КГБ = Клуб на Готините Баби - 132.

• 55 754
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
# 121

Добро утро Simple Smile

И ето че отново е понеделник - да изпием по чаша кафе   food010 и да започнем с усмивка и добро настроение новата седмица   love001

Хубав ден на всички

# 122
Добро утро.
Благодаря на ранобудните за виртуалните кафенца, за приятната музика и ,,сутрешните красоти''.
И тази сутрин съм станала раничко, но имам работа в Интернет и чак сега влизам тук.
Нямам време за много писане, след малко допивам кафето и ,,скачам в обувките''.

Прочетох, че софийската група, посрещаща Нелка се оформя и увеличава.
Моля ви, когато има вече сигурно решение за ден, място и час, напишете го с големи ,,очеизваждащи''букви за да не пропусна да го прочета .
Аз четвъртък и петък съм ОК почти по всяко време, други дни ми е по-затрудняващо.

При възможност, по подробно писане.
А сега -хубав ден и седмица за всички ви.

# 123

Добро утро! Hug Hug Hug
С пожелание за успешна седмица, изпълнена с много ведро настроение и положителни емоции!!! Grinning

Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 124
Добро утро и от мен !
Макавели,Дидка,Маринка  хубаво кафенце сте спретнали ,а Луси с тези прекрасни зюмбюли направо ме омая Впрочем  и моите в такива цветове вече са се подали и растат ли растат Ще ви ги покажа когато разцъфтят Hug
Маринка и аз се радвам ,че ще успеем да се видим Да не се каним ,че да не ни мине котка път ,но някак си да отида до Рим и да не видя папата -не върви ... hahahaКолкото и да скромнича ,ще призная че бих се зарадвала на живо да ви вида  Няма да досаждам с това си посещение вече -оставам нещата във ваши ръце за  петък след 12.30 ,вие решете къде и кога  и ми подскажете с какво да се придвижа до уречената явка Embarassed
Ах ,този Йо Йо винаги чета детските му умнотийки с удоволствие Здравче наистина събирай тези зрънца в книга,за да останат весел спомен ..
Днес имам доста задачки  и ще се ориентирам по рано с излизането Като се върна  ще надникна пак тук  Успешна седмица !

# 125
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте , момичета!   bouquet
ОтнЕма ме 2-3 дена , но дедко си беше тук и няма време.  Laughing
Отбелязахме Валентин на патерица , в събота за обяд ходихме на заведение.  Peace
Вечерта пък на гости , неделята ходихме да подновим малко гардероба.  Peace
С 3 размера по-малки дънки си взех.  Party
Дедко и той минава на режим  , наготвих к'вото трябва и по тел ще наставлявам.  Mr. Green
Това около мен тез дни. От днес си почва пак по старо му.  Grinning
Днес мисля да помързелувам , само ще изляза за цигари до табака и ще подпирам стола
и компа.  Mr. Green Друго не се сещам. Simple Smile
Отивам да поизчета назад.  Crazy
Лек ден и успешна нова седмица.  Hug

# 126
  • София
Жабче, ако си до мен, нямаш си идея колко работа ще ти измисля  Joy Joy Joy
А мен ме е налегнал един мързел, ако ме болеше толкова, сигурно щях да умра.
То и времето спомага за туй ми състояние - мрачно, мокро, мъгливо...
На всички пожелавам един спокоен понеделник  smile3525

# 127
Marina, Didia, makaweli, ранобудници такива Hug! Кафенцето ви, ободряващо и разсънващо, заедно с приятната музика и ароматните зюмбюли на lusi са страхотно начало на една нова седмица!
Още повече и че се очертава среща-гореща в петък с рибката!
Жабче, честити нови дънки! Добре сте си изкарали с дедко! А той с желание ли прие диетата?
Хули,  Hug!
Нека седмицата е усмихната, успешна и лека за всички, момичета Hug Hug Hug!
А аз вероятно ще бъда изстреляна към София още утре  или в сряда - малките и двете са с температура. Аман от вируси!
Сега ви оставям  smile3523  и  typeuu, защото ако се наложи да пътувам, съвсем ще ме затрупа работата.

# 128
Еееее Хули , ако става дистанционно нЕмаш грижи.  Laughing
Отдавна така не ме е мързяло , едно ми е лениво , едно ... , бе нещо като нищо. Mr. Green
И аз  баш не знам к'во ми е. Мързи , та боли.  Joy И аз като теб.  Peace
Здраве да е , днес ще е релаксиращ ден.  Grinning
И тук за момента е мрачно , но иначе топло , сутринта в 7 часа беше 11 градуса.
Арита , той като видя как си хапвам порядъчно , реши , че и той може и вчера се
пробва , рече , че е супер и се почна.  Peace Трудно му е ,понеже не е у дома ,
но до колкото може ще спазва , поне да не меша храните , а да ги яде разделно и
да има интервал.  Grinning Ще се проличи и разбере.  Crazy

# 129
Привети, девойки!
Хубава седмиица! А тя ще е хубава защото в края й ще се видим  newsm68 newsm44

Диде, като ходи градината на ски - колко големи са най-малките? Ходят ли твои колежки с тях на планината? Ти ходила ли си на ски-училище? Хайде успокой свитата ми душица поради ски-прощъпулника на Йойо днес.

newsm17 newsm81 cold

# 130
Зравейте момичета... !!!
Преди малко се прибрах!
С Гали  пихме по едно кафенце.. Grinning
Оказа се , че живеем в един квартал, Grinning
Ето срещата днес е запечатана... Grinning
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=530918160263974&set= … ype=1&theater

Жабче Hugбраво на теб , с три номера си се  стеснила.... ???? Чудесно.. !!!! С деди сте се поразтъжили ... и ежедневието пак сначале... Laughing

Приятен следобяд готини... !!!   love001  love001  love001

# 131
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Луси, като натисна линка и ме отвежда във фейсбука, но съдържанието в момента  не е достъпно !А иначе- добре сте направили , че сте се видяли!
..Едно ми е мързеливо, още малко, затварям и отивам да полегна !

# 132
Привет девойки Hug

Всички пишете за мързела, ма май това вирусно състояние е силно заразно, прелита и през  морета и планини бацила му с бацил  #Cussing out

Четох ви сутринта, после ходих на покупки, готвих, изгледах качения последен епизод на  "Под прикритие" и седнах да се разпиша, но какво четох сутринта вече  Embarassed newsm78 Embarassed

Да ви пожелая,  на всички без изключение приятен остатък от деня и междудругото оправихме скайпа  Simple Smile

# 133
Роси , снимките са недостъпни във фейса.  Rolling Eyes
Предполага се , че чудесно сте си изкарали.  Hug
ВЕрваш , не вЕрваш , туй е то пУлУжението - 3 номера на долу.  Crazy
Тук ползвам една и съща марка дънки и вчера като мерих и съответно купих ,
бях много доволна от резултата.  Peace

# 134
Хехе  имам обеснение гладуващите що ви е хванал мързела ,но се питам защо и мен ме е хванал като не съм на диета newsm78?Опитвам се да го прехвърля на по-рано идващата пролет и си казвам -абе пролетна умора ще да е  hahaha hahaha
Прибрах се свършила наполовина работата си ,за да има и за утре!Едно такова нито много студено ,нито пък топло навън, та прецених че по-добре да не пестя от тока ами да се прибера и да вкл климатика Обнадеждих се че сметката вече е по-прилична ,като я проверих в нета  Money
Аман  от това да пестиш от онова да пестиш-като живот назаем..Писна ми !
Хванах се да понаготвя на деди и да сложа във фризера да не заслабне доде се върна след седмица Не че няма нужда от това ,ами да не ме привика по скоро ли да си намери готвачка у дома Впрочем нямам против ами ще ми обърка реда в кухнята Joy Joy
Момичета ставам и  най после се захващам за работа ! Joy
Роска отключете снимките във фейса ,явно не е цъкнато да се гледат от приятели ...Давай!

Общи условия

Активация на акаунт