Мъж Телец - 8

• 50 556
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
BIC, като голям разбирач какво ще кажеш за комбинацията телец-овен?
Ние, като рогати, се разбираме супер,имаме еднакви вкусове за всичко и извънредно рядко се караме.

# 721
Интересно,спрямо моите емоции мъжът ми никога не е реагирал с гняв,а по- скоро с разбиране някак  newsm78 А,аз съм много емоционална.Рак съм.

Раче,твоята емоционалност.... също ми е много добре известна. Познавям я.
Тя - конкретно за телето - е по скоро дразнеща... и според зависи от честотота и, е натоварваща... От съвсем друг вид и тип е! Проблема е в баланса - ако го закрепиш - няма грешка Wink
Анджали - добре го е обяснила.
Само този, който не е пробвал пирански зъбки, той не знае за какво става дума. Има невероятна агресия, атака, хищническо настървение... Докато кажеш "А" вече половината ще си изгризкан!
Няма майтап! Аз съм минал през целия зодиак - само и единствено от рибката съм бягал - буквално! Това скорпионки, лъвици, овни, разни щурави водолей - абе накратко - нито жила, нито рога, нито подобни, са успявали да накарат едно теле да бяга! Никоя друга!
...Въпреки тези премеждия  - нито за миг не съжалявам, че съм имал късмета да се докосна до света на тези жени!
Струва си Peace

# 722
Не ставаше въпрос за реагиране с гняв спрямо емоциите на партньорката му.
Телец ще реагира с гняв при опит да му се налага мнение или натиск да направи нещо с неподходящото отношение, агресивен подход; при опит да го убеждаваш, че решението му е грешно; при опит да му пречиш да реализира целта си и т.н. ...

Телец иска и държи сам да взема своите решения, сам да открива начинът към осъществяването им. Като в същото време има нужда (и всъщност изисква) партньорката му просто да го подкрепя... при всякакви обстоятелства.

Възхищавам ти се! Невероятна жена си!
Ако беше свободна - щях да искам адреса ти - да те отмъкна за мен си Laughing Laughing Laughing
Желая ти много щастие!  bouquet

# 723
BIC, като голям разбирач какво ще кажеш за комбинацията телец-овен?
Ние, като рогати, се разбираме супер,имаме еднакви вкусове за всичко и извънредно рядко се караме.

Щом сте щастливи - обичайте се!
Няма защо да търсиш проблем там където няма Wink

# 724
А нещо за връзката телец-телец?

# 725
А нещо за връзката телец-телец?

М-ммм, трудно... Whistling
Като екип за работа - много силен.
За лична връзка - има, може, става.. Познавам такива двойки.
Много сме еднакви. И на нерви, и на емоции и възгледи, желания - това не е лошо - ама...
Според мен, зависи АДСКИ много от жената в този случай - хем да превъзмогне себе си и природата си - хем да отстъпи лидерството...Трудна работа:)
Аз имах връзка с теле - бяхме като едно - в мисли, действия, усещане, разговор, секс... Беше приятно и хубаво преживяване. Но за брак... не съм сигурен newsm78
При проблем - кой ще отстъпи?
Тя - не.
Аз - не.
И?
Какво следва Wink #2gunfire

# 726
комбинацията телец-овен?

Дейвид и Виктория Бекъм ...   Peace

BIC, благодаря за топлите думи   Peace

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 21:03 от Анджали

# 727
Zara_05,

Замислих се по въпроса ти Wink
Не знам, дали може да се каже "от ключово значение", но и в двата случая е така: Мой приятел (и двамата са телци) си хвана (или тя го хвана) не е много ясно - едно теле - тя беше на 17 той на 27.. Минаха 15 години от тогава. Сега са семейство, имат си две деца. Добре се разбират, щастливи са заедно.. но доста години им трябваха за да ошлайфат разни търкания..
Другия случай съм аз. Тя беше на 24, аз на 35 - пак голяма разлика в годините! На това акцентирам. Хубаво ми беше с нея до момента, когато една чудна вечер, реши да ми зададе - най омразният ми въпрос - "Ще се ожениш ли за мен"?  #Cussing out #Cussing out #Cussing out МРАЗЯ го!!! Всичко проваля!
Другите телци - жени, които познавам - са или мой набори или по големи от мен. За бизнес или компания - няма проблем - всичко е точно и приятно.
Проблема може би идва от там, че те вече са осъзнати, реализирани жени и имат прекалено (за моя вкус) претенции и изисквания! Дразнят ме с непрекъснатите си претенции и мрънкане, за всичко!
Аз също ги имам и си мрънкам... но ми идва в повече - две телета на главата ми! Аз съм си напълно  предостатъчен! Нямам място и нерви за стадо...Не искам второ мое копие!
Просто ти нахвърлях малко мисли и опит - твоя случай - нямам идея дали е такъв.

