Мъж Телец - 8

• 51 175
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Лично на нито една от вас не вярвам, че истински е влюбена в някой Телец. Увлечение, привличане - да, но влюбване - категорично не.

# 271
Лично на нито една от вас не вярвам, че истински е влюбена в някой Телец. Увлечение, привличане - да, но влюбване - категорично не.
Всичкото това, в което не вярваш + че му родих дете  Laughing Даже го обичам  Mr. Green

# 272

Този път се изказа неподготвен.  Simple Smile
Но пък лично на мен ми е все тая на кого вярваш.  Wink

# 273

Аз мога да кажа същото, че никак не вярвам, че един телец може да бъде истински влюбен в една жена. Защото ако е истински влюбен , той няма да има време или  желание да флиртува настрани. Ще отдава цялото си внимание само на своята любима...но уви, не е така  Wink

За каква любов говорим тогава?! Rolling Eyes

# 274
Преди много години телето преживя голяма любов с мен, така че могат да са влюбени. Това че са любезни и са шеговити не означава ,че си падат по всички. Но обичат женското внимание  Grinning

# 275
Не знам, дали правилно разбираме думата ...любов и секс.  Simple Smile
 От жени, които са омъжени за телци, знам, че когато телето преживява голямата любов, то не я пуска...и искат тази жена до себе си , завинаги. Трудно се решават, ама решат ли се, се почва се яка офанзива.  Направо са готови да се "бракуват" с нея... Simple Smile

Като в "голямата любов" се включва не само хубав секс...ами жената да може да готви   добре   Laughing и  да е  домошарка и да не обича да харчи много пари, тоест  да ходи по шопинги...и ако може да не го тормози много ,много да излизат навън по заведения и купони/ където се харчат много пари/   Laughing  Мда, и даходят на гости и да канят гости,  много обичат. Само да няма много харчове по заведенията... Laughing  В началото, тези неща наистина му правят впечатление и може да го отблъснат. После вече, като се ожени, жената може лека полека да почне да си прави нейните неща, по неин си начин, но в началото трябва д му играе по гайдата...

Иначе нямат нищо против  жена да ги черпи   Wink  Останалото е ...много хубав секс.

Освен това, както писа Orangeadе те ужасно се влияят от друго мнение, най-вече от братя, с естри, родители.. и това ги прави на моменти много колебливи и нерешителни. Обаче, ако все пак телето зареже всичко заради една жена, и не се поддава вече на ничии влияния...то тогава може да се каже, че  наистина си е загубил главата по тази жена Grinning

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 13:41 от waterlady17

# 276
Denitii, не  приемай поста  лично...написаното не се отнася за теб ,а като цяло.. Ти си жена, като всички останали....искаш любов и внимание и я получаваш.  Ако един мъж  обаче наистина обича жена си, той няма да има любовница.  Така че, вината не е в жените, с които съпрузите имат връзка, а в самите тях.

Имаше един лаф, който много ме кефи- Ако се двоумите между  двама човека, изберете втория, защото ако бяхте влюбен истински в първия, нямаше да се влюбвате във втория. Laughing

Иначе просто казано  избора е твой, дали искаш да си губиш времето и енергията с човек, който никога няма  да има смелостта да напусна жена си, за да бъде постоянно с теб... дори и да няма вече там любов. Помисли, колко пропуснати шансове за истинска любов/връзка може да имаш, докато си с него... инай-вече, заслужава ли си. А ако пък да речем, че остави жена си и семейството си заради теб, то значи може да причини същото един ден и на  теб. Може ли да се има въобще да се има доверие на такъв човек...но живота си е твой, и ти си знаеш най-добре.  Peace
Просто покрай темета ме налегнаха едни размисли... Laughing

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 14:14 от waterlady17

# 277
Искам не искам ще ти отговоря. Не винаги нещата опират на всяка цена да се омъжиш за даден човек. Ако имаш някого в живота си това не означава, че си губиш времето. При това не е вярно,че ако срещнеш голяма любов , точно пък мъж телец ще си зареже децата ( дори и да иска да бъде с теб ,понякога не е правилно) Отделно има и жени, който не биха поискали такова нещо най- малкото заради малките му деца. Има и още по заплетени ситуации и понякога нещата са направо абсурдни.

# 278
"От жени, които са омъжени за телци, знам, че когато телето преживява голямата любов, то не я пуска...и искат тази жена до себе си , завинаги.'' Waterlady17, с това съм абсолютно съгласна  Heart Eyes

# 279
За Телеца разводът е личен провал.А всички знаем, че това е недопустимо за тях.

# 280

добре казано  Grinning Grinning Wink

# 281
Напълно съгласна и аз!  Peace  Wink
Аз познавам двама разведени...защото жените им са ги напуснали. Mr. Green   Разбира се, по техните думи тя/ жена им/ е виновната.
А защо една жена ще напусне мъж, който е стабилен, носи пари в къщи, не е скандалджия или пияница, не я шамаросва, обича децата си много, като цяло грижовен...а?  Wink

# 282
Е , щото е откачена  Grinning

# 283
newsm10 Обикновено това са жени, които не знаят какво искат от живота принципно.

# 284
Малко хора знаят какво искат от  живота или си мислят че знаят ,няма как да знаеш какво искаш преди да си го имал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт