КГБ = Клуб на Готините Баби - 132.

• 55 763
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Ха добро утро и добър ден!
Мърдам, не ами направо бягам по задачки, а те все не се свършват, мамка им ....
А днес ме боли глава и преди малко станах ....
Допивам кафето, ,,правя се красива'' по  най-бързия начин и ....навън в мъглата и калта. Тези дни се ,,главоболим'' с мъжът ми с едни ,,сладки'' грижи, ама пък ми изсмукват цялото временце вече няколо дни. И те така .....

Не съм чела много-много последно време, пък което съм го прочела, като седна да пиша почти съм го забравила..... Трябва да вземам мерки да правя нещо за борба с ,,австриеца''  иначе  не само стареем, а и затъпяваме ( поне аз де, да не ми се обиди сега някой, говоря за мен си), което хич не е добре.

Чакам Нелка да се обади за СРЕЩА  и ,,разчиствам'' четвъртък и петък да мога да си осигуря свободно временце.

Пожелания за топлина и слънце !

П.П. Шпунци, само ти ,,отрази'' паметния ден днес  bouquet Hug
Не казваш как си, що си, пиши  нещо, моля. ( Ако имаш желание, разбира се ....)

# 151
Добър ден  хубави момичета !
Давам отчета -взех си билети за отиване и връщане до София "Революцията" почна,но да се надявам че няма да ме  заклещи в софия и снаха ми да вдигне ръце от дългото ми гости hahaha
Джили веднага ти отговарям - разчиствай за петък следобедните часове след 12.30 ,защото Дидиа  каза че тогава има възможност,Мариянка също  Не знам дали други момичета,ще имат време и възможност да се видим ,но колкото толкова Ще ми бъде много,ама много готино да ви гушна Та живот и здраве утре през деня пътувам
Тук пече страхотно слънце и сега се налага да отида да се разправям в НАП за здравните ми осигуровки Понеже се самоосигурявам вече /до пенсия/ внесла съм за декември ,но сега като отидох да внеса за м януари  и проверих в сайта им -декември седи открит с неплатени здравни осигуровки Можело само там да  поправят грешката и сега ще отида...аман от бюрокрация !Каква вина имам аз ?Никаква -платила съм ,но някой там спи...
Тръгвам  и дано по-малко се ядосам там ...

# 152
  • София

Здравейте, скъпи и аз да драсна два-три реда.

Днес е ужасно времето - дъжд, мрачно, навъсено и на мен не ми е много хубаво в такаво време. Ама, надявам се, че ще премине.

Девойки, питате за срущата, ама преди две-три странички Нелката писа, че може в петък следобяд. Дидия спомена, че след 12.30 е свобдна. Та аз предлагам списък и заведение, което ще бъде удобно за всички и най-вече да се съобразим с гостенката. Та, с две думи - предлагам заведението на ПатриархЕвмимий № 10 (сега е Дон Домат)- или Патриарх Евтимий № 44 -
(винарна или нещо подобно е)- и двете са комуникативни и ще можем да се придвижим бързо. Аз мога по всяко време - на работа съм, но ще изляза по-рано (имам такава възможност). Нелка, може би ти да определиш часа.

Ето списъка, засега:

1. Нели
2. Джили
3. Марина
4. Дидия
5. Здравка
6. Мая ???

Ще звънна на Мая да видя дали е свободна и на-важното дали е оздравяла. Останалите, които са на работа сигурно няма да имат възможност за по-ранно излизане, но който може.

Моля да уточним часа и дали одобрявате заведенията, за да пуснем с големи букви за събитието.  Joy

Хубави момичета (заимствам от Нели), усмихнете се, както правя аз в момента, и продължете ведро остатъка от деня.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 153
Уау, уауу- ето съм. Simple Smile Hug
Прибрах се натоварена с 4 торби покупки + един кашон, стоварих ги  на пода в хола да не ги налази Веско и направо тук.  
Като си нямаме грижи, та сами си ги създаваме .... Тези дни А. ще пътува служебно в чужбина. От мястото, където ще бъде, до мястото, където живеят децата,  е два часа  пътсъс самолет. Решихме да ,,прескочи'' за да ги види и естествено бабка Джили понакупи подаръци разни. Нооо,  бабка  Джили,  не предвиди, че някои неща няма да се съберат в куфара, а пък и тежината му е ограничена, та сега умуваме друг оооще по-голям куфар ли да купуваме, или пък като колет ли да пратим част от подаръците.  А междувременно бабката  още подаръци продължава да приготвя за носене ....
Та такива ми ти работи.

За срещата - ОК  съм в петък.
Нямам проблем с място - където и да е. Нямам проблем ( пу,пу да не ми мине черна котка път!) и с час, решавайте вие.

Само имам молба, крайното решение да е  мнооого набиващо се на очи, че понякога в бързината не чета всичко и да не пропусна.

