Обява за работа - задължения

• 4 016
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • Far away from here...
За мен длъжностите са три - касаят администрация, маркетинг и клиенти.
Изискванията към кандидатите са ОК, като изключим, може би, опитът в работата с ERP системи като задължително изискване, а не като предимство. Тези системи са доста скъпи и в България все още повечето малки фирми не могат да си ги позволят.
Да преценяваме сериозността на задълженията според тяхната бройка или бройката на страниците от длъжностната характеристика, обаче, за мен не е обективно.
По-важно е да стане ясно какво реално се крие зад написаното, а в настоящия случай това може да стане след лична среща с работодателя  Peace

# 16
  • София
Това са само основните задължения. Сигурно има и още.  hahaha И аз мога да си изпиша три страници длъжностна характеристика, което не означава, че работя по 12 часа на ден. Но не съм и в такава голяма фирма. А заплатата, която предлагат, дали съответства на натоварването?

# 17
Kakва ли е заплатата? Дали има 500 лв или са много за тази длъжност?  ooooh!

# 18
Заплатата е под 500 лв. И споменатата с-ма е на български.

В моята х-ка присъстваха 5 длъжности, плащаха за една. Не искам да си спомням даже....

# 19
За мен адекватно заплащане за подобни изисквания е около и над 1600 лв. чисто.

# 20
Нищо странно няма в обявата - просто според мен е копирана частта от длъжностната характеристика. Последното задължение ме наведе на тази мисъл. И като задължения не е кой знае какво - да, описани звучат тежко, но като че ли не е така.

# 21
Уха.
Моята работа и тя би се събрала "накратко" в толкова обем, но аз нямам преки контакти и работа с шефа си. И да, заплатата ми е около 1500, но в нея влизат и екстри като транспорт, телефон, бюфет и подобни.
Наистина не е за шашкане иначе, половината от задълженията са по-рядко от веднъж в седмицата, просто ще има дни, когато работата идва яко нанагорно, но след това идват други дни, когато си клатиш краката.
Лошото е, че при такава работа работодателят плаща повече като за клатенето, т.е. - малко.
Ти си преценяваш. Ако заплатата е поносима, т.е. нетно ПОНЕ 800 лв, бих се хванала. Но, от друга страна, толкова ми е писнало от преки контакти с клиенти и офисно клюкарене, че се чудя дали да не извадя една здравна книжка и малко да сменя попрището... да кажем в склада на хранителен магазин, само да няма клиенти наоколо  #Crazy

# 22
  • София
 Благодаря на всички, които писаха. Беше ми много интересно да прочета мненията ви. Моето съвпада с болшинството. Да, основната ми идея бе да си "сверя часовника ", защото на мен изброените тук задължения са за поне 3 ма човека. Късмет на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт