КГБ = Клуб на Готините Баби - 132.

• 55 762
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет, момичета Simple Smile
Вече съм една съвършено щастлива баба  newsm44 Групата пристигна, бебочето е пораснало много и е станало страхотен сладур. Няма плач, няма сръдня - види ли мърдащ човек около него и опъва една беззъба усмивка. Много е любвеобилен и на всеки се смее. Тези две седмици няма да мога много много да пиша и да ви чета, защото отиваме на гости на прабаба.
Прегръщам ви всички!

# 136
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мамси , имаш си радост у дома.  Peace
Ние сме тук , няма да бягаме и ще чакаме когато можеш да
разкажеш за бебчо.  Hug Приятно изкарване при прабабата.  Hug

# 137
Привет момичета  Hug Hug Hug

Прибрах се от работа.Сложих една постна картофена супа,която ще я направя крем супа Grinning и се тупнах пред компа.
така де.След "почивните" дни и Асан е човек.Трябва и да си почива малко Grinning Grinning
Нещо се мъчи да ме "хване" болестта на Павел.За сега само хрема. Ще го боря с нещо,но още не съм решила с какво. newsm78

Мамси - гушкай слънчицето.Сега ти се е паднало.Приятно изкарване при мама.
Жабче - браво на тебе!С гордост да си носиш новите дънки!!!

Рибка - наготвяй манджичките,че те глезанчовци.Ще ядат ,каквото намерят докато ни няма.

Днес ми звъни Павел и ме пита - този курбан в хладилника за ядене ли е
Аз  Shocked- какъв курбан бе човек.Такова нещо не съм готвила от есента. Ами в една тенджерка вика има нещо замръзнало Joy Joy
А аз варих свинско месо и оставих малко за супа. Joy Joy
Мъже. Да са ни живи и здрави Grinning

Роска - добре сте се видели с Гали Hug Hug
После ще ви търся във фейс-а.

Шпунци - къде си?.Драсни 2 реда Hug Hug

На всички много  Hug Hug
До после

# 138
  • София
Жива съм след водния ден. Изкарах го много успешно на вода и 2 кафета без захар. То аз кафето го пия горчиво, но мога 1 кутия бонбони да опукам покрай него. Embarassed
Освен глада днес бях подложена и на студ. Авария с парното в работата и до 14 ч. студувахме. Но всичко мина успешно, засега. Даже и мързел не ме хвана, доста служ. работа свърших.
Мамси, добре дошли на германците. Гледайте се сега и се глезете. Ние ще чакаме репортаж като свърши гостуването.
Жабката, честит нов  размер. Дано и на мене ми се случи, ама надали.
Рибката, нова готвачка ли? Няма да стане работата, не се надявай да те отменят. За спестяването аз съм на мнение, че каквото спестя от топлина ще дам за лекарства после.
Габката,  Laughing. У нас само аз мога да задам подобен въпрос.
Здрвке, Джили, как са скиорите?
Ани е в почивка. Видях я за малко и отпраши с гаджето.

# 139
                Ето съм и аз!Наработих се цял ден и у дома посвърших работата и ..... при вас!
                Рибче да ти кажа трудно ще намери заместничка готвачка,но на портфейла си може! Wink Те тез помощнички не се хвърлят да готвят и спокойно няма да ти развалят реда в кухнята.
                Здравче,най-малките са ни на 3 години и страшно няма.Взимат си ги ски учителите,а колежките тичат на кой каквото му се прииска да помагат.Преди ходех,но сега с бабата мисия невъзможна  #Crazy Малките се учат даже по - бързо.
                И да се оплача - една мама си прати детето на лагер с АБ уж било здраво  и трябвало само да си допие АБ-то та е успяла да пренесе вируса на всички.На обяд разбрах за две деца от моята група,а към 15 часа и Неда е вдигнала Т.Спуках телефоните от притеснение и обяснения какво точно да правят.Дудката към 17 часа се е събудила нахранила се е и е нямала Т.Дано сега е добре,че вече ми е неудобно да звъня.Направо не завиждам на колежката с всички деца с Т.Побъркали са се с медсестрата.
                 lusi60 , и  аз не можах да видя снимките във фейсбука.
                 Мамси,радвай се на гостите и ги поглези малко.
                 Щях да пиша още нещо,ноооо.......какво.....австриеца го изтри. Laughing
                 Пожелавам ви лека и спокойна нощ и гушвам  smile3524           

# 140
Доклад: Йойо Скиорът се завърна жив и здрав. Изпадна от бусът спящ, та едвам го затътрах до близкото кафене. Излупа 2 смокинови торти - че като живна, развесели се, разигра се  rotfImao Утре пак.
Дидиа, мерси за успокоението, искрено!  Hug

Баба З. чака утре поредните мили гости-племенници от извън София, та съм се захванала да понаготвя - свински език с доматен сос. Мммммм  eat

Айша, герой си!  goodscale
Мамси, така се радвам за теб! Не се престаравай и преуморявай. Гушкай бебчо и се остави да ти се радват.  Grinning
Някой писа, май Рибката, за свинска супичка - чакам акъл - що бульон, що мърша...  food002
Каролинче, нали ме знаете, че съм тъпичкаа - почти нищо не гледам по ТВ, хеле пък по компа... Ама с Марта се закрастихме по "Под прикритие" - тя иска да си го гледа в Германия. Дай линк плс. И целуни принцовете.   Hands Clap

Прегръдки от мен и ЛЕКААА!

