КГБ = Клуб на Готините Баби - 132.

• 55 743
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета... !!! Hug Hug Hug
Сядам на бързо да се разпиша днес...
Виждам , че Маринка , Макавели, Яжка са се появили .  Grinning
Много ми е хубаво като ви видя. Grinning Grinning
Днес Маринка , Кари сте се отдали на културно развлечение с внуците.Много приятно е..
Здравче Hug Йойо е голям умник....
Аз също съм се отдала на внуците , но в кулинарстването... LaughingМитето има много да учи , а Ивайла пак продължава с нейните кашлици,ушенцето я болеше , но вече се успокои.
Времето при нас е много приятно...
Рибката  Hugпризнавам те , че си голяма цветарка....Цветята ти за разкошни.Аз моите зимата малко ги изпускам , че едни ми са в хола и е горещо , а въздухът по сух. Поливам , пръскам но.... не са като пролетта , лятото. Други ми са остъклената тераса , там пък влажно , по студено..... Най -добре са тези , които са в спалните. На пролет пак ще се оправят.....
Дано да успеете да си направите срещичка с някои от софийските момичета. Grinning
Вчера и ние с Гали се видяхме.Тя е много слънчев и лъчезарен човек ! Млада и хубава баба. Grinning Снимки не си направихме , че фото нямахме...
Момичета всички ви прегръщам и пожелавам приятна неделна вечер !!!
  love001  love001  love001  love001

# 106
Добър вечер  момичета Днес тук е много рехаво като гледам ,да не ходите на протестите ?
Във Варна е "напечено" Протестите все по многобройни стават https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s0ID1H2urXQ#!
http://offnews.bg/index.php/159997/protestat-vav-varna-v-snimki-i-video
 и продължават вече 6 дни В понеделник в 18 ч отново ще има
Както вървят нещата ,дали изборите няма да станат по-рано.... newsm78
Днес  освен в кухнята , и разходка  из Морската май нищо друго не  ми се случи Laughing
Деди на едното легло ,аз ту пред компа,ту до него пред тв и с книжка -пълно мързелуване..
За цветята Луси 60 това са само част , и нали съм в цветарски форум та от там научих много неща и си набавих доста цветя Истината е че когато нямаш място да ги прибереш /повечето/през зимата голяма част от тях при неподходящи условия загиват И аз имам загуби,но на следващата година отново  отглеждам и така...да се намирам на работа  hahaha
Мариянка с теб и Джили сигурно ще се видим в подходящо за вас време Другите момичета работят и просто няма как Пък за вечер знам, че на никой не му е  удобно ,особено на мен пришълката ,която  няма да може да се прибере Joyдо Младост 4 С нетърпение очаквам да ви гушна ! HugНо това ще го решим  по телефон когато дойда в София Вече имам този на Джили и тя има моят Който иска на лични да даде  и своя та да се чуем  Embarassed
Кари, наистина не те виждам в скайп ... преинсталирай го може пък да се оправи ! newsm78
Яжче стескам палци за добрата новина ! Heart Eyes Peace
Да е спокойна вечерта ви !

# 107
Привет, привет от мен!
Ето съм Hug Hug Hug!
Ivllin, благодаря за хомеопатичната препоръка, дъщеря ми, а пък и личната предпочитат хомеопатията пред драстичното лечение. И  още благодаря за онази фантазия с мед, лимони и джинджифил!  Днес Емка вече има гласче и ни покани с деди на рождения си ден идната неделя!  Но и Маринчето, и Кари са прави - като са далече от нас, всички здравословни проблеми на децата ни ни изглеждат чудовищни!
Яжка, имаш ли си вече пълна къща с деца? Притеснето ти е, но Бебчо си знае кога ще ви изненада! И всичко  ще е на 6! Ще гушкаш още едно бебче Peace!
Рибката, много са ти хубави цветята!  От моите  свежари са само тези в  кухнята, където е топло, другите ще се съвземат като се стопли навън! А! И цикламите ги бива много - те са навън, на прозореца и се скъсват да цъфтят!
Аisha, при нас като внуци беше обратното, ние, които живеехме по-далече, пак бяхме обичани, но някак си по...Трудно е за обяснение, по-скоро е чувство. ..
Макавели, Клайдерман е велик!
Луси, как е Ивайла, спряха ли болките в ушенцето! Много е гадно, от личен опит го зная.
Здравчеее, този Йо-йо, голям сладур е,  децата  сега се раждат с   академично образование - мъдреци!
Гледам и аз протестите срещу монополистите. Наистина е много напечено, но само в 24 града. Притеснителното е ! Не одобряавам насилието! Но като зная какви суми платих за нашия и на децата ток - това е непосилно са обикновения българин, не че съм небикновена,но ако така продължават нещата,  не мога да предвидя накъде ще избие "народната любов".
Спокойна вечер, ще сервирам вечерята, че вече ми е късно да хапвам, но поне скъпият да обгрижа.

