Мъж Телец - 8

• 50 288
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря Grinning

Ами имах съмнения, първо понеже на фона на предишната ми 13-годишна връзка днешната 6-7 месечна ми изглеждаше просто несигурна. После, господин "Държа-си-на-думата" си тръгваше от мен поне 20 пъти. Като първоначално ми разправяше, че щом си тръгнел, било завинаги Whistling
Да ама след някой и друг път "просто не можел да си тръгне от мен вече, за пръв път му се случвало!" Whistling Whistling
И така, а пък и много бързо ми дойде. Но понякога и така се случват тия неща.

ПП: Животът е смахнат!

# 691
Честито ти официално Теленце   bouquet Много търпение и спокойствие на теб  Hug
И все пак официалният Телец няма нищо общо с оная волна крава по пасищата  Laughing

# 692
Хаха, има нещо такова Laughing
Голям домошар е. Просто прекален дори. Но пък е така, защото е на почти 40 и се е наживял дори в повечко. (Не знам за добро или за лошо е това, но каквото сабя покаже в крайна сметка.)

Благодаря ти Grinning

# 693
Честито много се радвам за вас Hug Желая ви само хубави моменти и приятни емоции

# 694
  • където мечтите се сбъдват
Sеptember,честито   bouquet Мнооого щастие ви желая!Телецът е прекрасен съпруг!

# 695
Трябва ми съвет Sad Харесвам много един телец , излязохме няколко пъти и той ми каза, че също му е много приятно с мен. Тук идва голямото 'НО'...... все няма време за мен ,а ме търси. Не знам какво да си мисля вече....харесва ли ме , не ме ли харесва? П.С. Той знае ,че го харесвам ,така че теорията за това дали само си играя с него отпада.
Моля Ви за вашето мнение   Sad

# 696
Това, което ти трябва е - търпение Simple Smile

# 697
Това, което ти трябва е - търпение Simple Smile
newsm10

# 698
Трябва ми съвет Sad Харесвам много един телец , излязохме няколко пъти и той ми каза, че също му е много приятно с мен. Тук идва голямото 'НО'...... все няма време за мен ,а ме търси. Не знам какво да си мисля вече....харесва ли ме , не ме ли харесва? П.С. Той знае ,че го харесвам ,така че теорията за това дали само си играя с него отпада.
Моля Ви за вашето мнение   Sad

Какво означава няма време за мен? Той ли те кани на срещи или ти? И въпроса е какви очаквания имаш - за сериозна връзка ли или само така?  ( и защо той знае ,че ти го харесваш , а ти не знаеш дали той те харесва)

# 699
Ето защо мразя да се хваля Confused
Нищо, както стана известно в темата за съветите (който я е чел), най-полезният се оказа "И това ще мине" Hug

А сега, въпреки че мразя да се хваля, ще се похваля, защото събитието мина и вече мисля е "безопасно" Laughing
Шест месеца мойто теле ми повтаряше, че иска да се оженим, иска, иска, иска...! Аз си бях казала "Да", но все ми се струваше супер нереално всичко. Но ето, че се реализира Flutter Онзи ден се подписахме - само четиримата, с кумовете. После обядвахме и това беше. Точно както винаги съм си го представяла, откакто сме говорили. Тъй че, вече си "имам" официално Теленце Heart Eyes

Честито и от мен! Пожелавам Ви да сте живи и здрави и да имате дълъг, хармоничен и щастлив брак и да се гордеете с децата Ви!

# 700
Благодаря ви, момичета Hug  bouquet
Пожелавам и на вас много любов, разбирателство и волско търпение с вашия ЕРД. Laughing

# 701
Моля Ви за вашето мнение   Sad

Той свободен телец ли е?  Simple Smile И вечер ли все няма време?
 Те отначало малко са плахи като че ли...

# 702
September, честито и от мен!   bouquet

# 703
Здравейте!
Ех до уши си паднах по едно теле! Което твърди, че е обвързано,а аз имам друго инфо, но той всеки ден ме търси. Държи се много почтено (за тези които си мислят,че може би има задкулисни планове),но се държи като човек, който има симпатии вече тотално съм объркана,сигурно ще трябва да минат месеци преди да разбера какво му се върти в главата,знам и от опит, и защото аз самата съм телец. Но така искам да го провокирам и да разбера това негово постоянно присъствие, а в същото време дистанция Sad отчаях се вече Thinking

# 704
Като ви чета щуротиите.... чак ме хванаха нервите!
Тук има точно ТРИ жени които знаят,  какво е това "ТЕЛЕ"!
Включвам се за СЕРИОЗНИ! Въпроси!
Няма да ви кажа всичко.... но ще се постарая да ви ориентирам в мъглата Laughing
На глупави въпроси няма да отговарям!
Днес ви е щураво - щастлив ден Simple Smile Използвайте шанса си!

Общи условия

Активация на акаунт