smile3507

# 141
  • София
Дидиа, дано Неда не се разболее. Аман от безотговорни майки. Не мога да си представя да изпратя болно дете. Ами тя няма ли да го мисли там не до излекувано?
Здравке,  във Ю туб може да гледа сериите. Иначе по разни торенти, но аз не им разбирам.  Има и сайт на самия филм, но дали може от чужбина не знам.
http://www.podprikritie.bg/nachalo

# 142
За се разпиша преди  да се приземя в кревата... Laughing
Айша Hug браво на теб , герой си...!!!!  newsm10 newsm10 newsm10
Мамси Hug сега си най щастливата баба. Радвай се сега и не ни мисли нас. Пиши ако ти остане време.... Laughing
Рибка  Hug твоето момче има тренинг.... като ходиш в Швейцария , как се оправя.... Нали сме си всеотдайни съпруги и си ги глезим...
Снимките с Галя ги прави Вили- дъщеря ми , но настройката и е само нейните приятели да ги гледат. Утре ще и кажа да я оправи , но сега ги отбелязах та вече се виждат във ФБ„
Гъбче Hug като пишеш за постна картофена супа и започнах да преглъщам, че днес цял ден съм на плодове , а си мислех ,точно за такава супа , но други ден ще си направя...  Laughing
Здравче Hugскиорът се е изтощил ,.. но със смокиновите тортички си му върнала силичките- миличкият... колко ли е бил щастлив като те е видял... Laughing
Дидиа Hugаз също винаги съм се възмущавала от майки които пращат болни децата си по лагери. Не знам как са спокойни.Лошото е че и другите деца страдат.... , та създават тревоги и притеснения на учители и родители..

Лека и спокойна нощ !!!  love001  love001  love001  love001 smile3524 smile3524 smile3524

# 143
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Комшийката ми донесе екзотичен плод.  Rolling Eyes
Утре тъкмо съм на плодчета , само хапка взех сега , мммм голям елексир.  Peace
Казва се Анона.  Crazy Ето това намерих в нета за тая екзотика.  Laughing
***  Родината на този плод е в тропическата зона на Америка, но вече го отглеждат и в Пакистан, Индия и Филипините. Плодовете приличат на шишарки с диаметър около 10 см. Захарната ябълка има лек вкус на яйчен крем и малко семки. 
Ето самия плод.  Simple Smile

Айде да поднеса и кафенце и закуска.  Laughing

# 144

Ох,ококорила съм се в ранни зори и все детенцето ми е в ума!Хич не можах да спя като хората.Днес ги чакаме да се върнат и дано да е добре скиорката на баба!
                  Здравче,по -лесно е на Витоша ,че вечер си ги виждаш.Не знам какво става сега,че на всеки лагер има болнички,а преди съм водила деца за 14 дни през зимата на Парангалица и най-малкия беше на 2 г и половина-само помпона на шапката му се виждаше в дълбокия сняг.Направо талисман ни беше. Laughing.Участвах в една експериментална програма на ВИФ /тогава така беше/ и четири години с пълно финансиране от института ходихме къде ли не и през лятото и през зимата.Аз започнах с първа група и нито едно дете не кихна даже.Късмет ли беше,що ли,но никога не съм имала болни дечица и тези емоции са ми чужди.Вчера спорих с една колежка,която твърдеше,че сега вирусите били повече,ама нещо не ме убеди.Вирусите си ги е имало винаги и ключа от бараката не е там според мен.
                  Да ви пожелая лек и спокоен ден,че трябва да отлитам към тръстиката. Hug

# 145

Добро утро Simple Smile

Момичета, благодаря за кафенцата - аз съм на бегом с моето   food010

Нямам време за четене, но на всички желая хубав и успешен ден

# 146
  • София

ВЪПРОС ЗА ЛЕВСКИ

Свободен е народът и от душа те слави.
Защо му трябваш още? Защо не те забрави?
Защо, съзре ли гарван, си мисли за бесило,
защо си му икона, защо си му светило?
Защо ти пали свещи, плете за теб венец,
нарича те месия, надежда и светец
и тайничко поглежда към небосвода стар –
дали по пътя Млечен не слиза въглищар;
дали луната – тази българска луна,
е още ясен месец, дали не е с чалма?
Свободен е народът, свободно вика: „Го-о -л!”,
но хляб, ако си купи, назаем търси сол.
След толкова години все същата съдба:
мизерия, залъгана с коматче свобода.
Животът озверява! Отечеството гине.
През още колко мъки ще трябва да премине
Народът? Той не иска република-менте.
От новото се плаши, но старото не ще;
не ще да е прислужник в световния вертеп;
не вярва вече в никой, очаква само теб.
Затуй се взира още във небосвода стар –
дали по пътя Млечен не слиза въглищар...
Той дваж те поменува, а благославя триж:
Апостоле, къде си? Дано се преродиш!
[/b]

# 147
ДОБРУТРО!!!

newsm10 smile3525 smile3502

# 148
Привет девойки, само да ви пожелая хубав ден Hug

Здравче ето ти линк за под прикритие, финалния епизод, предполагам на сезона, не на сериала

http://www.youtube.com/watch?v=0TNoCT_0oJM

отстрани можете да намерите всички серии

или    http://www.youtube.com/results?search_query=%D0%9F%D0%BE%D0%B4+% … .0.0...0.0...1ac.

Бързам по задачи  Heart Eyes Heart Eyes

# 149
Мерси, Каролинче! Толкова сте мили всички  Hug
Какво измисляме за петъка и Нелката?
 lalalala

Общи условия

Активация на акаунт