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 21:30 от BIC

# 728
Може би в случая аз съм тази, която прави компромиси,по-тиха съм като личност в една връзка.Моята стихия е в работата, но в личния си живот съм доста по-тиха и кротка. Иначе си прав, чувствам се все едно съм срещу огледало с този човек. Приличаме си по мислене, но това ми харесва, създава някаква стабилност в мен. Чувствам се с него много свободно,все едно се познаваме от години,а в действителност е от месеци.
Знам си, от личен опит, че телец не трябва да се насилва и гони. Оставила съм му пълна свобода. Но единственото, което ме притеснява е, че не разбирам накъде отиват нещата,не разбирам какво му се върти в главата,а и не питам.Съдя по себе си,колко не обичам да бъда разпитвана и как се дистанцирам,просто не обичам да правя нещата, когато не усещам,че им е времето. Предполагам и с мъжете е така. Но не съм свикнала с такова нещо срещу себе си. Това е като да чакаш сигнал от космоса  Tired Чувствам едно постоянно присъствие, което обаче се развива отчайващо бавно.
Аз май месец ще правя 25,той 30. не ни е голяма разликата, но не сме и съвсем вчерашни лапетии.

# 729
  • където мечтите се сбъдват
Zara_05,

Замислих се по въпроса ти Wink
Не знам, дали може да се каже "от ключово значение", но и в двата случая е така: Мой приятел (и двамата са телци) си хвана (или тя го хвана) не е много ясно - едно теле - тя беше на 17 той на 27.. Минаха 15 години от тогава. Сега са семейство, имат си две деца. Добре се разбират, щастливи са заедно.. но доста години им трябваха за да ошлайфат разни търкания..
Другия случай съм аз. Тя беше на 24, аз на 35 - пак голяма разлика в годините! На това акцентирам. Хубаво ми беше с нея до момента, когато една чудна вечер, реши да ми зададе - най омразният ми въпрос - "Ще се ожениш ли за мен"?  #Cussing out #Cussing out #Cussing out МРАЗЯ го!!! Всичко проваля!
Другите телци - жени, които познавам - са или мой набори или по големи от мен. За бизнес или компания - няма проблем - всичко е точно и приятно.
Проблема може би идва от там, че те вече са осъзнати, реализирани жени и имат прекалено (за моя вкус) претенции и изисквания! Дразнят ме с непрекъснатите си претенции и мрънкане, за всичко!
Аз също ги имам и си мрънкам... но ми идва в повече - две телета на главата ми! Аз съм си напълно  предостатъчен! Нямам място и нерви за стадо...Не искам второ мое копие!
Просто ти нахвърлях малко мисли и опит - твоя случай - нямам идея дали е такъв.
Ама,сериозно,предложи ти  Laughing Пръстен беше ли ти взела  Joy

# 730
Ама,сериозно,предложи ти  Laughing Пръстен беше ли ти взела  Joy

Много смешно - ха-ха
Нямаше пръстен.

Пет жени са ми предлагали и желали това. Не виждам нещо особено в това - е освен последствията за мен. Това е разваляло много хубави връзки... Със страхотни жени. За това съжалявам и съм ядосан - не съм го искал.
Ще ти опиша по подробно случая какъв беше:
Включи си фантазията - Беше към края на август. Бяхме в провинцията - на едно хубаво, тихо, природно красиво местенце. Две двойки - приятели... От местни жители си бяхме взели различни меса за барбекю, домашно сирене, домати, краставици... абе накратко -  плодове, зеленчуци, меса, пиене - всичко истинско, домашно и много вкусно.
Правим си скари, салати и каквото си трябва....Сядаме и хапваме, хапваме, похапваме... малка, лека почивка Simple Smile  Продължаваме да си похапваме, пийваме си, приказваме си, смеем се, хубаво ни е на всичките... Вече е към полунощ... Ние така сме натежали от похапвани и пийване, че трудно се вдигаме от столовете... Не сме пияни! Блаженно търбухо/задоволени сме! Другата двойка влиза в къщата... Аз и приятелката ми се мятаме на един хамак (въжен с нещо меко постлан беше) Около нас, тишина никакъв дразнещ шум! Пеят птички, щурчета... силно ухае на билки. Небето, кристално ясно... звезди, гоооолеми звезди. Температурата - отлична - приятно прохладно...
Хващаш ли картинката?
Аз, блаженно съм се разплул в тази люлка... Преживям си.. пия си едно божествено леко шампанизирано винце... Страхотен момент. Страхотен миг за всичките ми сетива. Аз съм в РАЯ!
И...........Точно в този момент Twisted Evil ангела до мен беше обладан от дявола! Взе ябълката! За един миг - взриви РАЯ! Унищожи го #Cussing out
.....След това се озовах в ада...... Cry
Още ли е смешно Wink