# 108
              Рибчееееее,не ме забравяй и мен!Сряда и петък съм до 12.30 на работа и след обяда съм свободна,ако знам по-рано,че срещата е в четвъртък ще си сменя смяната.За събота и неделя проблем няма! Peace Пускам ти телефончето на ЛС!
              Браво на варненци за протеста!Само така трябва да ги вкараме в релсите!Опитах се да вляза в сайта на ЧЕЗ и да си сравня сметките от декември 2011 с новите,но....нъц......мога да прочета само обясненията на цените.Явно са го изключили.
               Моите цветенца са добре,ноооо......през лятото как ще ги пазя на терасата от рижия бандит /зайко/ идея нямам! Thinking Орхидеята ми е на южен прозорец ,но на място,което не се огрява много от слънцето и си живее без проблем.Всеки момент ще разцъфти,а цъфтя до края на декември.
               Аритка,с децата е така - все притеснения.И аз често си мисля защо те кашлюкат,а не аз!Изучи щерката на бабините илачи помагат повече от АБ и то когато навреме са приложени.Не е нужно да се чака,ама и ние честичко изпускаме момента.Не знам какво си платила ти като ток,ама явно и аз съм от "необикновените"  Mr. Green Сметките на трите апаратамента са умопомрачителни особено на моя.В стаята на бабата няма как да правя икономии и...... #Crazy
               Здравче,що не взечмете да издадете една книга с Йо-йо-визми.Имаше такава на Корней Чуковски "От две до пет",а и Лафазанови издаваха измислици-премислици или нещо подобно беше.
               Яжка,Танче,Шпунц,Янче ,Миме и всички други,които не сте писали  обадете се поне с едно емотиконче! Hug Hug Hug              
               Лека вечер ,момичета!

# 109
  • София
Ето ме, тук съм. Не съм била на протести, по това време с Пламен марширувахме из Дружба 2, Кауфланд. Изобщо днес ми е мързеливо. Плодов ден е, не чувствам глад. Но си представям как хапвам риба, кюфтета, пиле, изобщо солено нещо. 
А утре ще е воден ден - ще го карам на течности, но не само вода. Съвпада с лунната диета, та дано   има ефект. Иначе до сега съм си същата на размери, на кг - 4.
Дидиа, много красиви снимки видях във ФБ.

# 110
  • У дома във Варна
Здравейте КаГеБейки сладки,
Няма много навалица в сайта.
Аз днес ходих на протеста във Варна. Старашен адреналин е да знаете.
Протестиращите не позволяват да се политизира процеса. Няма нито един лозунг срещу правителството или срещу опозицията. Протеста за сега се води само срещу ЕРП тата и с лек наклон към ВиК Варна, щото те мизерниците въведоха такса "дъжд". Разправят щели и такса "мъгла" да въведат скоро  Joy  #Sniper
Аз днес съм на варива и си направих булгур със зеленчуци- Табуле, незнам дали сте чували тази салата от близкоизточния регион. Много добре се получи
Утре съм на сладко, а в къщи има мнооооого сладко даже и Шарлота  newsm68
Лека вечер ви желая, а аз май ще хващам плетката, че нещо ме фаща кукуто....
 Hug Hug Hug

# 111
  • София
По режисирани протести скоро не бях виждала. Чудя се, защо ли не споменават топлофикацията  newsm78 newsm78 newsm78

# 112
Благодаря на момичетата  които ми изпратиха телефоните си на лични Непременно ще се чуем ,а дай боже които могат и ще се видим Само до тогава тези протести да не прераснат в революция и въобще да не стигна до София hahaha hahaha
За сега освен заетата ми събота,в четвъртък съм на обяд с една приятелка в заведението "Сол и пипер" на Патриарх Евтимий 1 така че ,ако някои искат и могат , да се видим да речем в петък след обяд в уречен час по светлото Аз ще се намирам както казах в Младост 4 до Фантастико Така  да си нагласим срещата, че да мога лесно да се справя с транспорта Иначе ще ме пуснете  за издирване  hahaha като загубила се баба Embarassed
Момичета  пак казвам ,не бих се обидила ако не се осъществи такава среща,не защото не искам да ви гушна на живо,а просто знам че всяка една е заета  и времето  и е кът !
Ако нещичко накоя реши ...ще се радвам !
За  тази вечер лека нощ !

# 113
               Айша,снимките са от вчера!Ходиха на рожден ден на братовчед /голямото момче на сестрата на зетя и е с 2 месеца по-малък от Мимчо/  и Мимката се нагласи,а на връщане развалила опашките! Laughing Спорът беше на кого прилича - на майка си или на баща си!А познайте де! Laughing То няма нужда да пускам снимка на баща й - наша си е ! Laughing
               Римарче,режисирани или не писна им на хората вече и скоро режисьорите ще изпуснат края! Mr. Green Днес по ТВ-то гледах как се опитваха да ни убеждават,че протестиращите не са срещу правителството ,а само срещу ЕРП-етата! Mr. Green Че те да не са на баща ми я!И да не би аз  да съм подписвала договорите и да съм взимала комисионните! Mr. Green Не ме интересува кое точно ни е правителството,но ме интересува как живея и колко получавам ,защото не съм седнала в кафето.Чудно ми е ,че само се повтаря "сметките високи",а никой не пита защо заплатите и пенсиите са мизерни.С добро заплащане сметките изобщо не са проблем! Laughing

ПП.Нелка,изпревари ме! Laughing Аз мога в петък след обяд,но казвайте къде и в колко! Peace

# 114
Айша Hug ти кога отиде на водният ден.... Браво на теб ,започнала си я по рано 8 дни от мен, но по късно се разкри.. Laughing Laughing Утре като мине ,ще кажеш как си я понесла и какви са резултатите.Резултата никак не е лош, по- малко , но да е трайно... Laughing newsm10
Арита:hug:благодаря , че ме питаш за Ивайла. Тъкмо спря да я боли едното ушенце и тази вечер , хоп друготооо...Утре дъщерята ще я води на личната .Там и е слабото място на нея.До като пораснат , така ще е . Така беше и Митето- внукът , но като порасна и да не чуе Дявола ,вече не се оплаква и  по рядко боледува.
То без проблеми няма... , но да има оправяне....
Аз днес като пупал из къщи ,всеки да обгрижа..Сега  са си  по местата вече и моето време дойде... Laughing
Ега Мега Hugаз пък не обичам да ходя там където има тълпа. изпитвам ужас. Гледам по телевизията  какво става.. Каква е тази такса "дъжд - шегуваш ли се... ?
Днес бях на въглехидратен ,но изпекох една постна питка и с лютеница си я хапнахме. После сладичко за десерт,но утре трябва да се вземем в ръце с плодовете. Laughing
Римарче HugРибката HugДидиа Hug Hug изпреварихте ме Grinning

Момичета ще ви кажа лека и спокойна нощ на всички!
Целувки и прегръдки от мен !
До утре...  love001  love001  love001 55 55 55 55 55 55 smile3524 smile3524 smile3524

# 115
  • София
А защо не си спомнят кой ги продаде? Иначе всички сме потърпевши. Но за мен най-големите обирници за топлофикация. Не стига, че едвам вързвам 17 градуса с пълна мощност на вентила, а топлоподавенето е .... , а за сметките дето ми идват ще рече човек, че се пържа в топло.

# 116
Здравейте!
Ако ви трябва "пълна лудница" - ей ви Йойо с майка му.  Crazy Twisted Evil Flutter
Нямам думи колко съм щастлива, че Йойо спи вече от 1 час - утре първи ден на ски-училище, а майка му не ми се кара за нищо. Иначе - той безобразничи до безумие, а ние двете се изпокарваме коя е по-виновна.
Римарче, дали някой си спомня наистина кой замисли и договорира ЕРП-тата? Аз си спомням не, ами великолепно знам от първа ръка. ПОМНИ ЛИ НЯКОЙ?  newsm78
Ние с Йойо двамата днес протестирахме от балкона срещу Народното събр. - и окачихме трикольор на балкона в знак на протест. Малеее, що полиция, що жандармерия, до сега са долу.  #Sniper
Нелка, и аз съм в срещата - тази седмица "Куба либре". Не мож съ отърва! Момичетата ще ми звъннат. Толкова съм гроги, че нямам сили да пиша на лични.  Sick
Ягеnewsm10 newsm10 newsm10
Маринка, Джили, радвам ви се! Разчитам да звъннете за среща.  Praynig

Момичета, благодаря ви за комплиментите за Йойовизмите! Дидиа, добра идея за книжка. Що глупости и безсмислици изпонаписахме с майка му, най-сетне нещо смислено. Тази вечер заспива - разреван, наказан, повърнал, нещастен. И се мъчи да се спаси: "Бабо, дай ми нещо да ям." Няма "Бабо, дай ми поне да гушкам нещо мекичко докато заспивам." Получи един плюшен Прасчо, успокои се и заспа.

Сега и аз отивам да гушкам "нещо мекичко" и да се чудя, а се ядосвам ли, да се смея ли  #Silly
  love001 smile3525 smile3507

# 117
  • София
Абе всичките са маскари.
Ясно е, че доходите са ниски и от там идва всичко. Но мене пък друго ме учудва. Всеки реве, че дал 150 лв за ток или парно. Съгласна съм, че не е нормално при средна заплата 650 лв. Но същите, тези ревящите всеки ден си купуват цигари по 5 лв. без да мрънкат.
Роси, аз също се ужасявам от тълпите и все мисля, че ще ме повлекат и стъпчат. Даже в метрото изчаквам другите да се юрнат напред. Аз кретам като патица след тях.
За болно ухо имам безотказно лечение, но е малко страшно. Прави се фуния от вестник. Острия край се потопява в олио и се слага в болното ухо. Горната част на фунията се запалва. Започва да гори и постепенно огънят спира. Забравяш болката, ако не те е страх да се запалиш. Ани като дете си умираше от кеф като я лекувах така. После и тя ми палеше ушите.
Здравке, гушни Йойо и лека нощ от нас.

# 118
              Здравче,Римарче,помним кой подписа,а и други работи помним,ноооо.......със сигурност не съм аз! Mr. Green Нещо не ми се получава режисурата ,защото като тръгне масата хора спиране - няма.Още помня отварянето на един магазин във Враца по времето на соца иии.......като тръгнаха желаещите за влизане ...стана страшно....никой по никакъв начин не може да ги спре.Добре,че бях отстрани,защото като нищо щяха да ме смачкат с децата,а дедито ме предупреди,ама пусто любопитство ....да видя! Laughing
              Здравче,ами не се мерете със щерката кой е по-виновен,че то детенцето си ви е сладурче и след време ще ви е на криво,че няма вече да слушате точно тези йо-йо-визми,че всяко нещо с времето си. Други ще са ви мерките и ще ви гони носталгията по неговите пакости. Laughing
              И аз отивам да гушна "нещо мекичко"  Laughing ,че утре съм цял ден.Колежката е на ски-лагер  с деца от ДГ,а аз целодневно.С нея е и Неда.За първи път е сам самичка на лагер и ми е нещо кривооооо,та криво,ама с бабата няма как да отида на лагер с децата.Вчера ми звънна колежката и ме предупреждава,че е "конспиративно" обаждане  Laughing Неда казала "само мойта майка не ми се обажда".Веднага се включих в конспирацията и се накарах на щерката,а тя не звъняла да не притеснява учителките.Дедито пък ни се накара,че при толкова телефони не сме дали един на Дудката.И от вчера си говорим с нея по няколко пъти.Малко тъжна ми се струва,та и казах,че още два пъти като спи и се връща.Тя пък се похвали,че била на "нощна дискотека"   Mr. Green И така при нас!Хайде,че се улях в писането. Embarassed
               Лека и спокойна нощ! Hug            

# 119
  • София
Добро утро, добро утро и успешна седмица!

Разсънвам се с кафето, отивам в банята и потеглям.

Радвам се, че групата, която ще "посрещне" Нели се увеличава. До петък ще измислим подходящо място, а може и други дами да се присъединят.

Целувам ви, скъпи мои!

Общи условия

Активация на акаунт