Ставам да оправям, че я кое време стана.
Утре съм баба-Червена шапчица, отивам да си видя малкото момиченце ( а и голямото момиченце и момченце) и да им занеса вкусни бабини гозби и разни подаръчета.

Оставям ви за сега.
Спокоен и топъл следобед!

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 15:18 от djily

# 154
            Джили,къде го видя тоз топъл следобед! newsm78 Навън е мрачно и студено и тъпия комп забива непрекъснато и .....ме ядосва.Чакам детенце от лагера - минали са Дупница и.......май колежката ми е сериозно болна и дано не се наложи да продължавам целодневно. Thinking Като дойдат ще разбера.
            На мен на Патриарха ми е удобно и ако е на обяд и работя по цял ден ще направя опит да претичам за час да ви видя.И заради срещата се чудя дали изобщо да оставам по цял ден - пък да си търсят заместници.Ще решавам на момента и първо да видя ситуацията,която май хич не е добра.
             Сега ,ако успея и да публикувам направо ще е късмет.

# 155
Дидкааа,  Hug,  това за ,,топлия следобяд''  значи да сте на топличко и сухичко, не че вън е такова ... А с теб имахме уговорка преди време, ама от ,,спешни'' задачи ,,на полза роду'', все още не остава ред .

Прибират ли се децата ? Не се притеснявай, дано не е ,много лошо положението.
Ще се радвам да се видим, дано имаш възможност.

А аз като една Червена шапчица, преди малко на бегом се изнесох до кварталната Билла, че при подреждането на покупките бях оставила едни неща на страни, за да ги сложа отгоре,  и там са си останали. Поогледах, попитах охраната -няма. Някой си е направил изненадващ подарък.
Яд ме е, голяма съм патка заспала ....
Та в тази връзка - един стар виц, който в къщи ни е нарицателно за моята пословична разсеяност  ....

Вървяла  в гората Червената шапчица, а насреща и Вълка :
-Къде отиваш, патко заспала ?
-Аз не съм патка заспала, аз съм Червената Шапчица.
-А къде ти е червената шапчица.
-Аууу, че съм патка заспала ....

Та и аз така - голяма съм патка заспала ... и сега ме е яд.... ама който се подмотва, така му се пада.

# 156
Май на всички днес така ни "върви" като на патки заспали Joy
От обяд та до  преди половин час ме мотаха в НАП,после ме върнаха сама да се оправям че в изи пей са ми сбъркали ЕГН като ми привеждали здравната осигуровка  Да видим сега дали ще ми ги преведе виновника от джоба си или аз ще трябва отново да ги внеса за моя сметка...Абе където  река нещо да свърша все  недоносче излиза Аз ли съм карък или отсреща не си вършат работата ?Май  и двете взети заедно..
Диди ,ще се приберат по живо по здраво и само притесненията ще ти останат ....
Джили твоето пазарене  ми припомни случка с мен
Ще ходим на вилата и аз напазарих  много неща за да напълня хладилника за двата почивни дни Кой ме дявол бутна че няколкото торбички пълни с покупки ги сложих в черен чувал за боклук  Подавам всичко на мъжа ми да го  слага в колата  Натоварваме се и-на вилата Там разтоварваме и аз питам :Къде е черния чувал?
- Е как къде е -вика деди -хвърлих го няма да мъкна боклука до тук!
Лелел причерня ми Twisted Evil
Казвам ми това беше храната ни бе човек!
Та зарадвахме онези разделно събиращите ,дето пазят казаните ..
Но си викам -все едно съм подала за мъртвите ,халал да им е !
Момичета аз нямам никакъв проблем с часа -когато на вас ви е удобно Казах след 12.30 защото Дидиа спомена че тогава може да излезе В който час кажете -ще дойда   Grinning
Хайде ставам да приготвя чантата !
по късно ще ви надникна Wink

# 157
Привет, ка-ге-бейки  bouquet!
Чета за срещата в петък и ми се реве-ще бъда в София, но сама с двете болни от грип внучета, докато мама и тате се върнат от работа след 18.30!  Пак няма да се  класирам да ви видя, а толкова много ми се иска newsm45!
Рибче, Джили, в отбора на патките сме много! Купувам на скъпия закуска, слагам си я в торбата и си тръгвам. Да, но след като интуитивно обърнах поглед  назад, нали не чувам чукането по прозореца на заведението, се  връщам с мимолетната мисъл,  че съм си забравила портмонето hahaha! Жената зад щанда с лека усмивка ме пита - А паричките!  #Crazy Sick Embarassed Бабешка му работа, и на мен австриецът ми е  пръв приятел!
Дидия, върна ли се Неда, дано й се е разминал грипът. Но безотговорните майки са направо за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire!
Аз също като рибката си приготвям чантата, но и бурканчетата с бабини манджички - и за тях, и за дедко, нали го оставям сам до неделя. Дано децата да са здрави дотогава, че какъв рожден ден ще празнуваме на Емка newsm78, детето ме покани лично още преди три месеца!А пък и с другите баба и дядо сме канени  на торта в детския клуб, където ще празнува с други приятелчета! Само да оздравеят до тогава Praynig!
Забягвам в кухненското помещение - любим пристан напоследък, а после с едно око и при вас Hug Hug Hug!

# 158
Аз сега тръгвам "да ми върви като на патка заспала"  newsm57
Да ви помоля - за кой ли път! - за малко помощ. Да знаете хора с много фалшиви сметки за ток? С жалби? Да знаете хора, които дори са решили да я карат без ток? 

Горките! Ама знае ли ги някой?
 Hug  bouquet Hug

# 159
Здравче, не мога да ти помогна, скъпа! Помогнах на децата за ток - 630 лв. #2gunfire! Ама фалшив ли е или не - няма кой да си признае,  в пъти повече от предни месеци! И на  кого да се ожалят - на арменския? От девет кладенци вода ще донесат и пак няма да има виновни! Ние с дедко - както  можем! Добре, че поне е пенсионер!Децата без ток не могат с тези  две малки деца, едното е още бебе. Как да се откажат?
Имам доста съседи, останали по един в домовете си, как я карат -те си знаят, но общите разходи за входа не заплащат редовно. Дали се жалват някому - не допускам, обезверени са, че ще постигнат истината с за изпразходваните ток и вода.Просто монополистите ни работят както си искат, докато не им се опънем както е редно!

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 19:52 от arita

# 160
 Привет дами! Hug Hug

И аз да се наредя в отбора на патките Joy hahaha
Скоро аз забравих една торба с 30 бр.кафе на капсули,сметаната,луканки,две кутии скъпи бисквити и още незнам какво - още не мога да си спомня Joy hahaha плюс един крем Бочко  ,за който децата още се смеят . Мама забрави ,това,това и крема Бочко Embarassed
Ама ги забравих в една хижа. Тези ,които са отишли след нас са се облажили. Но ,както казват хората - халал да им са.
В събота напазарувах и установих ,че имам само 4 лв в портфейла си Embarassed
Добре,че ме познават ,че ме "записаха".
Та така .

Дидия - дано вече Недунка да се е прибрала ,че нея поне да не мислиш.

При нас нещо започна да прехвърча.Май на снежец ми прилича.
Като гледам новините  в София май вали такъв.

Ставам от компа ,че Павел  е готов за вечеря Grinning
До после Hug

# 161
  • София
Добър вечер!
Здравке, хора без ток имам - част от племето. Но те и преди години пак като не платят и им го спираха. Редовно си карат по 3 месеца на тъмно. Готвят на газов котлон, ТВ на акумулатор и пей сърце. Ама пари за цигари и твърдо гориво има. Та те не са ограбени от монополистите.
За петък - имам голямо желание, но няма как да стане. До 17.30 съм на работа. Освен да се надявам да се заседите в ресторанта.  Grinning
Нели, дано Изи пей си признаят грешката. Аз като плащам винаги преглеждам ЕГНто или други лични данни. Само да има грешка - виквам като тризначките.
И Ани я уча да прави така, но дали запомня ....
Здравке, Дидиа, как са скиорите?
Диетичните, споделяйте менюта.

# 162
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър вечер , момичета!  bouquet
Да се разпиша , че днес ме отнЕма тотално.  Laughing
Спах до обед , после задачки отмятах , следобеда
на гости в едни приятели и то стана довечера.  Mr. Green
Айша , тез дни бях на морски животинки.  Laughing
Октопод , миди , раци и т.н. , варивата ги карах пак белтъчни ,
че имах заек и да се дояде. Вчера въглехидрат филийки за обяд ,
а за вечеря руло с крем. Днес съм на плодчета , но от толкова
ангажименти изкарах деня на 3 бройки от ябълката която показах
снощи.  Peace Утре белтъчен и ще е салата и тиквички с кис. мляко ,
а вечерята ще е  хамон със салата.  Crazy
Лека вечер!  Hug

# 163
  • София
По вечерно време да си кажа днешното меню и аз. Не, че съм на диета, ама да се включа в общите проблеми, демек да не се чувствам излишна.
Сутринта - тънка препечена филийка, намазана с маргарин , тъничко сиренце и шарена сол.
Не ми се пиеше чай и изпих една голяма чаша с геранска вода. Естествено, преди закуската се почерпих с дозата сода за хляб...
На обяд хапнах едно кюфтенце по чирпански. Бях си сипала две, но второто ми се опря. Пак дозата с водата.
В четири часа поогледах хладилника и си взех две-три парченца саламче и същото количество сиренце. Чашата с вода разбира се.
Ииииии в 19 часа си направих една салатка, сипах си една ракийка и съответно пак една голяма чаша вода. Хапнах мъничко руска салата, сушеница и направо развалих разделното хранене  Joy Joy Joy

# 164
  • София
А Пламен си направи пуканки. Днес съм белтъчна  и не ми дава да опитам  Cry

Общи условия

Активация на акаунт