# 731
Какъв точно е проблема?Че ти е предложила жената,вместо ти да го направиш или принципно си против брака?
Аз лично не смятам,че жената трябва да предлага,даже да повдига изобщо въпроса.Грозно е някак.Това е работа на мъжа  Peace

# 732
Какъв точно е проблема?Че ти е предложила жената,вместо ти да го направиш или принципно си против брака?
Аз лично не смятам,че жената трябва да предлага,даже да повдига изобщо въпроса.Грозно е някак.Това е работа на мъжа  Peace

100% си РАК. Убеден съм Laughing
Само РАК може да ми зададе този въпрос..
И до утре по това време,  да ти пиша - ти пак ще ме питаш "Какъв точно е проблема?"
Не, че не знаеш или не разбираш! Напротив. Но до колкото, съм се ровил по лунни кратери - Нещо ако не е по вашите представи за правилно - то значи е погрешно. Heart Eyes
Или ако ти не виждаш проблем - значи няма проблем Heart Eyes
Една от тези жени, беше РАК - Близо 10год. ме преследваше... и не искаше да приеме - Отговора "НЕ"
Какво ще кажеш сега newsm78

# 733
Може би в случая аз съм тази, която прави компромиси,по-тиха съм като личност в една връзка.Моята стихия е в работата, но в личния си живот съм доста по-тиха и кротка. Иначе си прав, чувствам се все едно съм срещу огледало с този човек. Приличаме си по мислене, но това ми харесва, създава някаква стабилност в мен. Чувствам се с него много свободно,все едно се познаваме от години,а в действителност е от месеци.
Знам си, от личен опит, че телец не трябва да се насилва и гони. Оставила съм му пълна свобода. Но единственото, което ме притеснява е, че не разбирам накъде отиват нещата,не разбирам какво му се върти в главата,а и не питам.Съдя по себе си,колко не обичам да бъда разпитвана и как се дистанцирам,просто не обичам да правя нещата, когато не усещам,че им е времето. Предполагам и с мъжете е така. Но не съм свикнала с такова нещо срещу себе си. Това е като да чакаш сигнал от космоса  Tired Чувствам едно постоянно присъствие, което обаче се развива отчайващо бавно.
Аз май месец ще правя 25,той 30. не ни е голяма разликата, но не сме и съвсем вчерашни лапетии.

Не смея да ти давам съвет, тук.
Няма лошо - в подходящо време, място, момент и настроение - да го питаш, или по скоро като разговор, да му кажеш как се чувстваш ТИ! След това - търпение. Смятам, че ще ти даде ако не отговор, то поне ориентир.
Не се страхувай да питаш - това което не е желателно да правиш е - да изискваш, притискаш или възможно най лошото нещо - да поставяш УЛТИМАТУМ!

п.п. Като стана въпрос за това - ултиматума. Отнася се към всички момичета и жени, без значение за възраст или типа връзка с телеца - никога не поставяйте ултиматум на бик!!! НИКОГА!

# 734

100% си РАК. Убеден съм Laughing
Само РАК може да ми зададе този въпрос..
И до утре по това време,  да ти пиша - ти пак ще ме питаш "Какъв точно е проблема?"
Не, че не знаеш или не разбираш! Напротив. Но до колкото, съм се ровил по лунни кратери - Нещо ако не е по вашите представи за правилно - то значи е погрешно. Heart Eyes
Или ако ти не виждаш проблем - значи няма проблем Heart Eyes
Една от тези жени, беше РАК - Близо 10год. ме преследваше... и не искаше да приеме - Отговора "НЕ"
Какво ще кажеш сега newsm78
За другата рачка не мога да коментирам,защото хората са различни въпреки зодиите.
Аз лично мъже не преследвам  Naughty Не ми е работата това на мен.
Моят мъж,аз първа го заговорих,но той ми предложи да излезем.Ако не го беше направил щяхме да се разминем.Той първи заговори за брак и обвързване.Ако един мъж не подхожда към теб,значи не е твоят човек.Какво значи 10 години да се натискаш на някого,който не те иска?Пълно безумие!
Раците сме кардинален знак и това се изразява във воля и упоритост за постигане на целите.Мъжът ми казва,че много уважава това ми качество  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт