи като примерно да му се изтресеш изненадващо на гости, макар и с най - добри намерения.

# 101
Записвам се и аз при вас, макар отдавна да съм сложила край на отношенията си с представител на зодията... Grinning

Иначе, sunny5, подкрепям думите на RedBull. Странно е това, което пишеш. Телецът обича и държи на физическия контакт твърде много, за да поддържа такава връзка.

# 102
I az s takova vpe4atlenie bqh ostanala, za6toto e zemen i pyrvichen, no tezi telci, koito sa okolo men sa s vryzki ot razstoqnie. Tochno tova e uchudvashtoto za men Simple Smile

# 103
Шаш отвсякъде! И дори не един, а два са случаите, казваш...  Laughing
Връзка с телец от разстояние в моите представи може да съществува, само ако е неангажираща.

Виж, ако е просто флирт и свалки, тогава е друго. Peace

# 104
AMi ne znam-toi sledva magistratura v chujbina, priqtelkata mu e v BG Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт