КГБ = Клуб на Готините Баби - 132.

• 55 765
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
                 Ето съм!
                 Малко по-спокойна,че детето слезе усмихнато от автобуса,ама баба му вече беше подпалила от притеснение.Следих автобуса през целия му път и изкомандвах зетя кога да дойде и точно пристигат и зетя и автобуса Laughing Значи съм била добра координаторка. Laughing Сега Неда няма Т и дано всичко да е отминало.Разказва,че е била на дискотека и то нощна при това само веднъж е отсъствала когато е имала Т.С една дума доволна е от лагера!
                 За сега още не знам от утре как ще работя.Колежката каза,че е свалила Т и се чувства по-добре,но утре ще се обади и ще видя какви планове ще правя.
                 Гушвам  smile3524 че съм капнала от напрежение!Желая ви лека и спокойна нощ!

# 166
  • София
А Пламен си направи пуканки. Днес съм белтъчна  и не ми дава да опитам  Cry

Ееее, Айша , той ти прави скомина, да знаеш  bowuu
А пуканките колко калории са ...а пък как ги обичам Peace

# 167
  • София
ХУли, верно скомина ми прави. Но не ми пука, да си яде ГМОто.
Дидиа, добре, че Неда се е опазила. Почивай сега.
Лека нощ от нас.

# 168
Аз пък спазих лунните 24 ч. до снощи, но всъщност станаха  36 ч.  до  обяд днес, тъй като хапнах само две круши  сутринта и мнооого чай/обичам си го/!. Резултат: - 2 кг.  Но кантарът ми  твърде  фалшив, та не му вярвам! Просто се чувствам "по- лека"и ми е по-добре!!
Утре вечерта - при зетко, той  е голям кулинар, не се повтаря във  вариациите, които прилага ! И ми "съсипва" всичките   добри намерения да спазнам някакви диети! Но си го обичам точно заради това му качество - безценен е, така угажда на вкусовите рецептори, ммммм!
Дидиа, радвам се за Неда, дано не вдига повече температуа и  да е здраваичка!
Хули, аз  ги обичам и пуканките, но все си мисля, че ако нещо си  хапваме с желание, то не ни вреди - просто тялото си го иска!Природата е най-великият диетолог и ни подсказва  какво, кога, колко, какво ни е нужно.
Може би заради това не мога да сваля онези 7-8 кг.,  които са ми вповече!
Измъквам се да приготвя пътните чанти за утре , да пожелая лека нощ и  сладки сънища - седянката е много рехава, но явно така е тази вечер  newsm46 Sleeping  sleepuu smile3524
Иначе си надявам рожбиците да нямат температура, грипът да е заминал надалече,  децата да спят спокойно, а с тях и мама и тате!
е

# 169
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Хули , а така давай и ти меню , че се изчерпах.  Hug
Ето идея за кюфтенца. Ще ги направя в скоро време.  Peace
Дидиа , почивай. Важно , че детенце е у дома.  Hug
Айша , не обръщай внимание , нека си рупа пуканките.  Laughing
Арита , лек път!  Hug

# 170
Жабче,  Hug! благодаря, пътят към децата ни винаги е изпълнен не  с много обич, а с най-много обич,  без значение какъв е поводът !  За теб - Hug!
Аз, като се зная, няма да заспя до сутринта от вълнение, че ще си видя дедата - малки и големи, просто съм си такава.

# 171
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

# 172

Добро утро!Нека денят ви бъде усмихнат и спокоен като слънчицето ,с което ви поздравявам.
                 Жабче,събудиха ме в 3 ч та за малко съм те изпуснала ! Laughing
                 Отлитам на тръстиката та да видя какво ще е там !

# 173

Хубав ден на всички

# 174
  • София

Над приказно белите дървета ,облечени в скрежни премени ,изгря слънцето. Надежда има. Хули БЛАГОДАРЯV Hug
 Един месец бях  там,при болката. Пазете се. Всичко ще премине,усмихвайте се над дребните неща. Живота е безценен.
Извинявам се ,ако съм досадила с нравоучения и поучения,но нали бяях даскалица....
 А сега почерпката:

# 175
  • ВАРНА
Добро утро и слънчев ден ви пожелавам  Nature Sun With Face

# 176
               Ураааааа! newsm44 newsm44 newsm44 Няма да съм по цял ден и съм свободна за петък!Пу,пу,да не ми мине котка път!
               Шпунц  Hug Hug Hug

# 177
Доброутро с изненадка!
По обяд - оставка на правителството. Която естествено няма да бъде приета.
И парламентът да направел същото.

newsm20 bg noear

# 178
Добро утро !

Благодаря на ранобудните момичета Жабка,Диди и Макавели за кафенцата Hug Hug

Шпунции Hug Hug
Благодаря за почерпката! Радвам се за тебе Hug Hug

На всички - приятен и спокоен ден Hug Hug

# 179
  • София
Шпунц  newsm51 newsm44 newsm44 newsm44
Бях абсолютно сигурна в резултата  Peace